Предстои ми инсеминация - тема 36

• 16 502
  • 529
  •   1
Отговори
# 525
Rouina в коя клиника сте сега?

# 526
  • Sofia
Rouina в коя клиника сте сега?
Все още съм в 'Надежда'. Прехвърлих се при Чапанова (съседният кабинет до този на Персенска).

# 527
Смяташли че е по добра от Персенска!

# 528
  • Sofia
Не сме правили много при нея все още, но за 3те посещения, които сме имали при нея смятам, че е направила много повече за нас, отколкото Персенска за 8 месеца. Пусна изследвания, с които стана ясно къде е проблемът при нас - не мога да кажа как ще ги адресира и дали ще има успех, но смятам, че това да се открие проблем е основното. Персенска за тези 8 месеца едно изследване не назначи. Имам и направена хистероскопия при Чапанова. Персенска се дърпаше и не искаше да прави - ами откриха се не един, а два полипа. Та да, доволна съм и то много. Пак казвам не знам как ще се развият нещата, но дори да не стане пак съм доволна. Помогна ми и в друго отношение. С нейна помощ и натискане да направя повторна консултация с ревматолог открихме и автоимунно заболяване, което 3 години ми внушаваха други ревматолози, че нямам. В момента е диагностицирано и сме взели мерки и за него. Ако не беше тя нямаше да се разправям пак да ходя, да ми обясняват как си внушавам.

# 529
Успех ви желая дано стане при нея❤

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:13 от Slancho97

Общи условия

Активация на акаунт