Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 524
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 680
Ре-ге, повдигнах въпроса за втората част от написаното от теб, казаха, че си е политика на бг-мамма и няма какво да направят за по-доброто разпределение на точките и програмата за лоялност.
Уточнявам към
поста ти, за да стане ясно, че бг-мамма си командват , а Инсентив само работят с точките, ваучерите и контрагентите , при които се ползват.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 17:00 от ДХ3

# 1 681
  • Mediterraneo
В крайна сметка направих интервюто, беше много интересно. Дано Инсентив успеят в начинанието си! Определено им бях полезна, защото споделих за друга лоялна програма, която ползвам, и е точно това, към което са се насочили Инсентив.

# 1 682
Даа, наистина бе много интересно и приятно, както споделих.Аз обичам да давам обратно мнение и това беше мотивацията да участвам( освен компотите Simple Smile))😅

# 1 683
  • София
А каква им е инициативата.

# 1 684
# 1 685
Имам имейл, че са ми отменили интервюто в meet? Thinking

# 1 686
  • Телиш/Плевен
И аз имам, но предполагам при мен е заради късната дата, която посочих - 25 юли. Може би вече са събрали достатъчно информация от останалите, които са интервюирали.

# 1 687
И моето е с късна дата, 21.07.
Няма нищо. И без това нямах особено желание да говоря през тази платформа. Бях заявила обратна връзка по телефон.

# 1 688
На 20.07 приключват

# 1 689
Това не знам как да го опиша като организация.  Пишат ми, че приключват на 20.07, в момента са ми дали календар с дати до 31.07. Разваленият телефон не знам от страна на бг мама или от страна на инсентив се продуцира. Освен това са подчертали че всичко е въпрос на "желание" , а с този период на активни почивки, понякога  в несъвместими часови зони, може човек да няма възможности. Моят записан  час беше септември, защото предлагаха  часове и тогава и щеше да ми е най-удобно да съм на родна територия , но нейсе. Лично на мен ляпсусът с "компотите" не ми подразни , но сега ,това "разиграване" , ми дойде вповече.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 09:09 от _re_ge

# 1 690
  • Телиш/Плевен
Да, Адри е пратила съобщения, но тогава не разбирам защо даваха възможност да се изберат по-късни дати. Като цяло _re_ge е права и организацията малко куцаше този път, дано следващия нещата са по-добре и имам възможност да се включа, ако бъда поканена.

# 1 691
Мен си ме издразни.
Все едно да си харесам блузки за 20 лв, а на касата да ми кажат 200 лв.
Тъпо е.
Или да почнеш работа с уговорка за 2500, а като подпишеш - хоп -1500 са.

# 1 692
Ами да беше до 20 календара. Аз откъде да знам?

# 1 693
Мен си ме издразни.
Все едно да си харесам блузки за 20 лв, а на касата да ми кажат 200 лв.
Тъпо е.
Или да почнеш работа с уговорка за 2500, а като подпишеш - хоп -1500 са.

Абе, не е баш същото. Нито са някакви пари, които вадиш от джоба си, нито е някакъв къртовски труд. По-скоро си беше ясно, че е някакво объркване още в началото предвид космическата "тарифа".

# 1 694
  • Mediterraneo
Е, вие пък, за септември. Не е непостижимо 15 минути да отделиш, аз бях вкъщи на терасата, пиейки кафе между задачи. Нито е драма, ако не можеш да ги направиш.
За мен е нормално да не се точат до септември с тази обратна връзка, на тях им трябват бързи резултати, защото са съвсем в начален етап и изследват всяка своя стъпка и планират следващата. Ако 3 месеца отделят на събиране на обратната връзка, ще се забавят следващите стъпки. То не е просто 10 човека да дрънкат 15 минути, нали това после се описва и анализира.

Общи условия

Активация на акаунт