Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 647
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 870
Очевидно ИИ определя рейтинга, не броят постове.

# 871
Всички, които пускат седмични теми, са с висок рейтинг

# 872
A на някого рейтингът мърда ли? Питам от интерес.
Нито на милиметър. Не само от началото на това конкретно предизвикателство, а от началото на лоялната програма. Дадоха си ми там нещо си за старт и дотам.

# 873
  • Пловдив
A на някого рейтингът мърда ли? Питам от интерес.
Нито на милиметър. Не само от началото на това конкретно предизвикателство, а от началото на лоялната програма. Дадоха си ми там нещо си за старт и дотам.
Рейтингът мърда с много малко - стотни от процента при писане на постове.
Можете да си го следите в проценти, като кликнете на него с десен бутон на мишката и от менюто да изберете INSPECT. Излизат процентите на линейната графика. Някой го беше споделил в началото на кампанията и наистина отчита. Иначе трябва да си правя маркировка на екрана с какви скорости се движи Satisfied

# 874
Може да приемете че съм на компютър, който не дава подобна опция и да приключим.
Пък най често съм на телефон и като отворя виждам че не е мръднал
Ей го - седи си на чертичката на Н то от началото

# 875
Точно с това промотиране и с този хаштаг за мен вече се пресолява манджата и се опорочава замисъла. Който си пише във форума, си пише и иначе, че да трябва да влизам в случайна тема да му промотирам.

# 876
Мда..доста натоварва. Мен поне. За това реших че съм до тук с ЛП..и спирам.
Точно с това промотиране и с този хаштаг за мен вече се пресолява манджата и се опорочава замисъла. Който си пише във форума, си пише и иначе, че да трябва да влизам в случайна тема да му промотирам.

# 877
Е, разбра се, в последствие, че не трябвало да се залива форума с хаштагове.Бе….не знам кой я измисля тази ЛП,, ама е много бутафорна история.

# 878
Интересно ми е каква част от потребителите на форума (като процент и като абсолютен брой) изобщо последва и борави с хаштагове Smile
А и тези, които го правят, сигурно бързо се отказват, защото когато не е масово, не води до никъде Smile Колкото пъти съм чукнала тука в бг-мамма някой хаштаг, все са били малко или нерелевантни резултатите.

# 879
Аз не ги ползвам, не съм видяла удобство от тях.

# 880
Аз стартирах с 36 000 т и в края на януари получих още 318 т.

Имам въпрос към тези от вас, които са пазарували в Е-маг - може ли за 1 поръчка да се използва повече от един ваучер? Харесала съм си нещо, обаче в магазина има ваучер само за 50 лв и се чудя дали мога да използвам повече от 1 ваучер за една поръчка.

# 881
Да, може

# 882
Под ваучерите трябва да пише може ли;

# 883
Благодаря ви. А дали могат да се ползват 6 ваучера наведнъж? Че ми се иска да "издумкам" всичките точки за една бягаща пътека, с доплащане от моя страна, разбира се Simple Smile

# 884
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз моите ваучери(май 6 броя бяха,не помня) всичките ги комбинирах в 1 поръчка от Озон - подаръци за мои 2 близки.Ако натрупам точки пак ще им взема някакви подаръчета.
Толкова лесно и бързо става с Озон,защо не пазарувате от там?

Общи условия

Активация на акаунт