Колко точки получихте от лоялната програма?

• 70 242
  • 2 524
  •   5
Отговори
# 2 490
  • София
E, да, само че ние сме се съгласили да участваме при различни условия. Определено не е коректно.

# 2 491
Мисля, че може да се откажете. Харчите си, каквото имате и ако спечелите после точки, не ги прехвърляте в Инсентив и ги губите. Догодина в ГДД си потвърждавате, каквото има и край с тази драма. Отписвате се и от следените теми, за да не ви спамят с ненужни мнения.

# 2 492
Baby.bg и Ozonе са с идентичен асортимент и на един собственик, голяма част от астортимента е и с идентични цени. Проблем при мен е, че в Озон съм платина и имам допълнителна отстъпка, но пък за вече намалени е все тая. Та в тази връзка можете да си проверите, по този начин не се обезценяват точките, купува се ваучер директно с BGM точки.

# 2 493
Те, че нещата в бейби.бг ги има в Озон е така, но обратното не е.

# 2 494
Аз харесах едни настолни игри за подарък в Озон и ги имаше в Бейби, една конкретна книга също. Предполагам не е всичко, но може да се провери при необходимост.

# 2 495
Baby.bg и Ozonе са с идентичен асортимент и на един собственик, голяма част от астортимента е и с идентични цени. Проблем при мен е, че в Озон съм платина и имам допълнителна отстъпка, но пък за вече намалени е все тая. Та в тази връзка можете да си проверите, по този начин не се обезценяват точките, купува се ваучер директно с BGM точки.

Хммм...не знаех това. Много полезно инфо, благодаря.
Проверих....има и медицинската козметика която търся, има и витамините които купих от озон...има си ги.

# 2 496
  • София
Истински мед много рядко имат ваучери в магазина на Инсентив. Каква полза, че БГМ точки важат за тях?

Аз купих преди няколко дни техен ваучер.
И сега имам активен също, но нямам точки.

# 2 497
Да, да. Игри, козметика, витамини, някои и друг вид техника, има, но не всичко. Трябва да се проверява.

# 2 498
  • Другата България
Мисля, че може да се откажете. Харчите си, каквото имате и ако спечелите после точки, не ги прехвърляте в Инсентив и ги губите. Догодина в ГДД си потвърждавате, каквото има и край с тази драма. Отписвате се и от следените теми, за да не ви спамят с ненужни мнения.
Може, разбира се, аз имах намерение да го направя, и вероятно ще, писах им, дори тук публикувах мейла, на който можеш да заявиш отказ. Blush

# 2 499
Сега като хората спрат да взимат за Озон и ще поевтинее много.

# 2 500
Сега като хората спрат да взимат за Озон и ще поевтинее много.
Озон ли ще поевтинее или точките ще се обезценят?
Озон е сериозна платформа и далеч не се гради на бг мама точките.

# 2 501
Говоря за ваучерите на Озон в платформата. Нали една от причините за поскъпването било голямото търсене.

# 2 502
Озон е нашият Амазон общо взето, има всичко там. Съвсем логично да има и най-голямо търсене.

# 2 503
От Озон и без ваучери си пазарувам.
За Бейби не знаех, благодаря, мислех, че бебешки стоки има само.

# 2 504
За майката и бебето, но има и по-общи неща като козметика, препарати, гримове, парфюми, книги, храни също има, но съм гледала аз главно бебешките, но сигурно има и по-общи неща. Та все ще се намери за какво да си изхарчите там точките.

Общи условия

Активация на акаунт