Колко точки получихте от лоялната програма?

• 71 070
  • 2 556
  •   5
Отговори
# 2 475
  • София/Севлиево
Аз пък не мога да си купя ваучери.Имам около 460 лв и в момента в който реша,че искам ваучер ми излиза грешка в приложението.А опитвам от доста време...

# 2 476
Бгмама бе ползвана за трамплин...за набиране на клиенти. Много клиенти. На друго място къде ще намерят толкова...Wink

Инак аз от cashway си докарвам прилични суми, и то без да търгувам на фондова борса като в инсентив...

# 2 477
  • в сърцето на един мъж...
Ама аз ако искам да търгувам на фондовата борса, има си други начини. Дето се вика, не съм се записвала за борса. Много е неприятно тази игра с потребителите.

# 2 478
Аз пък не мога да си купя ваучери.Имам около 460 лв и в момента в който реша,че искам ваучер ми излиза грешка в приложението.А опитвам от доста време...

Пиши им.

# 2 479
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
100 бг мама точки са 1 лев.
10 са 0,1 лв.
Точките в бг мама не са 1:1.

Ясно, не са 10 000,а 10 и някакви дребни. Не знам откъде са се взели в профила ми.
Да ви кажа честно,като нещо ново,винаги се хвърлям ентусиазирана и после бързо губя интерес. Така и с тези лоялни програми. Ще видим как ще прогресират с времето,но оставам с впечатление,че не е моето.

# 2 480
  • София
И още за зарибяването и пи ар, имаше в началото опция за дарение, на училище Луи Брайл, дарих някакви виртуални пари, после изчезна възможността, обяснено бе, че пак ще се върне, не знам какво е станало, но първоначално изглеждаше много добре, ето социална кауза, да не сме само консуматори, да не мислим само за покупки.

# 2 481
пуснали са статия
Важна информация относно промените в системата за точки в IncentivAI
https://www.bg-mamma.com/?topic=1822186

Партньори, които работят директно с BGM точки
 Следните магазини продължават да приемат директно BGM точки за покупки:
•   Sport Depot
•   Spark
•   The Body Shop
•   Textura
•   Duka
•   Ardes
•   Истински мед
•   Baby.bg
•   Ciela
Вашите BGM точки НЕ са обезценени!
BGM точките ви запазват пълната си стойност при покупки в магазините, които работят с BGM точки. Промяната засяга само обмена към партньорски точкови системи.

Препоръка: Преди да обмените точки, проверете текущия обменен курс в секция "Обмен на точки", за да вземете информирано решение кога и колко точки да обмените.
Съжаляваме, че тази промяна не беше комуникирана предварително.
Работим за по-добра прозрачност в бъдеще.

Следните магазини работят само със собствените си точки:
•   Ozone - можете да купувате само с Ozone точки
•   EMAG - можете да купувате само с EMAG точки
•   CCC Bulgaria - можете да купувате само с CCC точки
•   Decathlon - можете да купувате само с Decathlon точки
•   Fashion Days - можете да купувате само с Fashion Days точки
•   Take Away - можете да купувате само с Take Away точки

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 09:29 от pirin2019

# 2 482
Даже не съм гледала. Факта, че някой ми иска данните за да ми даде нещо от форум, в който съм се регистрирала един вид анонимно ми е достатъчен сигнал. Нито ги активирам, нито купувам.

# 2 483
Аз за сега съм доволна. Baby.bg, към които си харчех до сега точките, остават с БГмама точки. Те са към Озон и съм доволна от цени и обслужване, та разбирам защо всички искат да си харчат точките в Озон.

# 2 484
  • София
Наистина след дъжд качулка, но все пак е нещичко.

# 2 485
Истински мед много рядко имат ваучери в магазина на Инсентив. Каква полза, че БГМ точки важат за тях?

# 2 486
Докога обаче тези магазини ще работят директно с бгмама точки, не е ясно. Може утре и те да се сдобият с техни си точки, и ще трябва да трансферираме.

# 2 487
За това си харчете, докато още имате бг мама точки.

# 2 488
Къде? На мен другите магазини не ми трябват. За моите не важат.

# 2 489
Еми тези, които ги устройват останалите магазини с БГмама точки.

Общи условия

Активация на акаунт