Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 557
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 990
Днес се загледах в историята на точките си и забелязвам ето това - на снимката.
Първо са ми дадени някакви точки, после същите точки са ми отнети. На следващия ден (в последния ден от срока са прехвърляне) са ми дадени отново същия брой точки, но с някакъв друг етикет.
Някой има ли подобно движение на точки в последните дни от първото предизвикателство  и обяснение защо се случва това даване, отнемане и т.н.?

# 991
Днес се загледах в историята на точките си и забелязвам ето това - на снимката.
Първо са ми дадени някакви точки, после същите точки са ми отнети. На следващия ден (в последния ден от срока са прехвърляне) са ми дадени отново същия брой точки, но с някакъв друг етикет.
Някой има ли подобно движение на точки в последните дни от първото предизвикателство  и обяснение защо се случва това даване, отнемане и т.н.?

Имаше някакво удължаване на срока, до който може да се дадат лични данни. Да не е защото след датата на удължения срок са подадени данните и са върнати точките?

# 992
Само те могат да кажат какво е това и защо. Тия дати май не са каквито бяха сроковете за прехвърляне на точките.
То по-интересното е че май сега се появи това на всички, преди не че съм седяла да ги гледам през ден но не помня да съм видяла такова нещо, а сега изведнъж що народ го забелязаха.

# 993
При мен няма отнети точки.

# 994
Нямам такова нещо. Първо прехвърлих без лични данни, защото при мен бутонът "осребри" не функционираше. Когато заработи си попълних данните.

# 995
Така ги виждам и аз, наистина са странни датите
Скрит текст:
Но пък сега гледам че 19.02 е била датата когато са пратили съобщенията да напомнят че наближава срокът за прехвърляне за да не се изгубят точките, вероятно има връзка и вероятно който ги е прехвърлил преди това няма тия неща.

# 996
Но пък сега гледам че 19.02 е била датата когато са пратили съобщенията да напомнят че наближава срокът за прехвърляне за да не се изгубят точките, вероятно има връзка и вероятно който ги е прехвърлил преди това няма тия неща.

Tова беше и моят извод. Благодаря за споделеното Нати!

# 997
Нямам идея дали ръчно са разпращали тези съобщения тогава, предполагам че по-скоро не и какво и как са направили като скрипт да го обвържат с това дали има непрехвърлени точки или няма в акаунта. Абе странно е че се вижда, пък какво са правили за да работи си е тяхна работа Grinning

# 998
  • София
Уф, и аз съм с 700 точки. 😳

# 999
Аз съм със 700 точки.

# 1 000
  • София
При попълнени анкети миналия и този път, по 500 звезди за всяка анкета и 1000 звезди, необходими да се качи ниво от стартово на бронз, аз още съм на стартово ниво.
И аз съм така. Попълних двете анкети и няма мърдане, а трябваше още след първата да съм минала към бронз.

# 1 001
Скрит текст:
При попълнени анкети миналия и този път, по 500 звезди за всяка анкета и 1000 звезди, необходими да се качи ниво от стартово на бронз, аз още съм на стартово ниво.
И аз съм така. Попълних двете анкети и няма мърдане, а трябваше още след първата да съм минала към бронз.
Писаха, че работят да отстранят проблема. Чакам да видя какъв ще е резултатът.

# 1 002
  • На изток от Ада
Аз попълних една анкета, ами рейтинга ми е стартово ново от началото.

# 1 003
Аз пък към 2000.
Има ли срок до кога трябва да ги прехвърля?

Иначе една анкета попълних преди време. За втора не знаех.

# 1 004
  • Mediterraneo
Няма втора анкета. Всяко предизвикателство до момента има само 1 анкета. Сега, ако мислиш, че като я попълниш 3 пъти, печелиш повече, е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт