Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 595
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 755
Нали казаха че са две различни интервюта - едното за това приложение и едно за Инсентив?

# 1 756
Ти си имала за Инсентив, не за приложението. Две са.

# 1 757
С триста зора си разместих графика, за да си освободя време за интервюто за теста на приложението. Но получих съобщение, че се отменя. Не знам дали въобще има смисъл да запазвам нов час, помня ли вече преди два месеца какво беше. Та за сега съм пас.

# 1 758
Този месец май нямаме ЛП. А излезе нещо за ден-два и изчезна докато разгледам какво се иска.

# 1 759
Този месец май нямаме ЛП. А излезе нещо за ден-два и изчезна докато разгледам какво се иска.

Ами, до момента никога не е имало всеки месец предизвикателства. До момента бяха зимно, пролетно и лятно предизвикателство. Вероятно следващото е есента.

# 1 760
На мен ми се струваха често😆
Минава ми бързо времето явно.  Simple Smile

# 1 761
Нормално е в най-отпускарските месеци да няма. Вероятно ще има септември и ноември/ декември.

# 1 762
Мина ми интервюто за приложението. Много приятен разговор се получи. Дано да се осъществи идеята, Бг Мама да има и мобилно приложение! Flowers Hibiscus

# 1 763
Брех изненадах се, наистина има ново предизвикателство в лоялната програма:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1752852.new#new

Хубавото е, че не виждам да има конкретни раздели и хаштагове Simple Smile))

# 1 764
нова лоялна програма
Период: 22.07.2025 г. - 05.08.2025 г.

не очаквах честно казано.  досега бяха през три месеца. Първата не я и бях гледал. Важното е да се забавляваме и да сме полезни.
ПП. кукумицинка писахме по едно и също време почти и аз няколко пъти редактирах Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 13:37 от pirin2019

# 1 765
Хубаво е че няма хаштагове тоя път, за това че няма раздели с повече точки не съм сигурна... поне в предишните кампании хората които се напъваха изрично, го правеха там, а сега никоя част от форума няма да е пощадена Grinning Пък и май не успяха да ги изредят всичките в предишните кампании.
Иначе нали тия дни някой писа че се е видяло нещо за малко - предните пъти пак така стана, явно докато го нагласят са го направили и видимо за малко, преди да е време и да е готово, тъй че не е толкова изненадващо.

# 1 766
natka форума е огромен с много теми. едва ли има човек да пише навсякъде.

# 1 767
natka форума е огромен с много теми. едва ли има човек да пише навсякъде.

Ти видя ли условията? Забраняват плагиатстване и използване на ИИ за създаване на постове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 768
  • пустинята Гоби
И аз току що видях, че има нова кампания и цопнах тук да питам, аз ли не съм разбрала или наистина няма конкретна тема, която ще носи повече точки. Реално така е най-добре, иначе пак ще има “Нашествието”.

# 1 769
Сега всеки ще си спами по любимите теми 😂

Общи условия

Активация на акаунт