Предстои ми инсеминация - тема 36

• 19 797
  • 621
  •   1
Отговори
# 165
В един сайт за ин витро пише ако партньора е зает маже жената да донесе  и мога да взема от него да замразят после да от мразят аз ще се направя всяка процедура и два пъти ако трябва да донеса мога и два пъти ще направя всичко възможно да стане аз след този брак друг брак няма да направя целта ми е от него де ми остане парче за цял живот човек като иска намира начин божия работа

# 166
Човек, като иска, намира начин, но каква цена плаща?!
Мъжът явно е заявил, че деца не желае. Защо бихте го причинили това и на себе си, и на него, и на евентуалното дете? При положение, че живеем във времена, в които може да направите инсеминация с донорски материал? Не случайно преди инсеминация се иска подписване на декларации и от двамата партньори, както и мъжът да даде материал на място 1-2часа преди процедурата, която е таймирана. За замразяване на проба, която не е дадена на място, не съм чувала. И се надявам да няма такава опция: жената да носи проба от името на мъжа, че и да се използва за процедура за асистирана репродукция?!?
Божията работа мисля, че е далеч от това да взимате нечий генетичен материал без позволение за собствени изгоди.

# 167
  • Sofia
Напълно съгласна съм с Lubanik,
Lili.23, това което искаш да направиш е напълно незаконно и не мисля, че която и да е болница ще се съгласи да направи процедура без даден материал на партньора на място.

# 168
Хора не ми знаете историята за нас единствения начин всичка до завърше с мед и масло е да забременея проблема не е с мъжа ми и мен а по между семействата ни ще проверя клиниките дали ще стане

# 169
Дано греша, но цялата ситуация ми изглежда като желание за забременяване с цел изнудване.
Права сте, не знаем историята Ви. Наблюдението ми от последните коментари е, че действате под афект на емоции и пълното неразбиране как изобщо се случват дейностите по асистирана репродукция. Когато осъзнаете, че и мъжът Ви и Вие заслужавате много повече от живота, ще спрете с кроенето на подобни пъклени планове и ще си гледате своя си живот, защото той си е Ваш. Не е на Вашето семейство.

Скрит текст:
В първия момент реших, че някой си прави шега. После видях коментарите на дамата, която преди няколко месеца спешно е търсила ясновидец и разбрах, че си е напълно реално питането.
Преди много години бях излизала с един мъж, който на втора среща ми обясняваше за бившата си приятелка. Тя тогава била на 17. Майка й много трудно забременяла с нея и трудно я износила. Тя искала да го остави. Той я излъгъл(пък тя му се вързала..), че е стерилен и я убедил да свършва в нея. За да може да й направи бебе, което покрай историята на майка й беше убеден, че няма да направи аборт. Така и нищо не се получило. Но на мен такава червена лампа ми светна, че тотално го блокирах от живота ми.
И до ден днешен не мога да си обясня какви са причините някой да се докара до това положение, при все че в днешно време има толкова много опции! Да лъже, да мами, да крие…
Това е може би едно от най-сериозните посегателства над личността, които някой може да направи!

# 170
Според вас рано ли е на 10ти ден след инсеминация да се прави тест?

# 171
  • Sofia
Според вас рано ли е на 10ти ден след инсеминация да се прави тест?
Рано е. Аз на 11 правих и беше отрицателен, след това като направих на 13 беше положителен. Изчакай си датата, не остава много. Просто ще ти даде лъжлив резултат и ще се разочароваш дори и да се окаже положителен.

# 172
Да, 10ти ден е рано. Ако успееш, изчакай поне до 12ти-13ти ден. Не пречи да си правиш и по-рано, стига да можеш да приемеш разочарованието от отрицателния тест, без да го взимаш за чиста монета, но и без прекалени надежди. Като цяло.. сложна работа. Аз си правех всеки ден, защото съм луда, на 12тия ден видях мега бледа чертичка, на 13тия вече беше отчетлива и кръвният беше положителен. Като цяло лекарката ми каза да правя на 14тия и е била права, ама пусто аз не можех да чакам.

# 173
Аз мислех,че съм луда.. ами ще изчакам 😊
Да, 10ти ден е рано. Ако успееш, изчакай поне до 12ти-13ти ден. Не пречи да си правиш и по-рано, стига да можеш да приемеш разочарованието от отрицателния тест, без да го взимаш за чиста монета, но и без прекалени надежди. Като цяло.. сложна работа. Аз си правех всеки ден, защото съм луда, на 12тия ден видях мега бледа чертичка, на 13тия вече беше отчетлива и кръвният беше положителен. Като цяло лекарката ми каза да правя на 14тия и е била права, ама пусто аз не можех да чакам.
[/quote]

# 174
  • Sofia
FBID936878033015115 - гледам и ти си при Персенска. Още малко търпение. Поне на мен ми е казвала до сега да правя тест на 12-13 ден. То не остана време почти.
Ние пък нашата четвърта и последна инсеминация ще я правим в събота. Тоя месец на 2 много измъчени фоликула, които ги дебнем от почти седмица да пораснат.

# 175
Успех ти желая от сърце...на мен тази ми беше първата...надявам се да сме успели 😊
FBID936878033015115 - гледам и ти си при Персенска. Още малко търпение. Поне на мен ми е казвала до сега да правя тест на 12-13 ден. То не остана време почти.
Ние пък нашата четвърта и последна инсеминация ще я правим в събота. Тоя месец на 2 много измъчени фоликула, които ги дебнем от почти седмица да пораснат.
[/quote]

# 176
Инсиминация...спор 😉.глупов въпрос ..но.как се броят точно дните...от деня в ,който е направена или от следващия...благодаря на отзовалите се 😊

# 177
Инсиминация...спор 😉.глупов въпрос ..но.как се броят точно дните...от деня в ,който е направена или от следващия...благодаря на отзовалите се 😊
От следващия ден

# 178
Здравейте! Вчера бях на инсеминация. От снощи имам ужасен, неспиращ зъбобол с пулсираща болка. Според вас дали мога да пия Парабол Макс като болкоуспокояващо?

# 179
Параболът е на базата на ибупрофен, както нурофен, и не се препоръчва по време на бременност, по-безопасният вариант е парацетамол. Въпреки това, от инсеминацията е минал едва ден, т.е. Е рано да говорим за образуване и после преминаване през плацента. В този ред на мисли не мисля, че нещо ще ви стане, на вас и/или потенциалното бебе, ако пиете ибупрофен. Въпреки това, не смятам, че това е правилният ход в случая, по-добре потърсете зъболекар, за да може да се уточни и потенциално отстрани причината за силната болка в зъба. Пожелавам ви успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт