Колко точки получихте от лоялната програма?

• 78 633
  • 2 748
  •   3
Отговори
# 60
  • out of space
Получих не помня колко точки, но бяха на стойност 30 лв.
Поръчах си книга от Озон без проблем.

# 61
Имате ли представа 10125 точки за какъв ваучер може да бъдат заменени?  За да преценя дали въобще да се занимавам.

# 62
100 лева

# 63
Благодаря! Не си заслужава. Особено при дискусията в другата тема, кой и с какъв документ да декларира дарение, дали въобще е дарение и т.н.

# 64
Според мен си струва просто да купите нещо и да го подарите, ако нямате нужда от точките и ваучера. 100 лева са си 100 лева.

# 65
Според мен си струва просто да купите нещо и да го подарите, ако нямате нужда от точките и ваучера. 100 лева са си 100 лева.

Тя се притеснява, че трябва да ги декларира, но в темата писаха, че не се декларира, а в бъдеще тв щели да поемат данъка, ако не се лъжа.

Ех, ако имах 100 лева повече щях да си купя това, което си харесах, че сега вече бях изхарчила всичко предвидено и налично и затова оставям точките за следващия месец, когато ще мога да доплатя.

# 66
Момичета, че това не е печалба от игра или лотария? Да не говорим, че не е и колосална сума. Ако имате застраховка, правили сте ремонт или имате дете под 18 години даже си ги вземате обратно. Фирмата, която ни дава ваучерите си ги отчита и приспада по някакъв начин и тя. Аз никъде не видях в условията ние да имаме ангажимент да ги регистрираме в НАП, още повече че сме анонимни потребители на форума, а не участници в игра с печалби.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 10:54 от Mama Ru

# 67
Не в НАП. В Общината. Но аз не смятам да се занимавам с такъв данък, като даже не мога да документирам нищо. Оползотворих си ваучера от тестовата фаза, нямам скрийншот за него, как ще доказвам дарение?
Сега имам 10125 точки, прехвърлих ги. За момента няма да купувам ваучери, че доста прекалих с покупките по принцип.

# 68
Някой дали може да ми обясни как се използват тези ваучери?
Освен че се регистрирах и обмених точки, не мога да сваля нищо в PDF , виждам само един пин код и дорам.

# 69
Освен че се регистрирах и обмених точки, не мога да сваля нищо в PDF , виждам само един пин код и дорам.

За кой магазин? Искаш във физически магазин да отидеш с ваучера ли?

# 70

Аз все още не знам.
Но като тръгваш да купуваш, прочети условията на всеки магазин. Така ми писаха.
В платформата има линкове. Казват, че са различни условията.
Явно са някакви кодове. Направи скрийншот, ако се наложи да разпечаташ и си го копирай някъде.
В някои може само онлайн, в други може и физически. Затова четеш.

# 71

За кой магазин? Искаш във физически магазин да отидеш с ваучера ли?
Декатлон. Искам да поръчам онлайн.

# 72
  • София
Аз поръчах от Декатлон. Направих си поръчката, при плащането ме попита дали имам ваучер, казах да, даде ми 2 полета да въведа номер и ПИН на ваучера, които взех след като свалих ваучера като пдф. Имах да доплащам малко и избрах да платя при получаване на пратката в магазин на Декатлон (доставката е безплатна).

А по отношение на данъците, как ще свържат профила ми в бг-мама и в сайта за ваучерите с мен? Дала съм само мейл, в който не съм регистрирана с името си. Единствено Декатлон знае името ми, но този ваучер може и да ми е подарък. Няма начин според мен.

# 73
Аз поръчах от Емаг. В полето ваучер сложих кода.

# 74

Тя се притеснява, че трябва да ги декларира, но в темата писаха, че не се декларира, а в бъдеще тв щели да поемат данъка, ако не се лъжа.

Ех, ако имах 100 лева повече щях да си купя това, което си харесах, че сега вече бях изхарчила всичко предвидено и налично и затова оставям точките за следващия месец, когато ще мога да доплатя.

Въщност това е само малка част. Не пазаруваме онлайн, не съм ползвала ваучери до сега. От Емаг купихме нещата, от които имахме нужда, през акаунт на близка, с плащане на изибокс. Трябва да ги ползвам за нещо във физически магазин. С подаръци за близките съм решила въпроса. Не искам да купувам неща, от които нямаме нужда. Това, от което имам нужда и оглеждам да си купя, са непропускащи боти. Остава евентуално от физически магазин на Декатлон. Особено за обувки, предпочитам да ги видя, да ги пробвам. Но на Декатлон вече нямам доверие, следкато си купих яке, което трябваше да е водоустойчиво, а то се наквасва с вода при най-лекото ръмене.  А и не ползвам интернет през телефон.
Зтова за мен става прекалено ангажиращо и сложно за няколко лева, като се прибавят и неяснотите относно декларирането.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 14:02 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт