❄Февруарски бебета 2024- ТЕМА 2

• 6 083
  • 193
  •   1
Отговори
# 60
Вероятно ще вдигне температура, ако го боли гърло. Може и гласчето да се промени, да стане дрезгаво. Ще се появят и други симптоми. Дано не се случва! 🍀
Момичета, пазете децата! Ние вкъщи групово караме нещо. Вероятно грип... През 2 дни-бебе, кака, аз и таткото... Не е добре положението. Затова вкъщи, силна храна и проветряване. Избягвайте да се събирате, защото ние вече седмица сме на лекарства и още не виждам светлина в тунела...

# 61
И ние сме болни вече от 10 дни. Първо с повръщане и разатройство, сега някакви сополи и гърло...така че наистина се пазете, доколкото е възможно...

# 62
Здравейте, има ли и друго бебче, на което са му отпаднали дневните дремки ? Grinning
При нас от една седмица е странен графика - сутрин се буди към 7-8, пие мляко, после си доспива до към 11, и от тогава до към 22.30-23.00 изобщо не спи Flushed То е лазене, то са подскоци на бънджито, то са енергични игри, за секунда не се спира Joy Но май не е много ок толкова рано изобщо без дремки.

# 63
Някъде четох наскоро, че около годинката има някаква регресия в съня и така отказват да заспиват, но пишеше, че е период и че не трябва да се спира с опитите за приспиване и макар да отказват съня, все още той им е нужен (по две дремки на ден). Твоето бебе става доста късничко и не знам как биха се вместили две дремки в този режим, нещо трябва да се промени според мен.

# 64
До преди седмица бяхме или с две кратки дремки, или една по-дълга, общо към час и половина, пак така с късно лягане и ставане.
Не знам сега какво се случва, наистина е възможно да е някаква регресия.

# 65
  • София
Здравейте,
От както родих, забравих какво беше това живот. Днес намерих малко време, да ви прочета малко. Виждам, че проблемите са идентични. При нас същата работа с това заспиване. Моята госпожица беше минала на 1 дрямка, сега пак нещо мъчи на две и е някакъв ужас. От рано заспиващо дете започна да заспива късно и да отказва да си ляга. Тя вече ходи стабилно, та и бяга от леглото.
Ще правим рожден ден в неголям семеен кръг само най-близките. Не искам да я превъзбуждаме много и затова ще е в обедните часове. Извеждате ли децата в този студ? За София, конкретно ми е интересно.

# 66
Почти всеки ден извеждам, ако не вали. За час-час и половина някъде. Тя може и повече да изкара, но на мен ми става студено Grinning

# 67
Моето дете от скоро започна да се вози в количка и постоянно сме навън, само да не вали. Обличам го, мажа лицето с Колд крем и драсваме навън. Аз се чувствах като някой крастав каторжник, то никъде не можехме да мръднем с това неговото реване в количка и в автомобил. Сега остана и в колата да почне да се вози и ще съм пак човек 😅

# 68
VeneraFleur, до късно спинка бебчето, може би и от там се объркват нещата. След това вероятно се превъзбужда и това му пречи да спи следобед.
Ние сме си на две дремки, малката си ги търси. Аз се чудя пък какъв режим да наглася, че да не става е 6.00, 6.30 Joy
Всеки ден сме навън, в повечето случаи по два пъти. Мен това ме освежава Heart Eyes Аз от две зими не усещам студ. Миналата докато бях бременна и тази докато бутам количка Grinning

# 69
  • София
Аз покрай леда и ниските температури не съм я вадила. Миналата зима, докато бях бременна, всеки ден препускат. Като родих Саи беше на 9 дни като започнах активно да я извеждам. Нещо ми е виновно, но тези дни ще подновя излизанията. Има ли мами, в района на Оборище, които да си търсят компания за бутане на количка?

# 70
Ох, на мен пък понякога ми е виновно, че я мъкна по два пъти навън. По-скоро, че я водя да пазаруваме и по други задачи, а сега има много вируси. Така че в този период не е голям зор, че не си извеждала детенцето.
Далече сме, ние се разхождаме в южния парк

# 71
По принцип е рано за 1 дрямка дори, камо ли за неспане.. Как я приспиваш? Това късно ставане си е кофти отвсякъде, но пак може да се нагласи що годе някакъв режим.

Ние излизаме като е около 0. Като е -4 и се усеща -7 се въздържам 😆

# 72
  • София
Дъждобран слагаш ли на 0? 😁

# 73
Защо да слагам дъждобран, ако не вали 😂

# 74
Аз изобщо не схващам как се слага тоя дъждобран повече от веднъж. Аз го разпънах колкото да го пробвам, след като го купих, сина ми тогава беше на 5-6 месеца. Ако го бях оставила за повече от петте секунди, които стоя, нямаше да има вече дъждобран 😅 то дърпа, рита- чудо! А сега както е по-голям не ми се и мисли ако му сложа тая работа отгоре 🥲

Общи условия

Активация на акаунт