Предстои ми инсеминация - тема 36

• 19 437
  • 618
  •   1
Отговори
# 615
След втората ми стимулация имах един доминантен фоликул 20мм и един около 10-12мм. Този 20мм се беше спукал и направихме инсеминацията на спукан фоликул. Най-вероятно малкият беше нараснал през това време и на следващия цикъл цъфнах със задържан. После го чакахме един месец сам да изчезне. Не изчезна. На следващия цикъл пих противозачатъчни. И вече на третия го нямаше.
На следващото пиене на летрозол и трите фоликула, които се бяха образували, се бяха спукали. Така че изпуснахме инсеминацията заради преждевременното пукане. После пих отново противозачатъчни два месеца, докато се изчисти задържаният, незнайно откъде появил се!

За съжаление се случва. Иди да те видят все пак. Според мен е това, но докато не те видят няма нищо сигурно.

# 616
Благодаря. Ще отида да ме видят. Chat gpt:) твърди ме сигурно било киста на жълтото тяло а не ЗФ. Но да видим и лекарят какво ще каже. Но поне разбрах че не е нормално. Изобщо не съм фен вече на тези стимулации, само объркват нещата. Поне хормоните досега ми бяха наред, сега и това не е наред:)))

# 617
  • Sofia
Благодаря. Ще отида да ме видят. Chat gpt:) твърди ме сигурно било киста на жълтото тяло а не ЗФ. Но да видим и лекарят какво ще каже. Но поне разбрах че не е нормално. Изобщо не съм фен вече на тези стимулации, само объркват нещата. Поне хормоните досега ми бяха наред, сега и това не е наред:)))

Спокойно, нормално е...Тези неща като са временни се нормализират сравнително бързо. Друг е въпросът, в който от години имаш високи естрогени в началото на цикъла. Там вече си трябва по-сериозни мерки, но според мен бързо ще се нормализират нещата.

# 618
Не спирай дуфастона, докато не ти кажат - важен е. Този тест, ако е на 14 ден, за мен е положителен, но само кръвният ще потвърди това. Чакаме резултатите от лабораторията. 🤗

Аз препоръчвам да изтичаш до лабораторията и да си пуснеш кръвен . Щом показва на уринарен може и да има нещо. Пусни си сега или утре и 48 часа след 1вият за да провериш дали се качват нивата.
2рият е нормално да е по-блед, имайки в предвид, че вече е по-разредено урината.
Кой ден си след процедурата сега?

14. ден след процедурата ми е.

Върви да пуснеш кръвен тогава. Той не е зависим от време на денонощието с храна или без. Ако имаш достъпна лабораторията можеш и сега, ако не - утре.

Не мисля, че ще има някаква отворена лаборатория днес, но освен това да направя утре, за да знам дали да продължа приема на дуфастона. Ако не е положителен теста, това ми е притеснението, защото ми казаха да го продължа, ако е и да го спра на 14. ден, ако е отрицателен.

Чак днес отидох до лаборатория. Това са резултатите:

Още не мога да повярвам и чакам да ми дойде Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт