Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 602
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 770
natka форума е огромен с много теми. едва ли има човек да пише навсякъде.
Идеята ми беше че който почне да пише изрично заради точките, преди това биваше съсредоточено в 2-3 раздела с двойни звезди и в останалата част от форума почти го нямаше. Аз самата съм в много малко раздели, но си признавам че през кампания и от тях съм избягвала някои теми че точно тогава не са ми харесвали особено. Сега не знаеш откъде ще ти изскочат глупости Grinning
И като си гледам и публикации от снощи и днес че вместо да видя накъде е дискусията, са заметени, явно и с докладването вече се е почнало, не видях пише ли още че дават звезди и за това.

# 1 771
Мисля , че сега предизвикателството е добре измислено . Няма да има сърдити
 " че им окупират темите" и даже нападки към новите. Следя някои теми с интерес и ще се включа в тях.

# 1 772
  • Другата България
А защо досега не си се включвала?

# 1 773
Почнаха вече да ми изскачат в известията теми дето не са били активни отдавна... Вероятно скоро ще видя и едни и същи имена да ги "събуждат", ей така да има.

# 1 774
При мен няма нищо ново засега.

# 1 775
Включвам се основно в разделите  Развлечение, образование и  пазаруване.  Разбира се , с напредването на възрастта, човек се интересува и от други теми и се увеличава кръгозора.

# 1 776
Включвам се основно в разделите  Развлечение, образование и  пазаруване.  Разбира се , с напредването на възрастта, човек се интересува и от други теми и се увеличава кръгозора.

При мен с напредването на възрастта се стеснява кръгозорът, за съжаление Joy

# 1 777
  • пустинята Гоби
А аз с напредване на възрастта нямам голямо желание да говоря /пиша/. Преди бях голямо дрънкало, сега съм No Mouth .

# 1 778
  • Другата България
И аз от доста време основно чета, колкото повече остарявам, толкова по-малко ми се говори, и това няма нищо общо с кръгозора и интересите ми.
Но няма как да не ми направи впечатление как изведнъж на потребители, които по принцип са били от мълчаливите рЕзко и внезапно им идва ищах за приказки в момента, в който стартира ново предизвикателство.
В което няма лошо, ама като започнат да се изсмукват някакви аргументи от пръстите и на краката и става много забавно. Кажи си, че пишеш за точки, нито е грешно, нито е срамно.

# 1 779
Еййй, дали ще има бъхтене сега😅

# 1 780
  • пустинята Гоби
Е как, бъхтим се денонощно Disappointed Relieved.SweatCold Sweat

# 1 781
И от чужбина ни бяха налазили да участват в лоялната програма, но вече я изтриха темата.

# 1 782
  • Mediterraneo
Какво за чужбина? И аз съм там, а си участвам.

# 1 783
Коя тема изтриха?

# 1 784
Не помня подробности вече. Беше на английски, за авиокомпания (май) в Лима (Перу).

Общи условия

Активация на акаунт