Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 382
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Ще им пиша пак. Ако пак  не реагират ще сезирам КЗП.
Просто не е редно да обявяваш продукт като естествена кожа. Аз лично не бих дала толкова пари за изкуствена, въпреки, че изглеждат добре и девойката ще си ги носи.
Просто рекламата е заблуждаваща и обратната връзка я няма.

# 1 171
Да, но ще
искат продукта вероятно.На чантите пишеше ли, че са изкуствена кожа?

# 1 172
  • София
Не, нямаше етикет за състав. Имаше 15 други по снимките, които ми пратиха.

# 1 173
  • пустинята Гоби
Просто е трябвало да върнете продукта. ССС са доста посредствен магазин, скъпи продукти от там не бих купила, най-много някой чифт маратонки за децата. Което не значи, че трябва да заблуждават клиентите си. Уж са голяма верига, може поне да отговорят на оплакването. Толкоз то..

# 1 174
Просто е трябвало да върнете продукта. ССС са доста посредствен магазин, скъпи продукти от там не бих купила, най-много някой чифт маратонки за децата. Което не значи, че трябва да заблуждават клиентите си. Уж са голяма верига, може поне да отговорят на оплакването. Толкоз то..

Отговарят, връщат пари, сменят стока без проблем. Още, като ги получи, може да ги върне в срок.

# 1 175
  • София
За пореден път, не мога да ги върна, не отговарят на изпратеният имейл, не искам компенсация, а да не заблуждават хората.
Така по-ясно ли е за вечно пишещите нечетящи?

# 1 176
При мен не беше Е-Маг, а "Истински мед". Така нареченият "кремомед". Няма как да върна продукта, защото вече е опитвано от него. Но нито е такъв вид продукт, какъвто пише, нито си заслужава цената. Ако исках захаросан мед, от който едва се загребва с лъжица, щях да си купя от пазара за по-малко пари, а не да плащам и доставки.

Такъв трябва да бъде. И Имуномед е твърд, но не е дефект това. Супер е, сега ще пробвам и Кремомед. Подобен съм купувала от частен производител, не е течен и да го загребваш лесно.

# 1 177
При мен не беше Е-Маг, а "Истински мед". Така нареченият "кремомед". Няма как да върна продукта, защото вече е опитвано от него. Но нито е такъв вид продукт, какъвто пише, нито си заслужава цената. Ако исках захаросан мед, от който едва се загребва с лъжица, щях да си купя от пазара за по-малко пари, а не да плащам и доставки.

Такъв трябва да бъде. И Имуномед е твърд, но не е дефект това. Супер е, сега ще пробвам и Кремомед. Подобен съм купувала от частен производител, не е течен и да го загребваш лесно.
В описанието пише "пухкав крем". Това, което е в буркана, е захаросано и твърдо. Трябва да го чоплиш с лъжицата и няма как да е крем. Аз крема си го представям като нещо меко, в което лъжицата потъва и може да се намаже на филия.
Както казах, силно захаросан мед в такова количество мога да си взема отвсякъде на половин цена.
Яла съм мед под формата на крем и изобщо няма такава консистенция като този на "Истински мед". Чувствам се разочарована и няма да повторя.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 14:19 от Анонимен

# 1 178
Не съм го отворила още, но ще ти кажа как е моят.

# 1 179
  • пустинята Гоби
Добре бе, получаваш чанти, които дори не поглеждаш и засилваш нанякъде. Не е ясно от какъв материал са, ти дори не си ги виждала. Не си доволна, но не искаш да ги връщаш. Като не ти отговориха на мейла, защо не им се обади. Ти просто си им пратила един мейл, не искаш да връщаш, не искаш компенсация, не е много ясно какво искаш. Не се заяждам, наистина не ми е ясно как ще поръчаш чанти за 500 лева от доста посредствен магазин и няма да ги погледнеш. Да, не е редно да заблуждават хората, ама в твоя случай не е ясно заблудена ли си, защото не си видяла чантите и не е ясно от какво са.

# 1 180
Кои са тези чанти? Като гледам, в ССС най-скъпите чанти са по 200 лева, ама те имат редовно промо кодове, така че по-малко, на Gino Rossi, същите ги има и по други сайтове като obuvki.bg, и каквото съм сравнила, информацията за материала на чантите на марката съвпада по различните сайтове.

# 1 181
  • Другата България
И аз поръчвах от ССС - сандали на Rieker, които дойдоха точно такива, каквито ги поръчах.
И още неща от същия сайт.
Нямам забележка към момента.

# 1 182
  • София
Добре бе, получаваш чанти, които дори не поглеждаш и засилваш нанякъде. Не е ясно от какъв материал са, ти дори не си ги виждала. Не си доволна, но не искаш да ги връщаш. Като не ти отговориха на мейла, защо не им се обади. Ти просто си им пратила един мейл, не искаш да връщаш, не искаш компенсация, не е много ясно какво искаш. Не се заяждам, наистина не ми е ясно как ще поръчаш чанти за 500 лева от доста посредствен магазин и няма да ги погледнеш. Да, не е редно да заблуждават хората, ама в твоя случай не е ясно заблудена ли си, защото не си видяла чантите и не е ясно от какво са.
Искам отговор от тях, защо има заблуждаваща информация за предлаганите продукти, а също така и тук да предупредя хората да не правят като мен.

# 1 183
  • SF
#БГМлоялнапрограма може ли да се слага без връзка с написания пост? Просто еднократна реклама ли правим на програмата или има някаква друга идея?

# 1 184
Хаштага беше за последното предизвикателство. Но така и не му се изясни правилното място.
Вече не е актуален.

Общи условия

Активация на акаунт