Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 681
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 400
От какво зависи фиксинга:
От магазина, от точките....

# 2 401
  • София
Може би от търсенето. Т.е. от броя клиенти към определен магазин, но не съм сигурна.

# 2 402
Не съм се за хванала още с касовите бележки и пр., не съм влизала, но предпочитам да е твърд курс, а пък нека удържа някакъв процент при обмяната.

# 2 403
Има ваучери на Декатлон, но трябва да се 'превалутират' точките, за да се купят.

# 2 404
  • София
Аз имам превалутиране, но нямам свободни ваучери. Възможно е да имат и лимит. Преди 2 дни купих ваучер без превалутиране, но всички точки ми бяха в една валута.

# 2 405
Вижте с единия браузър как е и с другия
Мозила

МЕ с който ми се отваря там новата функция печели.

Освен на Георги да му пиша пак.
Аз преди малко му писах, че така и не благоволи да ми каже с онези точки какво стана. Тотално се излагат.
Сега да му пиша и за това.
Да ги бях профукала ей. Те ваучерите имат дълъг срок.

# 2 406
В момента само от Спаркс, Сиела, Ардес,  Baby shop, Textura, Duka може с БГМ. За другите иска трансфер.
Като трансфер към Озон е супер губещ.

Ами много тъпо е направено така....

# 2 407
Дева, с кой браузър си? Това на телефона ли? С приложение или просто с хром отваряш?

Аз още не съм тръгвала да обменям точки.

Отговори ми. Че били преведени.
С мозилата обаче не се вижда в баланса, че има превод.
С МЕ се вижда.

# 2 408
  • Пловдив
Ползваш Майкрософт Едж? Това е изненадващо и рядко се среща.

# 2 409
От телефона, с Хром.

# 2 410
Аз имам още доста точки, сега  какво няма да мога да ги ползвам ли?

И аз имам доста точки, макар че с удоволствие изхарчих също много точки миналата Коледа. Следваше логиката в един момент пътищата на бг мама и  Исентив да се разделят и ние да останем по средата, преценявайки "кое ще по-добре да направим за момента ". Бг мама според мен беше кукичката, която ни свърза с Инсентив. И сега тази кукичка вече почва да си губи предназначението. Всеки ще почне да дърпа чергата към себе си. Въпрос на време е инсентив да се "откачи"  от бг мама.
То вече стана малко комерсиална цялата работа. "Ваучерите на озон били "по-скъпи" от тези на декатлон!", примерно. Поне в бг мама до сега не беше нужно да сме прагматични а сега всеки преценява как и защо "да обменя някакви си точки че да не загуби" . То и последната анкета на Инсентив  беше доста бизнес ориентирана. Жалко, че не го прозрях по- рано тези завои, да изхарча всичко каквото имам дори покупките да бъдат безсмислени за момента и да престана да аксептвам бг мама точките.

# 2 411
Ползваш Майкрософт Едж? Това е изненадващо и рядко се среща.

Да, рядко срещано.
Абе мозила си ползвам, моля ти се Joy
Просто за да виждам графа Печели, трябва да вляза с МЕ
С мозила, хром, брейв - не става.
Нали назад направих и снимки на разликите.
Затова ми се налага да ползвам това.
Смешно, тъпо, ама така седят нещата.

# 2 412
Мдааааа...съгласна съм с re ge...

Съжалявам и аз, че не опуках точките още преди година, и да ги зануля....и за им кажа чаЛ ...голяма грешка!!

В момента бгмама точките мога да изхарча само в магазини, в които НЕ съм спечелила въшливи наградки от по 3 левчета Joy
Тоест- наградите / 5точки в озон, 2т в ссс/ ми слагат прът в колелата. Уж си "спечелил" нещо..а всъщност воденично колело получаваш, тегоба, тежест някаква....

До тук съм с техните предизвикателства!

Ще си използвам бгмама точките без трансфер!....и после чаЛ.

# 2 413
  • Пловдив
Щото то никой не го позлва това. И си е за изненада Simple Smile

# 2 414
ССС не мога да купя с БГМ, въпреки че нямам точки. Пречката не са спечелените точки от този месец.

Общи условия

Активация на акаунт