Колко точки получихте от лоялната програма?

• 71 572
  • 2 575
  •   1
Отговори
# 2 460
Благодаря за инфото, ще следя тогава. Сигурно ще пише някой.

# 2 461
  • Бургас
А къде точно в сайта на НАП да се гледа? Някой наясно ли е?

# 2 462
Ами то трябва да се логнеш един вид и тогава да излезе.
Аз си извадих, активирах, ама не съм влизала още да разгледам.

# 2 463
Все още никъде не се гледа. Фирмите имат срок до 1.03 да подадат данните и тогава излизат в данъчната декларация автоматично попълнени. Преди това, ако подавате данъчна декларация в НАП ви трябва справка от работодател или други документи, с които да докажете това, което попълвате, зависи от какво са доходите.

# 2 464
В ГДД ще се види, която в момента не може да се попълва и не може да се търси в кое приложение ще бъдат тези данни.
Догодина, март месец.

# 2 465
  • София
Догодина, м. април, сега няма място за притеснение,
просто стана ми интересно какво става данъчно с новите точки, токени, превалутиране, дали сега Инсентив/ или пак бг-мама/ ще подава в НАП и плаща и върху  коя стойност при преваутирането, /макар че това са виртуални пари/

# 2 466
На мен ми е много интересно как БГМ точки девалвираха рязко след предизвикателствата на Инсентив?
Преди това 100 точки бяха 1 лв. Сега е пълна мъгла колко са.

# 2 467
  • в сърцето на един мъж...
Е очаквано беше, безплатен обяд няма Simple Smile Цялата кампания беше едно зарибяване и след това е ясна работата.

# 2 468
  • Другата България
Е очаквано беше, безплатен обяд няма Simple Smile Цялата кампания беше едно зарибяване и след това е ясна работата.
И аз очаквах нещо подобно.
Затова и изобщо не се морИХ и не смятам да го правя на разните предизвикателства, още тогава писах, че за мен нещата не са измислени както трябва що се отнася до оценяване и най-вече - критерии за него.
После с кампаниите на Инсентив още повече си затвърдих мнението. Излишно време за губене за 10-20 лева и “купони“ нямам, няма и смисъл като ви чета сега.
Нито съм обръщала точки, нито съм поглеждала къде какво, засега стоят там, ще ги мисля на края на годината.
За сметка на това си оползотворих най-първите точки /които не бяха никак малко/ по възможно най-добрия начин, това беше преди девалвацията.

# 2 469
Излиза, че  бг мама ми дава пари под формата на точки и им плаща данъка, аз ги декларирам,  но дефекто покупателната им стойност е намалена... и то не защото това, което искам да купя струва по-скъпо, а защото инсентив при този трансфер "прибира" за себе си разликата. Така да се каже за посредничество или прекупвачество. Ако бг мама ми ги даваше направо на мен , всичко щеше да е ок. Понеже ги дава през инсентив, те ми прибират "комисион". И така, за пред данъчните  власти , имам 10 лв., но дефакто аз имам примерно 9 а посредника 1. И бг мана им е платила данъка. Но това го знаем само аз и посредника. Правилно ли разбирам?
Защото ако е така , се прецакваме и аз като получател и бг-мама като източник на тези средства. И за да прекъсна този "кръг" , трябва просто да престана да "храня" междинното звено.

За сметка на това си оползотворих най-първите точки /които не бяха никак малко/ по възможно най-добрия начин, това беше преди девалвацията.
Аз не бях толкова умна и си оставих нещо, защото просто съм като катерица. Обичам са имам запас.обаче в случая,беше погрешна тактика.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 18:25 от _re_ge

# 2 470
Вероятно и бгмама е получила нещичко. Заради сините ни очи никой не даваей така  Grinning

Реално извън форума тази платформа на/дали? се знае...?

# 2 471
  • София
Да, така излиза, губи се икономическата логика, но двете фирми си знаят, да не ги мислим.

# 2 472
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имах общо 118 лв с идеята да купя 1 ваучер на озон за 60 лв (с бг мамма точки,от които имах към 65) и втори ваучер на стойност 30 лв (с реуорд точки) за подарък на близка.

Въпреки,че имах достатъчна наличност за ваучер от 60 лв с бг мамма точките, ме накара да правя превалута (нямаше друга опция).
От 118 лв - 90 лв,вмомента съм 18 лв, место разлика 28 лв.
Тоест за 2 транзакции съм загубила 10 лв,защото така иска системата.
Нито ми е важно,пък и на харизан кон зъбите не се гледали...но остава едно чувство на 'хубаво тръгнаха,ама ..."
Ако така смятат да мотивират клиентите да им ползват програмата, няма да им се получи. Разбира се,може и да съм в грешка.

Също така виждам в профила ми,че 10.954 BGM BG-Mamma = 0.1 ЛВ Не разбирам какво означават тези сметки.

# 2 473
  • София
100 бг мама точки са 1 лев.
10 са 0,1 лв.
Точките в бг мама не са 1:1.
Ваучери се купуват в магазина директно с точки или се обменят срещу точки на харесвания магазин. При директна покупка при мен не иска обмяна, стига всички точки да са от един доставчик, независимо форума или друг.

# 2 474
Аз мисля, че този Инсентив беше създаден специално за BG-mamma, след което започнаха да си търсят начини да "доработват" по алтернативни начини, затова заприлича на фондов пазар и затова остави горчиво усещане не само Инсентив, но и лоялната програма. Сега, от Озон голяма сума ще направят покрай тези "превалутирания", отделно и Озон им плащат сигурно за афилиейт.

Общи условия

Активация на акаунт