Предстои ми инсеминация - тема 36

• 19 662
  • 620
  •   2
Отговори
# 390
  • Бургас
Уви, Rouina е права за преплитането на ПМС и симптомите на бременност. Поне при мен е така. Вчера и онзи ден бях убедена, че има нещо, докато днес съм провисила нос, защото симптомите ми започват да избледняват и е най-вероятно,защото прогестерона, който произвеждам естествено спада. Да, утре трябва да се тествам, но вътрешно сякаш знам отговора Sad Отгоре на това другия месец трябва да го пропуснем, защото ММ не може да си вземе и ден отпуск, за да ходим пак в Пловдив, така че ще трябва да се въоръжавам със стоическо търпение и аз.

Успех и на теб утре, мила Rouina, ще очакваме положителни новини и зелена светлина 🤍

Tinky, съжалявам за стеклите се обстоятелства и се надявам по-бързо да ти мине времето и да се случат нещата. По мой опит с тези инсеминации винаги 3 дни преди инсето имахме по един около 12-13 мм, но докито не го броеше за нещо, защото според нея нямало да нараства достатъчно, та броеше тия над 18мм Винаги на следващия ден след последната фоликуметрия поставяхме хориомона и 2 ден след това почти правехме процедурата. Когато имахме тези 13мм фоликули с фемарата винаги си оставаха и единя дори направи проблем в следващия цикъл защото не се беше освободил и беше зависнал.

s212365173 - да не те подлъжа да си мислиш разни неща, но това е моят опит. Най - гадният ПМС който имах след инсеминация реално беше положителен тест след 13 дена, а бях убедена, че всеки момент ми идва, защото доста ми придърпваше. Вярно, че след това беше биохимична ама...

Dove_92, вие утре чакахте да тествате, нали? Успех желая... На нас пък утре ни е първият преглед за инвитро, та ще видим дали почваме.

# 391
Знам, но една позната, която забременя с ин витро, все ми обяснява как пробожданията при бременност били различни, щяла съм да ги усетя. Ами аз усещам ПМС и то доста силен днес, та затова ми беше интересно при вас как е било и дали този ПМС значи цикъл, а не бременност. Е, ще се разбере след няколко дни, така или иначе. Пожелавам успешни резултати и на вас. Ще чакаме включване с добри новини.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 23:10 от s212365173

# 392
  • Sofia
Знам, но една позната, която забременя с ин витро, все ми обяснява как пробожданията при бременност били различни, щяла съм да ги усетя. Ами аз усещам ПМС и то доста силен днес, та затова ми беше интересно при вас как е било и дали този ПМС значи цикъл, а не бременност. Е, ще се разбере след няколко дни, така или иначе. Пожелавам успешни резултати и на вас. Ще чакаме включване с добри новини.
Като усещане при мен беше идентично като при идване на цикъл. Така, че не бих казала, че могат да се различат поне симптомите откъм пробождане на яйчниците. Аз не знам за кой път се обяснявам в темата и на някои хора вече ще им писне сигурно, но при мен имаше други необичайни неща, които реших, че са заради прогестерона. Като един от симптомите си остана редовен ПМС симптом, а не го бях имала преди това. Чакаме да се похвалиш и ти с положителен тест.

# 393
При моята биохимична бременност също имах придърпвания в яйчниците,както преди цикъл.Единственото различно при мен беше,че имах чувството,че изгарям отвътре,все едно имах вътрешна температура.

# 394
  • Sofia
При моята биохимична бременност също имах придърпвания в яйчниците,както преди цикъл.Единственото различно при мен беше,че имах чувството,че изгарям отвътре,все едно имах вътрешна температура.
Да,нещо подобно. При мен обаче все едно кожата ми гореше - чак ме болеше, особено на лицето. За жалост от тогава това си остана и се появява сега след всяка овулация от 3-4 месеца насам.

# 395
Пак съм аз с въпрос. Вие издувате ли се от Утрогестана? 12ти ден ми е вече и коремът ми днес е много подут. Случва се да се подуя преди цикъл, преяждане и т.н., но днес съм яла само веднъж и за пръв път ми се случва чак такова подуване. Хората в метрото ми правят място, защото си мислят, че съм бременна! Две жени ме караха да седна и аз отказвам, отказвам. Накрая седнах, защото какво да обяснявам... А не съм дебела, преди никой не ме е мислил за бременна. 😂

# 396
Здравейте, момичета. След втора инсеминация съм и 9 дни след нея. Бихме хориомон 10 000 преди 10 дни. Проследявах си кога ще изчезне хормона с тестчета. Тази сутрин беше отрицателен вече. А сега от любопитство 🫣 следобяд излезе втора бледа чертичка. Какво е според вас. Знам че е рано и че бързам просто съм нетърпелива и трепна в очакване да се случи и нашето чудо 🙏🏻

# 397
  • Sofia
Здравейте, момичета. След втора инсеминация съм и 9 дни след нея. Бихме хориомон 10 000 преди 10 дни. Проследявах си кога ще изчезне хормона с тестчета. Тази сутрин беше отрицателен вече. А сега от любопитство 🫣 следобяд излезе втора бледа чертичка. Какво е според вас. Знам че е рано и че бързам просто съм нетърпелива и трепна в очакване да се случи и нашето чудо 🙏🏻

Здравей, с едни и същи тестове ли проследи? Тези 10.000 единици обикновено се чистят за около 12 дена от както е поставен хориомона. Така, че ако си ползвала втория тест да е по-чувствителен има шанс да си хванала остатъчен тригър. Има вероятност и теста да не е валиден. Също така може и да е станало нещо, то тя имплантацията между 6-10 ден се случва, така че на този етап всичко е съзможно. Или изчакай на този етап и направи тест на датата на която са ти казали или ако имаш много такива продължавай да следиш дали линията идните дни ще стане по-наситена.
Дръж ни в течение и много успех желая.

