Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 730
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 190
Аз си снимах стари поръчки в озон и емаг и пак ми даде точки, без фактури и бележки, само снимка изпратих. Дадоха ми 22лв от снимки на поръчки и отзиви за продукти.
Обаче, не всички могат да се обменят за други. Озон и бейби бг не искат да обменят от други, зачитат само старите точки.

# 2 191
За Озон какво изпратихте? От миналата седмица една купена книга не ми я приема.
Аз имам само Протокол в профила, цъкнато е без фактура.

# 2 192
Аз изпратих снимка на поръчка в озон от май месец и я зачете.

# 2 193
Важно е да се вижда името на търговеца на бележката.Сега вкарах ССС, даже не бележка, а ноемр на поръчка, но горе се вижда магазинът и я зачете( от десктоп версията).

# 2 194
Успях да си прехвърля точките към rwrd и да са на едно. Малко е занимавка..

# 2 195
  • Пловдив
Не знам къде рових из форума, хоп - анкета на памперс. Първи въпрос - на колко месеца е детето ви или сте бременна? Ами детенцето е на 230 месеца някъде, ама този отговор го няма в анкетата.

# 2 196
Ами значи мнението Ви за памперсите няма да е актуално и полезно, щом сте ги ползвали преди 230 месеца.

# 2 197
Да, това беше въпрос без правилен отговор 😁 но явно е за скоро бременни, не за родили отдавна.

# 2 198

Каква е разликата ако стоят в озон/емаг или друг търговец, или да стоят в инсентив? Някой знае ли...
какво е и rwrd ?

# 2 199

Каква е разликата ако стоят в озон/емаг или друг търговец, или да стоят в инсентив? Някой знае ли...
какво е и rwrd ?

rwrd са вид точки, друга "валута", поне така мисля.

# 2 200
Не те разбрах...

ПС...писах в чата и ми се изясни всичко.
rwrd  идва от reward/награда и това са точките от/на инсентив, които получаваме.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 09:19 от teta75

# 2 201
Ами за бебешкия сайт не може да ползваш точките ако са в емаг например. След rwrd ги прехвърлих в бгм и използвахвсичките

# 2 202

"направихме подобрение в механизма за награждаване – вместо първоначално предвидените Incentive AI точки, ще получите директно RWRD токени, които имат още по-голяма стойност и гъвкавост."

Можеш да превалутираш BGM точките в rwrd, също се очаква да трупаш някакви точки от конкретни магазини/сайтове, които можеш да обръщаш в rwrd точки и да ги сумираш от различните сайтове магазини, да ги събираш нас едно място и да можеш да ги използваш в който и да е от сайтовете/магазините, участващи в програмата.

# 2 203
Значи, да повторя, прехвърлят се в  rwrd и тогава се купуват ваучери, нали така?

# 2 204
Момичета, благодаря. Влязох в инсентив, попълних анкетата и качих скрийншот на една от пред коледните ми покупки в Емаг (от фешън Дей и ССС нямам покупки) и добавих 600 точки към до сегашните. Та вече  имам 19,... в някаква английска мярка, но доколкото разбирам отговаря на 19 лева и стотинки. Ако имаха за Озон и Декатлон бих участвала и там, но уви нямат

Общи условия

Активация на акаунт