Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 528
  • 2 600
  •   2
Отговори
# 1 695
Ние па време има̀хме, ама не ни поканѝха тъй че… 🤭 не видяхме никъде драма 😎

# 1 696
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дразнещо е това непрекъснато сменяне на датите, за мен липса на професионализъм.

Първи мейл с инфо и покана за час.Вземам си за началото на авг,защото в календара са обявили срещи до края на авг.
После получавам втори мейл с обяснение за точките/кредити,които се раздават.
Трети имейл,че срещите се извършват до 31-ви юли и да си направя нова среща (отменили са ми тази през август)
Четвърто съобщение,че в крайна сметка срещите се правят до 20-ти юли,а не го края на месеца. Втори отменен час, запазете си нов ден/час за ТРЕТИ ПЪТ. При това от зуум са го сменили на Гугъл Мийт.

Много аматьорско,така не се прави бизнес.

# 1 697
Мисля, че не са изгубили, като се отказах от интервюто.
Не мисля че имаше с какво да им помогна - на вие съм с материята.
Освен това ми е трудно осъществяването на срещата от техническа гледна точка - нямам камера и микрофон на компютър, на телефон не ми е удобно, трябва нещо да инсталираш, да имаш, да се вписваш, акаунти и прочее неща от този род, които мен лично ме затормозяват психически повече, отколкото да взема да изчистя апартамента си. Нито съм работила с гугъл мийт, нито със зуум...само по ковида когато детето беше втори-трети клас се мъчих с някаква онлайн  платформа, от сблъсъка с която още ме избива  пот.
Накратко - за мен е трудно технически.
Ориентирано е към младите и хората които са на ти с айти нещата...

# 1 698
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не е вярно,че е ориентирано за млади хора (без да се смятам за стара).
Всеки при желание би свалил една апликация на телефона и да си направи акаунт.Кое му е сложното?
Отнема 2-3 минути.

# 1 699
Млади ИЛИ...съм написала. Не четеш.
Трудно МИ е. Кое не разбираш?
Не  смятам че някой трябва да ми казва къде ме стяга шапката..не мислиш ли че АЗ най-добре си знам? Grinning

Апликация да свалям плюс правене на акаунт за мен е мнооооогоооооо тегаваааа работа. Няма сила която да ме накара да хабя нерви за такова нещо!

# 1 700
  • Mediterraneo
Не е необходимо даже да инсталираме каквото и да е, ако е през Гугъл мийт. С два клика се свързваш. Нито се правят акаунти. И не е за млади хора, напротив. Те изобщо не се вълнуват от подобни програми.

# 1 701
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
О,въобще не ме вълнува къде ти стяга шапката,както и да означава това.
Твоята теза е,че технически е трудно,защото е ориентирано за младите и хора,които разбират от АЙ ТИ.
Ами,не е вярно.

За Гугъл Мийт дори не трябва акаунт,мен автоматично ме "включи" към апликацията,заради гмейл предполагам.

# 1 702
Мен също не ме интересува другите какво мислят.
Както те могат, така и аз мога да имам мнение....
Мислила била...ами добре, аз също мисля но друго. Проблем ли има, или те настъпах някъде.

# 1 703
Не е необходимо даже да инсталираме каквото и да е, ако е през Гугъл мийт. С два клика се свързваш. Нито се правят акаунти. И не е за млади хора, напротив. Те изобщо не се вълнуват от подобни програми.

Да, мисля, че затова ги смениха интервютата да са през Гугъл мийт, защото всички го имат като програма, идваща с телефона и защото всички имат Гугъл профил с джимейл, най-малкото, за да ползват Гугъл стор. Срам не срам, аз никога не съм работила със Зуум, първото интервю беше през Гугъл мийт и мина много лесно, за второто хич не бях обърнала внимание, че е през Зуум, и докато почаках няколко минути в мийт да се появи някой, докато си проверя мейла да видя да не нещо да съм се объркала и видя, че е в Зуум и сваля и инсталирам програмата, запазеното ми време изтече. Вероятно и други потребители са имали затруднения, и може би мийт предлага опцията нищо да не правиш (без инсталации, линкове и пароли), а просто те да те "наберат", а ти само да "вдигнеш", с което и тия, които не са навътре с тези програми, биха се справили лесно.

# 1 704
  • София
Аз бях на Зуум и нямах никакви проблеми.
Но да с Гугъл мийт е още по-лесно.
Като цяло добре се справиха като за първи път.
Нали знаете, проба-грешка Wink

# 1 705
Аз бях на Зуум и нямах никакви проблеми.
Но да с Гугъл мийт е още по-лесно.
Като цяло добре се справиха като за първи път.
Нали знаете, проба-грешка Wink

Да, те най-вероятно живеят и работят в съвсем друг контекст от средностатистически потребители, и не са си и представяли, че съществуват хора, които нямат опит с тези програми, но очевидно има, тук в темата се видя, че редица хора са на "Вие" с тях.

# 1 706
Свалих Зуум, никаква регистрация не съм правила, цъкнах линка, свързах се през тел., много удобно е, подпрях го, после изтрих Зуум и това е.
Имам ново съобщение от Адри, не знам за второ интервю ли е или още важи за първоначалните.

# 1 707
  • София
Просто напомнят на всички, ако някой все още не се е включил. Simple Smile

# 1 708
Не знам за вас, но сега си прегледах съобщенията от Адри. За 2 различни неща се отнасят. Отменено ми е интервюто в Зуум, със Сотир, а другото - в Мийт, е със Здравко и то си стои, като се отнася за новото съдържание. В Зуум е за Инсентив.

# 1 709
Защото в първото писмо от Адри пишеше, че ще има и последващи интервюта.

Общи условия

Активация на акаунт