# 398
Ами не със едни и същи. Попринцип проследявах със Лейди тест лентичките. Вчера имаше много много бледа черта, тази сутрин нямаше никаква чертичка. А следобед направих на престо(знам че са лъжливи, но излезе на 5тата минута и беше бледо розовичка) . Иначе ще си изчакам датата и се надявам да е + 😊😇Благодаря за бързия отговор ❤

# 399
  • Sofia
Ами не със едни и същи. Попринцип проследявах със Лейди тест лентичките. Вчера имаше много много бледа черта, тази сутрин нямаше никаква чертичка. А следобед направих на престо(знам че са лъжливи, но излезе на 5тата минута и беше бледо розовичка) . Иначе ще си изчакам датата и се надявам да е + 😊😇Благодаря за бързия отговор ❤
Ами надявам се да е успешен вашият опит, но имайки в предвид, че теста е на Престо - съмнява ме сегашният резултат толкова рано да е положителен. Ако следите избледняване на теста и после положителен резултат е хубаво да ползвате една и съща марка, защото много често и различни брандове имат различна чувствителност. Вие къде правихте процедурата?

# 400
В град. Варна Майчин Дом. Първата ни беше неуспешна, но не се надявах и на голям резултат защото фоликула като бихме Хориомона беше 26мм. И сппред мен изпуснахме момента. А сега всичко беше наред(УЖ) . Добра спермограма, здрави тръбички. Овулация единствено имам със стимулация. Това се води проблема ни. Надявам се да се случи чудото. Нямам никакви симптоми, освен боцкания и крампички леки от време на време.

# 401
  • Sofia
В град. Варна Майчин Дом. Първата ни беше неуспешна, но не се надявах и на голям резултат защото фоликула като бихме Хориомона беше 26мм. И сппред мен изпуснахме момента. А сега всичко беше наред(УЖ) . Добра спермограма, здрави тръбички. Овулация единствено имам със стимулация. Това се води проблема ни. Надявам се да се случи чудото. Нямам никакви симптоми, освен боцкания и крампички леки от време на време.
Приемаш ли прогестерон под някаква форма? Боцканията и крампичките са нормален отговор от прогестерона, но да ти кажа и при бременност си ги има, така че наистина на този етап нищо не може да се каже. Ако решиш да правиш още тестове уринарни гледай да са на една и съща марка с тези, които си следила избледняването на хориомона. Иначе да, 26мм фоликул си е направо презрял - най добри са до към 21-22мм макс (това става въпрос за до момента на тригъра). Каква стимулация направихте?

# 402
Утрогестан 300мг за 10дни ми е изписан по една капсулка вечер. Странното беше този път което още го мисля е че 4 дни преди инсеминацията бях на фоликулометрия и д-р каза че имам хубав ДФ в десния яйчник 16мм а, на листа където е снимкаъа от ехографа пишеше 20мм. Иначе стимулацията ми е от 3до8 ми ден летрозол сутрин и вечер по едно. И 2 инжекцийки Мериоферт 0,75иу. да подбутнат фоликула и Естрофем вагинално за лигавицата.

# 403
Дами, аз да се запиша с първа неуспешна инсеминация. За дамите, които като мен им е за първи път, искам да кажа, че Утрогестана наистина кара тялото да усеща неща, които изглеждат като бременност. Също така се смесват усещанията и с ПМС и наистина може да се объркаш. Бременност ли е, ПМС ли е, от Утрогестана ли е. Аз имах и болки като при ПМС, и други странни придърпвания. И в таза, и долу, и отляво, и отдясно. Но си трябва наистина търпение до датата за тест, защото симптомите са си подвеждащи. Аз си изчаках чинно 15ти ден и съм с ЧХГ 0.10. През цялото време си повтарям да не се надявам толкова, да не го мисля толкова и все пак винаги си е гадно да видиш отрицателен тест. Но минава. Жалиш се 1-2 дни, отупваш се и пак напред. Вие как се чувствате?

# 404
  • Sofia
Дами, желая ви мноооого успех със инсеминациите, както на вас, така и на останалите девйки в темата.
s212365173: Много си права няма как да не го мислиш, то който и каквото да ти казва просто няма начин. Минава, няма как за тези неща се иска и силна психика.
Angels26: Да се похвалиш съвсем скоро, добре изглеждат нещата. Иначе не знам защо на прегледа и мойта лекарка казваше едно, на документите за фонда за инвитро в етапните епикризи в някои от циклите информацията, която аз знаех по време на прегледите и тази, която бяха вписали се различаваше... що така не знам и аз Grinning. В крайна сметка няма значение. 

Общи условия

Активация на акаунт