Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 624
  • 753
  •   2
Отговори
# 735
D-frag12 този аналог на Bois imperial от коя парфюмерия е, някъде във Варна ли? Опитвам се да го намеря онлайн, но го няма.

# 736
Потвърждавам за Латето на Зара, че е синтетична каша от захар, ванилия и  кой знае още какво...... Някой беше писал, че този парфюм е едно към едно с Еклера, в такъв случай ако го изимитират изобщо няма и да го търся за проба.
Ако не са променили Лалето на Заг, то няма нищо общо с Еклера. Лалето БЕШЕ чисто и нежно,никаква захар и ванияли.Градина от пролетни цветя.Еклера си е сладко,ванилено гурме.

# 737
Гледам, че вече не може да се пише в темите за размяна на парфюми. Може ли да ме ориентирате дали има фейсбук групи или нещо подобно?

# 738
Написала съм ЛаТето, не ЛаЛето Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Става въпрос за Cocoa&Latte на Zara.
А Лалето на Заг го познавам прекрасно, той ми е един от най-носените парфюми през лятото.

# 739
Написала съм ЛаТето, не ЛаЛето Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Става въпрос за Cocoa&Latte на Zara.
А Лалето на Заг го познавам прекрасно, той ми е един от най-носените парфюми през лятото.
оф,спя още явно:) извинявам се Simple Smile И на мен ми стана чудно какви са тези ванилии и захар в ЛаЛето:))))))))))))

# 740
Няма проблем, Ре Simple Smile

# 741
  • Deutschland
Гледам, че вече не може да се пише в темите за размяна на парфюми. Може ли да ме ориентирате дали има фейсбук групи или нещо подобно?

Всички теми за размени са заключени и скоро ще бъдат изтрити. Някаква нова политика. Във ФБ има групи, но само за оригинални парфюми. За имитации поне аз още не съм срещала. Ако някой направи, моля пратете линк.

# 742

Всички теми за размени са заключени и скоро ще бъдат изтрити. Някаква нова политика. Във ФБ има групи, но само за оригинални парфюми. За имитации поне аз още не съм срещала. Ако някой направи, моля пратете линк.
Готово, направихме. Само не знам дали може тук да се публикува линк. Ако не, казва се Размяна на имитационна парфюмерия. Поверителна група е.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 10:34 от *Penny*

# 743
Може ли линк, моля. Не я намирам

# 744
В Пловдив ги има в Евроленд на центъра. 19,95 лв. е цената. Вчера си взех Делина, заради това, че някой го похвали по-напред. Много рози, не е лош, ще го пръскам, но не е точно моето.
От Заг напълних Нарцизо Родригес  HF, повече мой от горния, но слаба трайност.
Също и мъжки 256 УО Armani stronger with you пълня за 2 път, много е бисквитен, канелен, но е траен, интересен, различен и го харесваме с моя мъж.

В Пловдив има всички парфюми на MARTIN LION в магазин на пешеходния мост на Новотела

# 745
  • Пловдив
Преди време направихме група, но нямаше интерес – Да намерим аромати, без да точим банкомати
Нова ли ще има?

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 11:17 от petia_1130

# 746
  • Deutschland
Има вече. Разрешени ли са линковете във форума?

# 747
Къде е тази група, иначе аз направих във фейсбук със същото име като тази и може да се ползва за размяна, щом тук не става. "Сполучливи имитации на маркови парфюми"

# 748
Къде е тази група, иначе аз направих във фейсбук със същото име като тази и може да се ползва за размяна, щом тук не става. "Сполучливи имитации на маркови парфюми"
Размяна на имитационна парфюмерия е другата група. Просто не знам дали може да се пуска линк във форума.

# 749

Готово, направихме. Само не знам дали може тук да се публикува линк. Ако не, казва се Размяна на имитационна парфюмерия. Поверителна група е.
Няма как поверителната група да стане масова. Маправете я публична, за да могат хората да я намират лесно.

Общи условия

Активация на акаунт