Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 640
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 885
Благодаря ви. А дали могат да се ползват 6 ваучера наведнъж? Че ми се иска да "издумкам" всичките точки за една бягаща пътека, с доплащане от моя страна, разбира се Simple Smile
Могат в емаг по повече от един, не съм виждала да пише ограничение до колко. Аз съм пускала поръчка там с 4 ваучера от 2 различни места, имах ги вече налични и бяха на отделни малки суми и затова така.

# 886
Благодаря ви много за информацията. Значи ще си направя скоро подарък Simple Smile

Adoralova и аз пазарувам в Озон, но пътеката, която съм си харесала я няма там. Затова ще я поръчам от Е-маг Simple Smile

# 887
До 20 ваучера минават без проблем в Емаг.
За рейтинга, Сапфир бях в началото, така си стоя.

# 888
Още засичам хаштагове с лоялната програма из различни теми, плеснати ни в клин, ни в ръкав, упорито постват хората

Не се занимавайте с хаштагове, нови теми, упорито писане на мнения и пр. Висок ранг и много точки получават единствено стартиращите периодични теми с много участници, които се изписват бързо. То е на принципа на МЛМ, участието на множество хора ти дава точките, макар че на тях почти нищо не дава.

# 889
Не съм много съгласна с последното. Стана дума мисля в тази тема с потребителка която пуска такава периодична тема - накрая се оказа че е получила доста малко точки от предишното предизвикателство. А аз доста повече от нея, при положение че повечето ми публикации са точно в нейните теми, аз моя тема нямам. А сме много които пишем там, изненадах се много като написа някаква малка бройка.
Не вярвам че може да се предвиди по толкова прост начин, че и чак някой да каже - хич не се хабете. То наистина най-добре човек да си пише номално де, не да виждаме някакви очевидни напъни, но накрая предполагам че пак ще има изненадани а не кой както го е мислел.
С хаштага глупостта е че на никой не му стана ясно какво и що, та се почна наред - да има Grinning

# 890
Колко точки получи ти?

# 891
В пъти повече от на въпросната потребителка, което мен лично ме втрещи. Нейните май под 1000 да бяха, а моите 5000.
Избягвах да го пиша като число, понеже мисля че това е най-високата бройка и очаквам да се намерят хора да се правят на детективи какво и що толкова. Чак заяждане едва ли, но и там ще се почнат спекулации и напъни в посока каквато евентуално някой е решил че е "правилната" за да получиш точки. А аз не вярвам че има такава "правилна", по-скоро статистики някакви или кой го знае техният ИИ какви критерии има заложени и дали са постоянни или се дообучава тепърва.
Според мен са си прави от екипа че не изнесоха класация поименно кой колко е получил, че там всички които имат повечко точки има да ги "разследват" хора без работа и такива които са се разочаровали че не са те защото са положили някакво усилие. За къде по-дребни неща съм виждала такива разследвания че дори не знам смешно ли ми е - търси се сметка, вадят се цитати от преди сума време, абе на ниво си е Grinning

# 892
Нати, права си.Ще стане война.

# 893
  • пустинята Гоби
Аз бая точки получих и двата пъти, а тема никога не съм пускала. Явно съм ги получила за лаладжийстване, което ме изненада, защото в темите посочени в предизвикателството не пиша.

Повече точки няма да получавам така или иначе, защото не си дадох личните данни.

# 894
Нати, права си.Ще стане война.
Шансът да се угоди на всички е не 0 ами и под нулата, това е положението. Дори и да не бяха точки които се обръщат евентуално в пари, а някакви шарении и опции по профила, пак щеше да има сърдити и да се търси сметка защо и какво.

# 895
Е каква война и защо? Нали темата е такава "колко точки получихте от лоялната програма".
Другата потребителка може да пуска теми, но да не коментира често и да няма много мнения за отчетения месец. Ти пишеш всеки ден и много и затова си с толкова точки.
Аз миналият месец имах 700т. Не съм правила нищо специално и не съм очаквала да имам. Получих съобщение да си дам данните, но още не съм решила искам ли да участвам. Сигурно няма да ги дам то има още няколко дни май.

# 896
От предишното предизвикателство отдавна мина срокът да се прехвърлят точките, ако погледнеш в момента ще видиш че ги нямаш вече.
Не ми е било за цел да си "меря" кой пише повече или по-малко, тя със сигурност също е активна и то май в по-широк набор от теми.
Не мога да им знам алгоритмите, нито пък искам.
Хубаво е че всеки път правят по няколко раздела да дават двойно звезди и то не едни и същи, така се очаква да няма сърдити че който пише само на определени места би бил "ощетен". Друго не виждам какво могат да направят.
То е тъпо да се опитва някой да прави нещо специално за точките, не сме на работа все пак. Но това не спира никого да опитва.

# 897
Не съм много съгласна с последното. Стана дума мисля в тази тема с потребителка която пуска такава периодична тема - накрая се оказа че е получила доста малко точки от предишното предизвикателство. А аз доста повече от нея, при положение че повечето ми публикации са точно в нейните теми, аз моя тема нямам. А сме много които пишем там, изненадах се много като написа някаква малка бройка.
Не вярвам че може да се предвиди по толкова прост начин, че и чак някой да каже - хич не се хабете. То наистина най-добре човек да си пише номално де, не да виждаме някакви очевидни напъни, но накрая предполагам че пак ще има изненадани а не кой както го е мислел.
С хаштага глупостта е че на никой не му стана ясно какво и що, та се почна наред - да има Grinning

Ами, според мен може да се предвиди, при положение, че са дали кое участва във формирането на точките. Аз не съм изкуствен интелект, ама все пак в общи линии, за мнозинството от потребителите получих някаква идея, като цяло, не като индивидуални потребители. Със сигурност ще има и изключения. Други потребители сигурно други впечатления имат, защото например тема като "Звездните компромати", откакто е започнала лоялната програма, се превърна от забавна, клюкарска и лежерна, в уонаби поучителна тема , където определени потребителки постват  като замаени биографични справки и копи-пейст постове от различни фб страници, за да информират и да размахат пръст на тия, дето са се объркали да търсят в темата звездни компромати.

# 898
Като чета това и направо се радвам че явно не пиша в теми които са били така нарочени за "къртене" на точки Grinning Да съм си плюла в пазвата и да съм се изнесла... Дано не тръгва това из по-голяма част от форума.

# 899
От звездната тема излетях с 200- ужас е:

Общи условия

Активация на акаунт