Предстои ми инсеминация - тема 36

• 19 463
  • 619
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте,
Колко часа след поставянето на тригер инжекцията вие е била процедурата по инсеминация при д-р Станулов?
Днес мина първата ми инсеминация, 42 часа след Хориомон и се зачудих дали е ОК. Снощи бях с доста силни болки за О, не знам какво да мисля.
Принципно фоликула може да се пукне между 24 и 42 час, както и може да не се пукне изобщо.
Като цяло средното е около 36тия час да се пукне и след това яйцеклетката остава витална за цели 12 часа, така че , не е късно и на 42рия. Аз съм имала инсеминация на този час , както и на 36и и не са били успешни , но това не се дължи на часа на инсеминациите, а по - скоро на морфологията на мъжа ми. Така че спокойно, доктора си знае работата (и аз съм при него) 🍀☺
Мъжът ми е с морфология 0.5, но подобрихме останалите параметри драстично - така се компенсира лошата морфология. Други фактори не сме изследвали (примерно, казаха ни, че няма смисъл да си даваме парите за днк фрагментации, защото логично било да са високи при такава морфология).

Идеята беше да направим неуспешно 4 инсета, за да не си самофинансираме инвитрото, но съм бременна от третата инсеминация.

Не знам какво ще стане и как ще се развие, но факт, че се е намерило кой да стигне до яйцето.

Не се отказвайте от надеждата си никога, иначе може да се окажете като мен - постоянно с най-черните сценарии в главата и потънала в постоянен страх. Това не си е работа - ако не бях толкова луда 😄 и можех да си избера, щях да предпочета да се разочаровам пред това да не мога да се зарадвам на почти нищо, само и само да предотвратя евентуалното падане от високо после.

Здравейте момичета, отдавна не съм писала тук.. Бяхме направили 3 инсеминации и при трите абсолютно негативен резултат. Сега сме на 4та , с мъжки фактор сме и имаме леко подобряване на бройката обаче морфологията остава също толкова смачкана .. Опитвам се да нямам Надежда и да се настроя за ин витро, но нали знаете надеждата умира последна :/ 
Успех на всички! 🥰
Тинки, мисля че късна пролет началото на лятото заедно започнахме процедурите , спомням си твои стари постове, много се зарадвах като видях хубавата новина за теб 🍀 Честито ❤ Благодаря за окуражаващите думи, винаги има малка надеждичка в мен, но нямам никакви очаквания, за да не се разочаровам после 🥲

# 601
Дааа, точно така си беше 🧡
Благодаря ти, силно се надявам и при вас да де получат нещата и всичко да е спокойно и успешно при всички, наистина.

Само мили и симпатични хора виждам тук, за разлика от всяко друго място. 😃🧡

[/quote]
Тинки, мисля че късна пролет началото на лятото заедно започнахме процедурите , спомням си твои стари постове, много се зарадвах като видях хубавата новина за теб 🍀 Честито ❤ Благодаря за окуражаващите думи, винаги има малка надеждичка в мен, но нямам никакви очаквания, за да не се разочаровам после 🥲
[/quote]

# 602
Здравейте момичета за първи път пиша тук но скоро престой 2-ра инсеминация при д-р Станулов преди 3г. бебка стана при раз пак при него ❤❤ надявам се и сега при мен проблема е липса на овулация спермаграмата на мъжа ми е с доста малко подвижност и 2% морфология та ще видим този път дали пак ще имаме късмет успех и на всички чакащи❤❤❤❤❤❤❤❤

# 603
Аз искам да попитам кога най- рано ви е показал уринния тест за бременност? Моят кръвен е чак на 27ми..

# 604
  • Sofia
На мен ми беше показал на 13 ден след инсеминацията.
Бях тествала и на 11 ден, но беше отрицателен. След уринарния бях пуснала и кръвен на същият ден, та потвърди, че е имало имплантация. За жалост беше биохимична.

# 605
Моят уринарен отчете на 12тия ден, като бях правила преди това, за да съм убедена, че не е остатъчно от таймиращата инжекция, на 13тия ден направих кръвен.

# 606
Здравейте! Този месец правих втора по ред инсеминация. Трябваше да направя тест за бременност на 14. ден след процедурата. Снощи в 5:30 ч. се събудих, не можех повече да стискам и направих теста, на който се показа втора бледа черта. Сутринта направих още един с 3 часа въздържание от тоалетна и се показа пак втора черта, но още по-бледа. Понеже нямам голям опит с тестове за бременности, макар че правим от 2 години и нещо опити, винаги ми се е струвало безсмислено да ги правя без закъснение, не съм сигурна в резултата. Сигурно 2-3 пъти съм правила досега и не ми се е появявала втора линия. Чудя се дали е положителен резултата и да се радвам, или е грешен. Имам си отвреме-навреме и болки в корема, като че ще ми дойде и ми е още по-съмнително. Марката на тестовете е Advent life. Имате ли опит с тях и дали са надеждни?

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 11:27 от anenigma

# 607
  • Sofia
Аз препоръчвам да изтичаш до лабораторията и да си пуснеш кръвен . Щом показва на уринарен може и да има нещо. Пусни си сега или утре и 48 часа след 1вият за да провериш дали се качват нивата.
2рият е нормално да е по-блед, имайки в предвид, че вече е по-разредено урината.
Кой ден си след процедурата сега?

# 608
Аз препоръчвам да изтичаш до лабораторията и да си пуснеш кръвен . Щом показва на уринарен може и да има нещо. Пусни си сега или утре и 48 часа след 1вият за да провериш дали се качват нивата.
2рият е нормално да е по-блед, имайки в предвид, че вече е по-разредено урината.

14. ден след процедурата ми е.

# 609
  • Sofia

Върви да пуснеш кръвен тогава. Той не е зависим от време на денонощието с храна или без. Ако имаш достъпна лабораторията можеш и сега, ако не - утре.

# 610

Върви да пуснеш кръвен тогава. Той не е зависим от време на денонощието с храна или без. Ако имаш достъпна лабораторията можеш и сега, ако не - утре.

Не мисля, че ще има някаква отворена лаборатория днес, но освен това да направя утре, за да знам дали да продължа приема на дуфастона. Ако не е положителен теста, това ми е притеснението, защото ми казаха да го продължа, ако е и да го спра на 14. ден, ако е отрицателен.

# 611
Не спирай дуфастона, докато не ти кажат - важен е. Този тест, ако е на 14 ден, за мен е положителен, но само кръвният ще потвърди това. Чакаме резултатите от лабораторията. 🤗

Не мисля, че ще има някаква отворена лаборатория днес, но освен това да направя утре, за да знам дали да продължа приема на дуфастона. Ако не е положителен теста, това ми е притеснението, защото ми казаха да го продължа, ако е и да го спра на 14. ден, ако е отрицателен.

# 612
Здравейте, дали е нормално да са ми толкова високи стойностите на Е2 и ЛХ след неуспешна инсеминация, стимулирана с летрозол, овитрел инжекция и дуфастон? Правени са на ден 3 от цикъла, тоест минали са вече 17 дена от Овитрела и 6 дена от както съм спряла дуфастона. Струват ми се безумно високи предвид кой ден от цикъла съм. 

# 613
Висок е, да. Отиди да те проверят да не си задържала някой фоликул.
Аз от летрозола много задържах фоликули и съм имала аналогични стойности на естрадиола.

# 614
Ами аз понеже ми направиха инсеминация та преди спукан фоликул и ходих след това и се беше спукал. Чудя се да не би после да е продължил да расте някой….

Общи условия

Активация на акаунт