Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 684
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 385
Аз имам 3825 BGM.
Но навсякъде, във всеки магазин ми дава недостатъчна наличност и нищо не мога да купя. А те се равняват на 38.25 лв.
Исках да си купя ваучер от Декатлон, не може, няма достатъчна наличност.
Не знам защо е така?

# 2 386
След 15 минути мъки успях да отворя и виждам, че са променили условията ! Вече не мога да купя ваучер от озон с бгмама точките си!
До оня ден - 30.09, можеше!!!
Съжалявам че не накупих тогава ваучери , ако знаех тогава, ама никой не каза, налЕ...щях да обърна във ваучери.
Сега нови фантасмагории.
Точките които имаме от мамата, получихме при едни условия, сега налЕ промянКа и то със задна дата....амииии....не намирам за коректно всичко това.

Инсентив, от кога са ви тия промени? От първи октомври ли? Защо не предупредихте хората? Да си ползват бгм точките за ваучери без тия сегашните врътки при които сме на загуба?

# 2 387
Аз имам 3825 BGM.
Но навсякъде, във всеки магазин ми дава недостатъчна наличност и нищо не мога да купя. А те се равняват на 38.25 лв.
Не знам защо е така?
Защото трябва да ги превърнеш във “валутата” на магазина, в който искаш да пазаруваш.Ето, аз онзи ден купувах от Декатлон, но имах точки,разхвърляни в различни “валути” и магазини.Трябваше да ги обединя в една( бг мамма в моя случай), за да ми стигнат за ваучер.Иначе общата наличност стигаше, но не ставаше да купя ваучер:

# 2 388
Да, но при превръщането казаха, че се губят доста от точките...
Та, това ли е целта, да се вземат част от точките?

# 2 389
На Декатлон например са по-евтини. Даже се пестят БГМ.
Но и на мен не ми харесва така, защото искам Озон

# 2 390
Аз имам 3825 BGM.
Не знам защо е така?
Защото трябва да ги превърнеш във “валутата” на магазина, в който искаш да пазаруваш.Ето, аз онзи ден купувах от Декатлон, но имах точки,разхвърляни в различни “валути” и магазини.Трябваше да ги обединя в една( бг мамма в моя случай), за да ми стигнат за ваучер.Иначе общата наличност стигаше, но не ставаше да купя ваучер:

Не е баш така мисля.
Аз имам много бгмама точки, но с тях НЕ мога да купя ваучер от търговец.
Бгмама точките не стават за покупка без да ги трансферираш!

# 2 391
И аз чрез трансфер успях да си купя ваучер тъкмо за Декатлон. Трябва ми хубав дъждобран и ще ги похарча за това.

# 2 392
Аз имам 3825 BGM.
Не знам защо е така?

Не е баш така мисля.
Аз имам много бгмама точки, но с тях НЕ мога да купя ваучер от търговец.
Бгмама точките не стават за покупка без да ги трансферираш!
Teta, ето:

Но исках да кажа Спорт Депо, не Декатлон.

# 2 393
Значи при някой BGM точките стават за покупка без да ги трансферираш, а при други не???

# 2 394
Обръщаш, когато нямаш наличност от БГМ точки или токени, или с БГМ точки не можеш да пазаруваш в даден магазин( още няма такъв, мо в бъдеще…).Тогава щеш-нещеш ще трябва да ги обърнеш в други и губиш от сделката.
Само не разбрах рази разлика е като комисиона за приложението или какъв ѝ е смисъла.

Ами тук се твърди че можело.

Аз твърдя че не може. При мен не може.

Никво в бъдеще не е..а настояще е. Сега не може!

От Инсентив да кажат. Някой да им пише ако иска, ..все тая... аз нерви немам Simple Smile

# 2 395
Аз имах повече на брой бгмамма точки, добавих трансфер от други( токени и такива, събрани от игрите в платформата), та може би затова ми е зачело, не знам.От всичките трансфери загубих 10лв, обаче.

# 2 396
Невинаги се губят точки. Аз взех ваучер от CCC, бяха ми в озон или в Rewards и по принцип не стигаха, но реших да проверя колко ще станат, ако ги превъртя в CCC. Станаха с 10лв отгоре и успях да взема.
Човекът по-нагоре обясни, че цената е според търсенето, явно най-търсени са тези в Озон, че да са най-скъпи.

# 2 397
Аз точно това казвах, че с това трансфериране целта е да се отнемат точки.
Сега виждам горния пост и разбирам, че има изключения.

# 2 398
Аз имам още доста точки, сега  какво няма да мога да ги ползвам ли?

# 2 399
  • София
При мен в момента няма активни ваучери на Декатлон.

И да, понякога точките намаляват при превръщане,друг път се увеличават. Зависи от "фиксинга".

Общи условия

Активация на акаунт