Предстои ми инсеминация - тема 36

• 19 583
  • 619
  •   1
Отговори
# 525
Rouina в коя клиника сте сега?

# 526
  • Sofia
Rouina в коя клиника сте сега?
Все още съм в 'Надежда'. Прехвърлих се при Чапанова (съседният кабинет до този на Персенска).

# 527
Смяташли че е по добра от Персенска!

# 528
  • Sofia
Не сме правили много при нея все още, но за 3те посещения, които сме имали при нея смятам, че е направила много повече за нас, отколкото Персенска за 8 месеца. Пусна изследвания, с които стана ясно къде е проблемът при нас - не мога да кажа как ще ги адресира и дали ще има успех, но смятам, че това да се открие проблем е основното. Персенска за тези 8 месеца едно изследване не назначи. Имам и направена хистероскопия при Чапанова. Персенска се дърпаше и не искаше да прави - ами откриха се не един, а два полипа. Та да, доволна съм и то много. Пак казвам не знам как ще се развият нещата, но дори да не стане пак съм доволна. Помогна ми и в друго отношение. С нейна помощ и натискане да направя повторна консултация с ревматолог открихме и автоимунно заболяване, което 3 години ми внушаваха други ревматолози, че нямам. В момента е диагностицирано и сме взели мерки и за него. Ако не беше тя нямаше да се разправям пак да ходя, да ми обясняват как си внушавам.

# 529
Успех ви желая дано стане при нея❤

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:13 от Slancho97

# 530
Момичета днес е 14 ден след инсе доиде време за тест но ме е страх, сутринта имах бяло лепкаво зацапване без миризма, нещо което имам за първи път защото аз нямам бяло течение. Нямам никакви симптоми освен един ацки глад за кисело.

# 531
  • Sofia
Момичета днес е 14 ден след инсе доиде време за тест но ме е страх, сутринта имах бяло лепкаво зацапване без миризма, нещо което имам за първи път защото аз нямам бяло течение. Нямам никакви симптоми освен един ацки глад за кисело.

Правиш теста и ще разбереш. Сподели резултата утре. Стискам палци. Възможно е и да има, но може и от хормоните да е (предполагам си на дуфастон).

# 532
Да приемам дуфастон

# 533
  • Sofia
Ами няма как да знаем дали си или не си бременна. Ако имаш уринарни тестове под ръка направи един. Утре ходи да пуснеш кръвен, пусни и прогестерон заедно с hcg - то.

# 534
Здравейте, изчетох доста от темите досега. Предстои ми инсеминация в следващите дни в болница Надежда. Бая се лутах преди да се спра на лекар и място. Дадоха ми информираното съгласие за инсеминация и с учудване видях че тръбите трябва да са проходими при инсеминация, не ме съдете , за първи път се сблъсквам с това и не бях наясно с процедурата, мислих че е като ин витро но без вадене на яйцеклетки. Не ми е правена ЦС, имам две раждания със секцио. Обикаляйки по доктори за да избера къде да остана, от 4-ма само един искаше ЦС. Питах доктора и той каза че ако прецени след време , ще ми назначи. Тоест и той смята че моите тръби са си добре. В интерес на истината това го чух вече и от друг репродуктивен специалист. Никой при мен не “натиска” за тази цветна снимка. Просто се учудвам като чета че май няма такива случаи почти на жени започнали инсеминация без ЦС. Иначе съм на Фостимон 150. Само 2 инжекции ще имам преди инсеминацията. Доктора не ме кара да пускам кръвни, преценя си нещата само с прегледи. Имам му доверие напълно, не е да се съмнявам в неговата преценка, просто ми стана странно че всеки започва историята си с ЦС и после инсеминация. Вярно имам две бременности безпроблемни, но все пак имам и две операции, въпреки че четох ме рядко секцио причинава проблем с тръбите при все че не съм имала никакви проблеми след това като възпаления и тн

# 535
Момичета това е теста от сутринта, кръвен ще имам възможност да пусна чак утре

# 536
  • Sofia
Момичета това е теста от сутринта, кръвен ще имам възможност да пусна чак утре

НЕЕЕЕЕЕЕ! Не, прсето...Тези дават често фалшиво положителни резултати. Може и валиден да е, но пак не можем да дадем отговор. Върви пусни кръвен най-добре. Иначе теста е положителен, но имайки в предвид, че е престо, не бих се доверила на достоверността му.

# 537
Хай,

Трябваше да пия летрозол от 3-ти до 7-ми ден, по 5мг дневно, но се заблях и го пих един ден повече. Да очаквам ли проблеми или няма грижи?

В късен следобед съм на фоликулометрия, ама се притесних рязко и да си питам тук. 🦆

# 538
  • Sofia
Хай,

Трябваше да пия летрозол от 3-ти до 7-ми ден, по 5мг дневно, но се заблях и го пих един ден повече. Да очаквам ли проблеми или няма грижи?

В късен следобед съм на фоликулометрия, ама се притесних рязко и да си питам тук. 🦆

Здрасти, ами не съм имала такъв случай с летрозола, ама не мисля, че е голяма драма. Най-много да са понарастнали фоликулите една идея по-бързо.Моят такъв случай беше с Кломифен. И аз пих една доза в повече и тогава репродуктивната рече, че не било страшно дори да съм била изпила цялата опаковка (трябваше 5 дена да пия,а имах дози за 6, бях изпила 1 хапче в повече).

# 539
А, ми супер. Току-виж порасне и повече от един тоям път значи. 😁

Хай,

Здрасти, ами не съм имала такъв случай с летрозола, ама не мисля, че е голяма драма. Най-много да са понарастнали фоликулите една идея по-бързо.Моят такъв случай беше с Кломифен. И аз пих една доза в повече и тогава репродуктивната рече, че не било страшно дори да съм била изпила цялата опаковка (трябваше 5 дена да пия,а имах дози за 6, бях изпила 1 хапче в повече).

Общи условия

Активация на акаунт