Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 719
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
"Протокол" само виждам в Озон и там има име и телефон . Няма чиста белвжка
Ако сте плащали с пари от портфейла си в Озон, в профила няма да намерите касова бележка за съответната покупка. Но за поръчките, които сте платили по друг начин, примерно с наложен платеж или карта, би трябвало да имате касова бележка в информацията за всяка поръчка.

# 2 311
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
реших да пробвам пак с касовата бележка на Озон и ми отчете 200 точки
в Емаг и Fashiondays откривам само фактури, няма касови бележки

# 2 312
Да,няма,качва се фактурата.

# 2 313
Аз не разбрах за какъв период трябва да са тези касови бележки, фактури които могат да се качват и участват?

# 2 314
Аз качих от декември миналата година, когато пазарувах с точките от бг мама в Емаг и Озон коледни подаръци и си ги зачете.

# 2 315
Моята бележка от Озон е от поне две години

# 2 316
Заредиха и точките от темата за Памперс. Бяха обявени по 500, ако не бъркам, но са раздали 1000.

# 2 317
Не, после имаше корекция след крайния срок, че по 1000 ще дават,  но според мен и коментиралите не достигнаха пълната бройка от 500 наградени ли беше, а по-малко от 500 коментара ми се сториха, ей тъй на око като гледах колко страници е темата, по 15 коментара на страница.

Та така, и аз имам 1000 точки, този път, от мен са мине, няма да питам по колко точки имате вие.

За бележките и ревютата още нищо не съм слагала. В Озон съм поръчвала без регистрация, има ли вариант някъде да имам касова бележка при това положение?

# 2 318
Аз не успявам да стигна до новите предизвикателства в Инсентив, но ме кефят такива игрички. Попълних само някаква кратка анкета. Всеки ден ли са различни предизвикателствата и като днес ги изпълните, утре имате ли нови? Не съм оставяла ревю на нищо още и не знам. Не видях да има за baby.bg, от където съм най-редовна и там си харча точките от бг-мамма.

# 2 319
В инсентив са до 22.12

# 2 320
  • София
Аз пък тъкмо получих някакви 1000 точки от форума. Нямам идея откъде са. Даже ги обмених.

# 2 321
И аз 😄 сега остава да ги свържа в правилния профил вече..

# 2 322
Аз пък тъкмо получих някакви 1000 точки от форума. Нямам идея откъде са. Даже ги обмених.
От темата за Pampers, където раздадоха и 10-тина награди (пакет Pampers Premium Care 1). Трябваше да са по 500, но сигурно понеже участниците са по-малко от обявените 500 печеливши и са решили да ни дадат по 1000 точки. И аз получих моите.

# 2 323
Вероятно е и от анкетата.

# 2 324
  • Пловдив
Ами значи мнението Ви за памперсите няма да е актуално и полезно, щом сте ги ползвали преди 230 месеца.
А да не би да се окаже, че като ползвала памперси около ... да видим 8 години моето мнение по-актуално и полезно от на млада майка, ползвала 3 месеца, м?
Ами да бяхте си оставили мнението в темата за памперсите (освен анкета, имаше и тема). Даже темата даваше точки, а не анкетата. Даже не разбрах за какво е недоволството Ви, че няма отговор “230 месеца” в анкетата?
Отговарям на директното Ви заяждане.

Мен не ме интересуват точки, а посочвам грешка в анкетата на Памперс. Според мен е грешка. А, от Вас всякак имам повече опит - житейски, като родител и като ползвател на памперси.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:07 от Янтра

Общи условия

Активация на акаунт