Първо да уточня, че съм млад учител, още много неща на са ми ясни и затова търся помощ от тук!
Искам да подам анонимна жалба срещу директора на училището в което работя, защото ни е набелязал мен и няколко колеги и непрекъснато ни тъпче и мачка. На педагогическите съвети пред целия учителски колектив ни унижава - поименно ни посочва, че не работим. А ние колкото и много да се стараем все за нещо ни критикува и вече не се издържа. А аз мисля, че дори и нещо да сме сгрешили, това не е начина да ни го каже, като ни унижава пред всички, нека да ни извика в кабинета си и да ни обясни какви забележки има към нас.
Неговия стил на управление на училището и колектива е характерен за едни предишни времена!
В същото време едно ядро от колегите са негови близки и роднини и всички знаят, че те са най - слабия сектор сред колегите, но тях не ги закача за нищо, не им прави забележки, недосегаеми са!
Жалбата искам да е анонимна, защото се страхувам от реваншизъм!
Понеже никога не съм писала жалба, всякакви съвети ще ми бъдат от полза - до кой да я изпратя жалбата, как да я изпратя, по пощата или електронно, така че да е анонимна и т.н.