Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 278
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 335
Тя цялата кампания е за това - ако всеки си стои само в досегашните теми значи нищо не са постигнали Grinning Това си го правим и без лоялна програма.
На мен пък ми е забавно как всеки почва без да го питат да заявява как няма да пише в нови теми, няма това, няма онова... Звучи като "Не съм от тях, како Сийке", ако ме разбирате Grinning
Няма лошо да се разшават хора из форума, огромен е вече и със сигурност все ще срещнат по нещо да им е интересно. Досадно е ако има и безсмислен спам но това навсякъде го има, ще го преживеем и тук.

# 1 336
  • Другата България
Ама то и тук в тази тема всеки втори пост е твой и общо взето пишеш едно и също, и ти повтаряш постоянно как не го правиш заради програмата, а щото така си пишеш, та ако трябва да сме обективни, това "Не съм от тях, како Сийке" може да се отнесе за всеки, който е написал нещо някъде след старта на предизвикателството. Blush
Ако ме разбираш.

# 1 337
  • пустинята Гоби
Лично на мен като ми е скучно, ръчкам сама форума. Не съм толкоз загубена, че да ми трябва кампания за да открия прелестите от четенето или отглеждането на деца.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 22:34 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 1 338
Мен пък ме кефи, че дават точки и че мога да си взема ваучери. Ето с тези от тази кампания ще ми се съберат точно за един по-голям ваучер и ще си купя нещо. Що пък да не пиша, ще пиша стига време да имам. Макар, че напоследък се улавям, че предпочитам да гледам Тик Ток пред форума, а във фейса много рядко влизам, там определено е бъкано с всезнайковци-злобари.

# 1 339
То и тук не е по-различно в някои теми, но пък всеки си избира - има за всички.
Няма да ме видиш точно да се вричам как няма пък да пиша в еди коя си тема, да не би някой да помисли че е заради точките. Но има и теми които ги избягвам активно, че в тях е направо страшно...

# 1 340
Аз пък съвсем скоро влязох в нова тема за мен и се чувствам добре. Трябваше ми информация за мои дейности в почивни дни, дамите там ми дадоха съвет, посрещнаха ме добре и се заседях при тях.

# 1 341
  • SF
От новата сесия няма да получа никакви точки, защото в детски и училищни теми не пиша. Хаштаг с чети също няма къде да използвам. Освен да го копирам тук, но пък няма да има никакъв смисъл от него.

# 1 342
  • пустинята Гоби
И за полезни мнения дават точки, то иначе повечето потребители нямаше да вържем нищо.

# 1 343
Струва ми се, че чатгпт е впрегнат сериозно в съревнованието из темите Simple Smile

# 1 344
Аз същи влизам в нови теми, то сега сакън да не те заклейми някой, че за точки го правиш.
Не ме дразнят хаштаг, нови хора, дразни ме, ако писаното не е смислено и не носи никаква информация, изключая ако разговорът не е лежерен.Дразни ме хората да цитират постове и накрая да скролвам по 5мин, за да видя долу”благодаря за отговора”.Дразнят ме
поп-ап рекламите, не знам през тел. как да си спра.И че не мога да качвам снимки нормално, а с родилни мъки.Такива неща ме дразнят.
Обявявам, че
още от зимата искам да вляза в темата за плетене.😀 Да се знае.

# 1 345
От всичкото това рекламите са най-лесни, включи някакъв ад-блокър на браузъра и си готова. Не знам кой браузър ползваш но би трябвало все да имаш опция.

# 1 346
Забелязва се сериозно раздвижване в атрактивните по новото предизвикателство раздели. Новопуснатите теми също взеха да се роят. Тъй, тъй, точки да има. Мен не ме касае вече, след като отказах да дам личните си данни.

Аз продължавам да наблюдавам т.нар. рейтинг, за сега е пълна мистерия как се определя и мърда ли изобщо.

# 1 347
Моят не мърда.
Натка, Сафари ползвам и имам включен блокер…И пак ми цъкат гадните реклами в бг-мамма.

# 1 348
Е как така? Аз реклами нямам, само на стария лаптоп, че там без да искам изтрих ад блокера и сега не мога да инсталирам нов. С Уиндоус 7 нямам ъпдейт на Хром.

Моят рейтинг расте, в проценти. Следя си го. Иначе съм на същото ниво, Сребро.

# 1 349
От първата кампания досега около 1% 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт