Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 828
  • 753
  •   2
Отговори
# 495
  • Deutschland
Преди дни бях в производствената база на Заг и съм прегледала всички списъци. Лятото също. Red tobacco няма. На сайта им вероятно са остатъчни количества.
Иначе Kenzo Amour фигурира в списъка все още.

# 496
  • Варна
Вярно ли са спряли Red Tobacco на Заг, много лошо,
Red Tobacco съм имал тестерче от ЗАГ, супер е. Имам и 50мл от D&P, няма грешка също. Имат го отскоро и Martin Lion, така че ако имате Елитис или някой техен представител в близост, може да тествате. Аз лично още не съм.
А по мое мнение и нос, бих си похарчил парите по-скоро за рефанските CH Mystery Tobacco и Dior Tobacolor. Наливни са ми, двойни капки, чудовища.

# 497
  • Sofia
Да се включа и аз с моята поръчка от Divain, която направих още на 27.11, а дойде преди два дни. Но Divain не са толкова виновни, Интерлогистика я забави, от 13.12 поръчката ми беше в БГ и си престоя през цялото това време в офиса. Нищо, аз не бързах, важното е, че съм доволна. Подарих на момичетата ми по един Cloud/Ariana Grande i Lira/Xerjoff. Това са техни любими аромати. Имах Lira на Martinez преди това (малко нетраен), тази на Divain е същия аромат - прекрасен, ще видим как е трайността. Cloud голямата дъщеря е ползвала на Refan, много й хареса, ще видим този как ще се държи, иначе е много хубав аромат. За себе си взех Bianco Latte/Giardini di Toscana и Nefs/Nishane. И двата много ми харесват. Първият е уникално мек, гушлив, нежен гурме аромат, наслаждавам му се само на него от два дни, не мога да спра да си мириша косите, там най-дълго се задържа. Усещам го по-интимен, сякаш исках да е по-силен, но... Вторият - Nefs - леле такава мощ, такава сила, такова величие. Абсолютно ориенталски парфюм с цялата си сила. По интензивност и мощност се държи като Ani/Nishane и Portrait of a lady/Parfums de Marly. Последните два също ги имам от Divain и даже наскоро писах за Ani. И двата са толкова дълготрайни и изпълват цялото помещение, в което съм. Чудя се щом са такива в аналози, какви ли са в оригинал. Но на мене ми е абсолютно достатъчно. Е, Nefs е също толкова мощен и величествен! Страхотен!

# 498
Red Tobacco съм имал тестерче от ЗАГ, супер е. Имам и 50мл от D&P, няма грешка също. Имат го отскоро и Martin Lion, така че ако имате Елитис или някой техен представител в близост, може да тествате. Аз лично още не съм.
А по мое мнение и нос, бих си похарчил парите по-скоро за рефанските CH Mystery Tobacco и Dior Tobacolor. Наливни са ми, двойни капки, чудовища.
D&P е добър вариант, аз и половинката ползваме предимно техните деозодоранти, значи от тях ще е.
Може ли номерцата на Рефан? Тези открития не ги знам, може половинката да ги хареса, че той е придирчив твърде много. Блаходаря Simple Smile

# 499
Ред Табако от Парфюми с мисия ли го взехте?
Най-добрия аналог на POAL Frederick Malle е на Алхамбра Артист 1
Даа, и е уникален!

# 500
  • Варна
D&P е добър вариант, аз и половинката ползваме предимно техните деозодоранти, значи от тях ще е.
Може ли номерцата на Рефан? Тези открития не ги знам, може половинката да ги хареса, че той е придирчив твърде много. Блаходаря Simple Smile
051 dior tobacolor
428 ch mystery tobacco

# 501
Hariela можеш ли да опишеш Nefs ? Виждам че пишат за много мед и шафран,рози...наистина ли е такъв аромат? Ако можеш и да го сравниш с някой...
Имам Hundred Silent Ways,който много харесвам и Hacivat,който не понасям,и естествено Ani,който обожавам .
Nishane не е за сляпа покупка освен,ако нямаш нужда от ароматизатор за помещения Grinning

# 502
  • София
Някой с някакъв отзив за имитация на Paragon Initio, без значение коя фирма?
Гледам, че във ФРГ тези две арабелчета се спрягат за клонинги:

# 503
  • Sofia
На misterscent е уникален. Ilianapetrova да се изкаже по-описателно.

# 504
Имам Al Nashama Lataffa- убийствена трайност и шлейф. Чак ми пролощава, а аз обичам да изпълвам пространствата😂😂😂😂(пък не съм Лъв). Усеща се много сливата във връхните нотки и прави асоциация с Plum Japanese TF(и него имам,но той е по "алкохолен").
Някои го определят за мъжки🤔...За мен определено не е. Не мога да си представя мъж да мирише по този начин,абсурд...

# 505
Днес харесах нещо в Лили дрогерия, но 80+ лева не ми се даваха без да го понося на себе си и без да се информирам дали пък го няма някъде и на по - добра цена.  На блотера се държи вече 4 часа, но на кожата ми след първия час и половина, и помен не остана. Както и да е... Та...Потърсих го във Фрагрантика, но излиза някакъв друг на цвят парфюм със същото име. Става дума за Emir Voux Elegante Paris Corner. Чак пък толкова да съм зле със зрението ли ? Този, дето го харесах в Лили е зелен, а навсякъде в нета е кафяв. И, честно казано, нотките във Фрагрантика не ми се връзват изобщо с това, което подуших в Лили...Ама въобще - нищо общо просто...Та...Парфюмни другарчета, качвам снимките, дайте жокер какво е това, зеленото?! Какво имитира ?

# 506
  • Sunshine state
Voux Elegante е имитация на Xerjoff Naxos. Кафяв в полупрозрачна бутилка е като на последната снимка. Зелен от тази серия нямат и не съм виждала.Търсих и в сайта им и от тази серия специално няма такъв. 🤷♀

# 507
И аз търсих, и аз не намирам, Hands Plus1 , но в същото време в Лили го продават. Зелена течност. Smiley
Иначе за кафявия, ясно, имитира Наксос:

# 508
Някой с някакъв отзив за имитация на Paragon Initio, без значение коя фирма?
Гледам, че във ФРГ тези две арабелчета се спрягат за клонинги:

Аз преди няколко дни пуснах за Nishama, много е добър Simple Smile

Аз нали за Elegante и Naxos писах наскоро, не се водете по цвета... понякога според ъгъла на заснемане и светлината може да се различава, но реално Elegante за мен не е точно копие на Naxos, макар че е много приятен.

# 509
  • Sunshine state
Те са тотално различни на цвят, не е от
ъгъла или нещо. Много странно наистина.
Спрягат Радиото на Латафа (каква опаковка само..) за най-добра (уж) имитация, но ме съм ги душила и не мога да потвърдя.

Общи условия

Активация на акаунт