Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 633
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Другата България
В ОП на кампанията пишеше, че няма да се отчитат СПАМ мнения, писани с ИИ и т.н.
Не знам точно как ще ги отсяват, но аз докладвам, когато някое мнение е флуд...
Точно това се опитах да обясня на потребителката, която вчера ми обясни колко много съм я засегнала с това, че съм написала за повдигане на Коледна тема от преди -найсе години, както и за мненията от рода на “+1“, “съгласна съм“, “ и аз така мисля“, “браво“ и т.н. - че това е спам, офтопик и няма да се отчете що се отнася до лоялната програма, това от една страна. От друга - категорично е против правилата и на форума.
Но тя явно изобщо не ме разбра.
На мен не ми пречи, че някой е с повишена форумна активност за точки. Нека, стига постовете и мненията наистина да носят някаква информация и да са полезни що се отнася до текущата дискусия. И няма нищо срамно да си признаеш, че се бориш за “купони“.
Спамът и офтопика, както и огромния флууд обаче ме дразнят много, особено в теми, които следя.
А що се отнася до ИИ - ако “брат му“ не може да го разпознае, то няма смисъл от подобни предизвикателства.
Постове с ИИ си личат, особено ако редовно си чел въпросния потребител.

# 1 801
Да, щото гледаш в известия 20 нови мнения по 20 различни теми, отваряш и четеш "+1", съгласна съм, подкрепям ви, не знам какво да кажа, много ви благодаря....

# 1 802
Момичета участвали в интервюто на Анди. Получихте ли някакви точки . То ясно ,че няма да са 200 ,ама айде тези 20лв до кога ще ги чакаме?

# 1 803
  • Пловдив
Явно съм се "отклонила"от темата и някой е спечелил точки/звезда.
НЕ дават точки.

# 1 804
Момичета участвали в интервюто на Анди. Получихте ли някакви точки . То ясно ,че няма да са 200 ,ама айде тези 20лв до кога ще ги чакаме?

Най-вероятно като начисляват сега за последната кампания, ще начислят и тях. То нали последните интервюта бяха на 21 юли, после кампания и сигурно сега покрай всички точки ще е.

# 1 805
  • София
Все още не са дали обещаното. Може би трябва да изчакаме и Август да мине. Не знам и аз...

# 1 806
Все още не са дали обещаното. Може би трябва да изчакаме и Август да мине. Не знам и аз...

Ти нали и без това ги спестяваш, без да ги харчиш, все едно дали август или септември. И на мен не ми е спешно, тъй като, ако броя тия точки за 20 лева, май имам точки за 30 и няколко лева общо, включа и тези от форумните предизвикателства, което значи ваучер за 20 лева, ама какво е това нещо за 20 лева с включена доставка, не знам.

# 1 807
Ozone имат безплатна доставка до boxnow над 10 лв мисля.

# 1 808
  • Пловдив
Най-вероятно като начисляват сега за последната кампания, ще начислят и тях. То нали последните интервюта бяха на 21 юли, после кампания и сигурно сега покрай всички точки ще е.
Точките от интервюто са от Инсентив и ще се получат директно в приложението. Нямат връзка с форума и неговите активности.

# 1 809
Точките от интервюто са от Инсентив и ще се получат директно в приложението. Нямат връзка с форума и неговите активности.

Ясно де, ама и от форумните активности нали ги прехвърлям в инсентив, за да си купя ваучер, те на едно място отиват в портфейла ми. Аз няма да ги харча поотделно, защото, нали...

# 1 810
Ozone имат безплатна доставка до boxnow над 10 лв мисля.

Даже няма минимална сума.

# 1 811
Донякъде не е зле и ситуацията с известяването на темите, защото някои от пътите откривам нови теми, които биха ми били интересни и ако пиша в тях после си ги следя, включвам се. Е, не пиша в рандъм тема само и само за точки🤣

# 1 812
  • пустинята Гоби
Аз пък си купих маратонки от Фешъндейс онзи ден и забравих, че имам точки в бг мамма, можех да си взема ваучер Rage . Няма как, ще трябва да купувам нещо друго..

# 1 813
Те няма да ти избягат или изтекат,все ще поискаш и още нещо по някое време Grinning

# 1 814
Ако са прехвърлени, да.
Аз събирах няколко кампании, че да си поръчам неща от озон.
Щото не съм бачкала достатъчно за точки🤭 ама успях, де. Ще видим по-натам за какво ще успея да събера.

Общи условия

Активация на акаунт