Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 605
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 445
Е как са ликвидни като озон иска озон точки. Емаг иска емаг точки. Никой не иска инсентивските точки?

Кое му е ликвидното на техните рдвб бла бла точки? Кое мога да купя с тях...едно нищо!

# 2 446
Не знам, това разбрах аз.Не съм ги тествала.

# 2 447
Аз имам някакъв бъг и не знам как да го оправя. Чистих бисквитки,  влизах през 2 браузъра и все ми излиза това, ако реша да кликна на магазина, за да опитам да си купя някакъв ваучер. Имам 18 лв от декември месец, сега кликнах на линк в темата, защото не разбирах за какви снимки на касови бележки говорите. Отвори ми се някаква анкета, дадоха ми някакви точки или там каквото е, обърнах го да отиде при всички пари. Станаха 23 лв, но не мога да ги използвам, или изписва недостатъчна наличност или това от снимката.

# 2 448
Мда...така бе и при мен през хром.
Влазох през браузъра на самсунг и стана.
Процвай да смениш браузъра.

# 2 449
Да, със самсунг съм и само от телефона влизам сега ще пробвам. Първо си мислих, че е от ад блокер браузъра, но и от хром е така.

# 2 450
Аз от тук...средното.

# 2 451
Влезнах, но мога да взема ваучер само на Ardes и Spark, за всички други на стойност 20 лв, трябва да обърна точките към техните магазини и сигурно няма да са достатъчни.

# 2 452
  • София
Следя от любопитство темата с точките, макар че отдавна се отказах от точки. Интересно ми става как намаляват точките и съответно парите и какво ще се декларира за ДОД , сега Инсентив ли ще декларира, преди подробно  се обясняваше как bg-mamma декларира и плаща данъка... Сега Инсентив върху кои точки ще плаща данък, преди или след трансферите, вече разполага с данните на потребителите и ще ги подаде в НАП.

# 2 453
Следя от любопитство темата с точките, макар че отдавна се отказах от точки. Интересно ми става как намаляват точките и съответно парите и какво ще се декларира за ДОД , сега Инсентив ли ще декларира, преди подробно  се обясняваше как bg-mamma декларира и плаща данъка... Сега Инсентив върху кои точки ще плаща данък, преди или след трансферите, вече разполага с данните на потребителите и ще ги подаде в НАП.

Първите раздадени точки са платени.
Следващите трябва да подаваме декларации. Не че ще плащаме нещо доколкото разбрах, просто подаваме някакви декларации. За пет лева Grinning

# 2 454
А, да, с декларирането ще е интересно по какъв курс ще се декларират Simple Smile))

# 2 455
Доколкото разбрах,  данъците ще са платени, само трябва да подадем декларация. Предполагам с ПИК на НАП ще стане лесно.

# 2 456
Ох, аз си извадих.
Доколкото разбрах другата година трябва да се подаде.

# 2 457
Ох, аз си извадих.
Доколкото разбрах другата година трябва да се подаде.

Да, началото на следващата година. Досега не съм подавала, също си извадих ПИК и предполагам, че ще излезе автоматично какво са подали на съответната партида по ЕГН. Като дойде моментът, ще споделяме тук....

# 2 458
Soul Free, да, ще се зареди автоматично, но след 1.03, понякога и след 10.03.

# 2 459
Soul Free, да, ще се зареди автоматично, но след 1.03, понякога и след 10.03.

Е, когато, тогава..... подаването след това ще е въпрос на няколко клика.

Общи условия

Активация на акаунт