Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 610
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 785
Свърши кампанията, от днес спамим безвъзмездно. Казвам го за случайно разбралите едва "вчера" за лоялната програма, които не пропуснаха да наспамят тема и раздел на форума от момента на започването на кампанията.

# 1 786
Вчера ли е бил активния период😃

# 1 787
Вчера ли е бил активния период😃
Да, по едно време ми направи впечатление, че днес форумната активност и иновативност е доста замряла откъм нови теми и безумни включвания по съществуващи теми, проверих срока и се оказа, че е бил до вчера.

За справка, някои хора, които вчера са забелязали случайно лоялната програма, имат 18 страници по 15 коментара на страница. От тях 17 страници плюс 4 коментара от стр.18, т. е. 259 коментара в съществуващи и стартирани теми, са в периода 22 юли - 4 август (2 седмици кампания) . 11 коментара от стр.18 са в периода 30 юни - 21 юли (предишните 3 седмици).

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 12:50 от кукумицинка

# 1 788
Айде да видим кой колко е изкарал😀 тука до пет дни ще видим. 😄

# 1 789
  • На изток от Ада
Хаха значи аз писах някой коментар нищо няма да взема ...

# 1 790
Предлагам следващата кампания да е тайна, никой да не знае, че участва и че е имало такава, преди да свърши. Joy

# 1 791
Предлагам следващата кампания да е тайна, никой да не знае, че участва и че е имало такава, преди да свърши. Joy
Да, така ще много добре!
Да видим кой колко точки ще спечели ...

# 1 792
И да има пак вой до небето, както имаше при първоначалния тест и когато раздадоха точки и след него как тъй никой не знаел и защо не дават отчет ли? Grinning Здрав пръст да си вържат, сигурна съм че още има сърдити от тогава.
Колкото и досадно да се получава за нас на моменти, на цялата лоялна кампания идеите са да се оживи форумът, тъй че като обявят кампания подсещат хората да са по-активни. Няма кой да е постоянен, че а дано уцели когато има "обещани ползи" или както там го нарече някой предния път. Или поне се надявам че няма, защото това не се търпи през цялото време...

# 1 793
  • Пловдив
В ОП на кампанията пишеше, че няма да се отчитат СПАМ мнения, писани с ИИ и т.н.
Не знам точно как ще ги отсяват, но аз докладвам, когато някое мнение е флуд...

# 1 794
И на мен ми е интересно. То вече на литературни конкурси, в университета не могат да различат изкуствения интелект дали е писал или не, а пък тук да има такава технология 😄

# 1 795
В ОП на кампанията пишеше, че няма да се отчитат СПАМ мнения, писани с ИИ и т.н.
Не знам точно как ще ги отсяват, но аз докладвам, когато някое мнение е флуд...

Има ли ефект това докладване, защото наистина някои се съсипаха да напишат по 300 и кусур такива мнения за 2 седмици, много малка част изтрити, и сега просто са се отдали на заслужена почивка.

# 1 796
Предполагам че има, особено щом е изрично докладвано. Последните дни ми прави впечатление в няколко теми където пиша по-редовно че са по-строги с разчистването като се отклоним леко от темата. А пък не е нещо нечувано, тръгва дискусия и завива леко настрани, обикновено си остава така стига да не стане много драстично и продължително. Не съм се заглеждала сега, но мисля че по принцип се даваха някакви звезди и за докладване на нарушение, та не изключвам някой и по този параграф да се е постарал извънредно.

# 1 797
Вярно, аз нямам навик да докладвам, ама ги усещам в някои теми даже кои конкретни потребители докладват по това чии мнения стоят и чии са изтрити. Говоря за мнения еднакво качествени, важни и по темата (т.е. не много) обаче на едната фракция си стоят, а при другата след включването на конкретен потребител от противниковата фракция, започват да изчезват.

Също така има потребители, които откровено си послъгват из темите, попиташ ли ги за някое логическо противоречие на базата на предишна информация, която са дали самите те, задължително докладват, и продължават да си лъжат.

# 1 798
А, чак такива неща не са ми правили впечатление, но сигурно зависи и от темите. Откроява си се, когато не е тема в която се трие често през останалото време. Ако е някъде където често има спорни неща, няма да е нещо ново там.

# 1 799
Ааа, докладване за точки/звезди... сега разбрах защо са ме разчистили в една тема , като приканих един господин да не ми "Ти"-ка фамилярно и като критикува моето предложение -  да изтъкне насрещно  свое , за да мога и аз солидарно да го критикувам. Явно съм се "отклонила"от темата и някой е спечелил точки/звезда.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 16:37 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт