Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 554
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз пък към 2000.
Има ли срок до кога трябва да ги прехвърля?

Иначе една анкета попълних преди време. За втора не знаех.
Сигурно има пак срок за прехвърлянето им. Маите вече са на сигурно място в портфейла ми в инсентив

# 1 006
Логиката е, че при две попълнени анкети - една от първото предизвикателство и една от второто, тези, които са били на стартово ниво, според условията на предизвикателствата би следвало да са събрали общо 1000 звезди, за да минат в бронзово ниво. Независимо дали и как участват в темите във форума. Това обаче не се е случило и нивото не е качено.

# 1 007
Моите точки ги прехвърлих веднага. Но за момента нищо няма да купувам. Нека се трупат. Kissing Heart

# 1 008
Здравейте! И аз съм прехвърлила точките. Не пазарувах, но до вчера влизах в профила на Incentival, а от днес не мога да вляза. Някой знае ли как да да вляза, в мен ли е проблемът?

# 1 009
Често искат пак мейл и пращат там код, с който се влиза.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 21:59 от ДХ3

# 1 010
И двата пъти попълних анкетите. Мръднала съм малко по скалата с камъните, но все още не съм стигнала следващото ниво. Прогрес, обаче има. Вероятно още 1-2 предизвикателства ще са нужни за мен,пза да мина от сребро на злато

# 1 011
Често исках пак мейл к пращат там код, с който се влиза.

С Гугъл акаунта влязох, без код.
Обаче сега не може да си дръпнеш точките от Инсентив. Отстранен е този бъг, да не попълниш лични данни. Моите са попълнени,  по принцип го пиша.

# 1 012
Ами то и на предишното който беше прехвърлил през “бъга”, а и други, получиха сръчкване да си ги въведат личните данни към края на периода.

# 1 013
Въведох 3 кода, накрая пробвах и с Google акаунта - не става.
Често искат пак мейл и пращат там код, с който се влиза.

# 1 014
А през форума?

# 1 015
Ами то и на предишното който беше прехвърлил през “бъга”, а и други, получиха сръчкване да си ги въведат личните данни към края на периода.

Да, който мислеше да мине метър, получи сръчкване.
Затова сега просто не може.

# 1 016
Някакъв бъг имам Joy

# 1 017
Еее, чак сега успях. Благодаря ви! Аз реших, че са изтекли, имат ли срок, когато се прехвърлени?

# 1 018
Май и предния път някой каза че не са му цяло число. Да им имам и алгоритмите Grinning

# 1 019
Така е като се прехвърлят. И предния път беше така. Не е цяло число.

Общи условия

Активация на акаунт