"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 269
  • 413
  •   1
Отговори
# 150
Христина Апостолова наистина се справя много добре в ролата си.

# 151
Христина я харесах още в Столичаните, не знаех коя е.После и в Дървото се справи прекрасно.Явно си е талантлива жената и някои от сценариите ѝ са хубави доста.

# 152
За българските сериали - и аз съм почви винаги за. Обаче мнението ми за филмите е друго. Онзи ден на кино гледахме с компания “Без крила”, много слаб филм. Един от приятелите ми познава момчето, чиято история се разказва. Сподели интересни неща и дори те бяха по-въздействащи от филма. Като добавим и страшно слабата актьорска игра на Наум Шопов.

Шопов е взел награда за тази роля на SEE film festival. Вярно, че не е Кан или Берлин, но все е някакво признание. Не съм гледала филма, нито съм почитателка на Шопов. Цитирам факт.

# 153
Ей, защо сте толкова критични към сериала Simple Smile На мен ми харесва, въпреки Рачков. Имам чувството, че изобщо не играе, просто е себе си през повечето време.
Другите актьори ми харесват, не съм обременена от филмите, в които са участвали, защото не съм ги гледала. От вас разбрах, че това е първата му жена и в живота. На мен много ми хареса как играе ролята си.
Това, което не ми харесва, по-скоро не ми се връзва е, че реалността в България не е таква. Поне това са моите впечатления. Не си представям кой мъж ще приеме така жена си, която го е изоставила с малко дете, още повече че няма да наговори на детето си хиляди обвинения по нейн адрес. И в обратния случай също, ако изоставилият семейството е бащата. Изобщо много розово ми изглежда всичко.
А относно подбора на актьорския състав, това си го има във всичките ни поне съвременни режисьори - да си използват един и същ каст. И Ники Илиев винаги използва едни и същи, и Халваджиян, и Милошев ...

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 15:16 от Джинa

# 154
  • София
Именно, недостоверно е.

P.S: Според мен не е редно да се дават оценки на филми/сeриали, които не сме гледали.

# 155

P.S: Според мен не е редно да се дават оценки на филми/сeриали, които не сме гледали.
Това не разбрах дали е към мен, но аз не съм коментирала сериали, които не съм гледала, а точно казах, че понеже не  съм гледала актьорите в тези филми/сериали, не са ми станали антипатични, както на повечето коментиращи.

# 156
  • София

Това не разбрах дали е към мен, но аз не съм коментирала сериали, които не съм гледала, а точно казах, че понеже не  съм гледала актьорите в тези филми/сериали, не са ми станали антипатични, както на повечето коментиращи.

Не, изобщо не е към теб. Просто за мен е  несериозно да зачеркнем филм само защото някой не ни харесва. Grinning

# 157
  • Галифрей
Някой знае ли къде мога да гледам снощният епизод?

# 158
# 159
Христина я харесах още в Столичаните, не знаех коя е.После и в Дървото се справи прекрасно.Явно си е талантлива жената и някои от сценариите ѝ са хубави доста.
Не съм гледал ни Столичани, ни Дърво. Коя е Христина? Тази, която играе майката на бузестото мънкащо хлапе ли?

# 160
  • Sofia
Да.
Можеше да не носи тези високи токове постоянно.Става две глави над бившия 😏

# 161
Можеше да не носи тези високи токове постоянно.Става две глави над бившия 😏
Това не е ли абсолютно търсен ефект? Поне аз така го приемам.

"Дървото" трябва да е "Дървото на живота" ли? Отивам да търся кого е играла там ХА, защото не я помня. Проверих, но не ѝ помня героинята.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 22:19 от Блу

# 162
  • София
Сериалът е изключително нереалистичен и хиперболизиран без това да го прави по-добър или различен, т.е. не сработва идеята (ако изобщо има подобна цел).
Само един въпрос имам (а то не е само един).
Коя нормална жена се разхожда на токчета в апартамент, къща, извън разни сексуални игри? Най-малкото е неудобно и вредно.
Не минава обяснението, че няма друго. В най-лошия случай ще ходи по чорапи или боса.

# 163
Е, ако е живяла в имение в Италия там предполагам ходят по цял ден с обувки, навици просто. А и демонстрации за баба Надка, за бившия.
Бабката естествено си няма друго и двамата съседи са центъра на живота ѝ, но това с подслушването ми запрлича на турски сериал и не ми харесва. Но пък ще има смях с флиртовете с портиера.

# 164
С токчета в домашна обстановка ходят масово в украинските и руските филми от последните 5 години

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 07:33 от Dimana12

Общи условия

Активация на акаунт