Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 479
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 095
А някой разбра ли как да не ми излиза известие, че имам неосребрени точки?

# 1 096
отказвам да въвеждам ЕГН !!
това законно ли е ? как може да ви искат ЕГН ?

# 1 097
# 1 098
  • София
отказвам да въвеждам ЕГН !!
това законно ли е ? как може да ви искат ЕГН ?
Разбира се, че е законно. Нали ти плащат пари. В работата също ти имат данните. В социалните мрежи ако имаш платен профил също ти имат всички данни плюс банкова сметка. Те са длъжни да предоставят информация на НАП като раздават пари.

# 1 099
Отделно като фирма са администратори на лични данни.

# 1 100
  • пустинята Гоби
При предишната кампания можеха да се прехвърлят точки без да се осребряват, т.е. без да се подават данни, а сега не може, така ли? Съжалявам за тъпия въпрос, но не разбирам.

Не ми е зор и няма да ги осребрявам ако трябва да подам данъчна декларация за подобни дребни суми, честно казано. И предишните ги прехвърлих, но не съм ги осребрявала.
Точно така, сега не става. И аз направих като теб предния път, сега попълних данни, ще видим какво и дали ще подавам.

Янтра, вероятно не си много активна и затова нямаш точки. Анкетата попълни ли, тя май също дава?

Аз също не пиша в темите, които са зададени от предизвикателството, не ме вълнуват, няма начин просто. Но понякога вися доста във форума, ама не е всеки ден, че сиренето е с пари все пак. Кога ще ни назначат на заплата да пишем във форума, че да почна на работя хобито си Trollface ?

# 1 101
Прехвърлянето става през бутон "Осребри". Това, че не сте си купили ваучер с точките, не значи, че не сте ги осребрили. То и аз не съм купила ваучер, че просто не стигат за ваучер, но щом са прехвърлени от сайта на бг-мама в сайта на Инсентив, значи са осребрени.

# 1 102
  • пустинята Гоби
Знаем как става, но вече без данни не е възможно. Предния път ставаше.

# 1 103
  • София
Прехвърлянето става през бутон "Осребри". Това, че не сте си купили ваучер с точките, не значи, че не сте ги осребрили. То и аз не съм купила ваучер, че просто не стигат за ваучер, но щом са прехвърлени от сайта на бг-мама в сайта на Инсентив, значи са осребрени.
Не са осребрени, само са прехвърлени. На самия им сайт в профила ми го пише и предлагат да ги осребря. Това миналите. Сегашните вече могат само да се осребрят, не могат да се прехвърлят неосребрени и затова искат данни. Предишните са без данни.

# 1 104
Предният път ставаше без данни, ако дръпнеш точките, като си влязъл в Инсентив и оттам ги изтеглиш от жг-мама. В бг-мама пак искаше данни, ако ги прехвърляш от сайта на бг-мама към Инсентив. Сега не иска данни на тези, които вече са дали предния път.

# 1 105
До края на юни дали ще има още едно предизвикателство или две? Събирам за подарък на една рожденичка.

# 1 106
Според мен ще има по едно на сезон, ако не приключи програмата преди края на годината. Това беше пролетно, може би едно лятно и едно есенно ще има.

# 1 107
Две са за тази година. Има време за още много.

# 1 108
  • European Union
От предишното предизвикателство нямах точки, сега имам 318. И двата пъти не съм попълвала анкета. Пиша само в 2-3 теми и не съм много активна. Може вярно да ги карат по азбучен ред и да са стигнали до К Simple Smile

# 1 109
Не са стигнали до К, защото аз съм с М и имам, при това повече от 318. И двата пъти попълних анкетите, пиша в обичайните си теми - наборната, една за пазаруване, за образование понякога, и за едно тв предаване. От време на време се включвам и в други теми, пак обичайни за мен.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 16:07 от Mama Ru

Общи условия

Активация на акаунт