Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 371
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 200
Аз влизам всеки ден. неведнъж, но от тел. и последното предизвикателство ми беше убягнало.
Но досадните поп-ап реклами няма как да изпусна, че
и по 10 пъти на ден.
Не те знам през какъв браузър влизаш но му лепни един ад-блокър и си готова, аз реклами на този сайт не съм виждала не знам от колко години - нито на компютъра, нито на телефона си. Дори стандартният ад-блокър който Опера си има поначало е достатъчен за да ги спира. Сигурна съм че не е единствената опция, просто аз това предпочитам.

А за това всички да има къде да видят, единственият вариант е да наспамят на лично съобщение целия форум и ха дано вече да няма някой пропуснал... но пък тогава ще има да се оплакват че им се спами и пак няма угодия.

# 1 201
Аз пък като не ги изпускам и какво?! Не мога да си използвам точките, защото не мога да вляза. От бг мама нямат обяснение защо и до там!
Може да се потретвам, ама на мейла на лоялната програма, както и на мейла на инсентив.

# 1 202
Инсентив имат и чат, първоначално е бот но всъщност и той ми е свършвал работа.
От форума няма как да помогнат за проблем с нещо което е съвсем друг сайт и си има негова си поддръжка.

# 1 203
А изясни ли се вече как да махнем съобщението за наличните точки?

# 1 204
Докато не мине срокът ще го има.

# 1 205
Да, за да прехвърлиш точки вече
иска данни.Не ти ли отговориха от бг-мамма?
точно това беше целта на Бг мама да съберат данните на хората! Само като видях ЕГН и отказах от всичко!

# 1 206
Кога ще има ново предизвикателство, някой знае ли?

# 1 207
Кога ще има ново предизвикателство, някой знае ли?

Залагам на юни, защото последното предизвикателство беше пролетно.

# 1 208
Да, за да прехвърлиш точки вече
иска данни.Не ти ли отговориха от бг-мамма?
точно това беше целта на Бг мама да съберат данните на хората! Само като видях ЕГН и отказах от всичко!
То никой щото ни няма личните данни! НАП ни изтекоха отдавна, мобилните непрестанно ни пробутват данните на кой ли не, та за една бгмама се закъхарихте

# 1 209
Като си давате на мобилни оператори, банки и ред други, личните данни не ревете, тук сте ревнали за лични данни.
Някой насила ли ви ги иска?

# 1 210
  • пустинята Гоби
Ох, което ме подсети, че постоянно ме преследват някакви от програма “Здраве 40+”. Като ги питах откъде знаят, че съм на 40+ мълчат.

# 1 211
Мобилен оператор и банка не е точно същото като предполагаемо анонимен форум.

# 1 212
На повечето аргументът им не е това че ще излязат евентуално от анонимност (не че форумът ще обяви на останалите потребители кой какви имена е дал ама все пак). А опасенията са като че ли повече за злоупотреби с данните.

# 1 213
И, че трябва да подават ГДД.
Специално за анонимността - в повечето случаи хората сами разкриват самоличността си и си създават реални приятелства. Много ме съмнява да има някой напълно анонимен, от редовните потребители. Освен това масово се предлагат игри, в които, ако спечелиш, ти искат лични данни за получаване на наградата.
Малко ми издиша аргумента с анонимността.
За злоупотреба  -  отново давам за пример мобилни оператори и прочие институции. Даже хотели и екскурзии са по-рискови.

# 1 214
Аз не казвам че е съвсем логично това а че го има Grinning
За ГДД и аз бях едната дето се чудеше, защото наистина нямам друг повод да подавам такава и съответно не я мисля, дано не забравя следващата пролет Grinning
Но и в крайна сметка, на когото не му е комфортно да си впише данните, просто си прави пас и всичко е точно. Малко е тъпо че няма как който иска да може умишлено да се изключи от лоялната програма, за да има шанс някой друг да се класира на неговото място, ама така са го измислили, тяхна си е програмата.

Общи условия

Активация на акаунт