Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 988
  • 2 776
  •   1
Отговори
# 2 280
Приемам се за схватлив човек, обаче тук и аз се обърках. Засега няма да обменям нищо докато не ми се изясни картинката. Чакам си и точките от анкетата на Памперс, все още не съм ги получила. Мисля, че писаха, че до 05.10. трябва да ги получим.

# 2 281
Симеон Попов,
защо на мен ми даваше различни стойности за обмяна  във времето и то все по-ниски?

Аз мисля, че точно това обясних малко по-горе
Надали, щом питам.
Карах по ред, Бгм - ФД, Бгм-Озон, Рврд-ФД, Рврд-Озон и.тн.  На всяко следващо "раздаване" ми даваше все по-малко, а това, което разменях беше константа.

# 2 282
  • София
Не знам, може би аз не разбирам, но за мен не е обяснено добре за обикновения потребител цялостният процес.

# 2 283
Аз нищо не разбеах.

# 2 284
  • София

Съжалявам, че не разбирате нищо. Аз по-добре не мога да го обясня, но пък мога да опитам.

Във финансови пазари обикновено имате market maker (някой, който определя цените на активите). В случая ние използваме Automated market maker (т.е. алгоритмичен market maker, който доста интелигентни математици са измислили формулата, по която работи и цял свят го ползва). Т.е. цените на активите се определят алгоритмично. Когато казвам цените имайте предвид рейтовете за обмяна .

Колкото по-търсени са едни точки, толкова по-скъпи стават за сметка на точки, които не са толкова търсени.

С две думи: Ако обмените са постоянно в посока Ozone към Bg-Mamma точки, то тогава Bg-Mamma точките ще поскъпват спрямо тези на озон и съответно на всяка следващата обмяна ще се взимат по-малко BG-Mamma точки за същия брой Ozone точки.

Наистина по-добре от това не мога да го обясня.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 20:51 от Симеон Попов

# 2 285
А какъв е смисълът?С Вас коментирахме, че такъв вид платформи трябва да са много лесни за ползване.А тук малко се обърква човек.

# 2 286
Така вече е ясно, но няма нищо общо с предното ви обяснение😉

# 2 287
  • София
Така вече е ясно, но няма нищо общо с предното ви обяснение😉

Е как да няма Simple Smile Прочетете предното ми обяснение още веднъж Simple Smile

# 2 288
  • София
При обмяната става възможно обединяването на недостатъчно точки от няколко програми в една сума, която вече да е достатъчна за покупка на ваучер.

# 2 289
Искам да кача ревю за закупена стока от Емаг, излиза ми формуляр да попълвам в момента? Не е ли скрийншот на вече направено ревю в Емаг?

# 2 290
  • София
Не. Ново ревю пишеш.

# 2 291
Сега го пишеш ревюто.
Пише напиши..значи пишеш сега.
Не пише препиши старо ревю.
Нито сложи старо. Преснимай старо. Пренеси старо..

# 2 292
Ревюта няма да пиша, касови бележки няма да качвам, на "маймун" няма да се правя. Оставам си с алтруистична ориентация, верен на бг-мама динозавър.

# 2 293
Тук какво пише?
Аз ли не виждам, или ти?

# 2 294
  • София
Пише да качиш (в Инсентив) ревю на продукт. Като отвориш формата, пишеш ново ревю. Не старо.
Най-вероятно въпросното ревю после ще бъде преместено в Емаг.
Намерили са начин да генерират ревюта, защото хората невинаги пишат в сайтовете на продавачите.
Аз писах ревюта в Озон и ССС.
Принципът е аналогичен.
Име на продукта, оценка, ревю и снимка на продукта. Снимката може и от мрежата да е.

Общи условия

Активация на акаунт