Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 511
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 665
Усетиха, че ще стане въргал, кой е по-полезен и го скриха. Joy

# 1 666
Дааа😂😂

# 1 667
Не е за точките, но някой казвал ли е някъде за какво ще служи тази "Оценка за полезност" в профила?

Според мен е колко пъти са оценили с "полезно" мненията, разделено на общия брой публикации. Или броят на "полезните" мнения, делен на общия брой? Очевидно, за да число<1, трябва да са делили нещо по-малко на нещо по-голямо.

Да бе, да му се не види. И без точки сме способни да направим въргала. Само за чест и слава Joy

# 1 668
Много ги бърка тях с какво ще ни разкудкудякат, падат кликове и писане всеки път като се зачудим на нещо Grinning
И на мен ми изглежда като да е коефициент каква част от публикациите са "полезни", каквото и да значи това. Вече дали според сложените "лайкове" от другите или спорад техния ИИ дето ги определя - кой да ти каже...
Мен като ме домързя да го търся, моето не го видях преди да ги скрият тия неща Grinning

# 1 669
  • Телиш/Плевен
Когато решат да го пуснат официално и за постоянно, би трябвало да обяснят как се формира.

# 1 670
Ако го изпляскат така видимо в профила, си мисля че ще е формирано от тези видимите отбелязвания на мнения като полезни. Ако не е от това... Здрав пръст ще си вържат Grinning
Като писахте че се вижда такова нещо в профила по-рано днес, само своето ли си виждахте или и на другите?

# 1 671
  • Телиш/Плевен
Само собственото се виждаше.

# 1 672
Не съм била на линия, като е била видима тази функция и не знам какво ми е било числото, ама се сещам, че наскоро някакъв ми беше писал, че чел някакви мои мнения и се възбудил и свършил два пъти в моя чест, така че със сигурност поне за някого съм била полезна. Даже 2 пъти полезна.

# 1 673
Ужас.
И на мен са ми писали откачалки, ама чак такива неща не са ми писали.

# 1 674
Ужас.
И на мен са ми писали откачалки, ама чак такива неща не са ми писали.

А, на мен ми стана смешно. Човекът не изглеждаше да търси някаква комуникация и сближаване, просто ме уведоми,  като комплимент един вид Joy

# 1 675
Те така си излизат и изчезват разни неща. 😀 явно пробват това-онова

# 1 676
Няма как полезността да е свързана с лайковете на дадено мнение. Дълги години тази опция я нямаше в бг мама. Съответно, това са за по-старите потребители хиляди нелайкнати постове !

Предложението на инсентив , според мен,  не касае само "пазарящите" потребители , а и техния антипод. Предполагам,  за да открият,  защо някои не се спускат да "усвояват" получените трансферирани точки и как да ги подтикнат към "пазарене".

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 12:23 от _re_ge

# 1 677
Инсентив не ги касае политиката на бг-мамма, точките си ги раздава тя, тях ги касае бъдещото развитие на Инсентив и въпросите бяха в тази посока, не връзката с бг-мамма.
Просто за момента работят само с тях.

# 1 678
Никъде не съм свързала инсентив и бг мама, по бачина по който коментираш ДХЗ. Даже съм разделила двете части на коментара си в отделни параграфи. Единият е за "полезността" , касаеща именно бг мама . А вторият е свързана  с предложението за Зуум интервю с инсентив . Макар свързващото звено да е Адри от бг мама. В съобщението е написано че Инсентив преценяват кой е интересния за тях профил.

Връзка между бг мама и инсентив за сега има, защото точките харчени в инсентив ги провайдва бгмама. Накъде ще се развиват  по какъв начин  и в какви платформи , явно е в процес на развитие. Бг мама е намерила начин да им осигури потребители и "кредити". Как ще се работи инсентив с други платформи-въпрос на развитие. Което мен лично не ме вълнува за момента. Инсентив за мен лично е ценен, доколкото е обвързан с тази платформа.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 12:29 от _re_ge

# 1 679
Не съм била на линия, като е била видима тази функция и не знам какво ми е било числото, ама се сещам, че наскоро някакъв ми беше писал, че чел някакви мои мнения и се възбудил и свършил два пъти в моя чест, така че със сигурност поне за някого съм била полезна. Даже 2 пъти полезна.

Ахахахаххахаха. Според мен определено си вдигнала полезността. Ох, много ме развесели постът ти.

Иначе не беше в полето за "лоялна програма", а на "Общ преглед".

Общи условия

Активация на акаунт