Колко точки получихте от лоялната програма?

• 70 487
  • 2 542
  •   3
Отговори
# 2 505
Хубаво, но да бяхте писали по-рано. Вече изгорях с 6 лв. Можех същите неща от Бейби да ги поръчам. Grinning

# 2 506
Малко като приказката - На харизан кон...дали са ви нещо, никой никого не задължава да си харчи точките. Обаче голям вой, че са ви обезценили стойността. Като не искате да участвате, не участвате, не обменяте и така. Драма не виждам аз.

# 2 507
Ти като не виждаш, други виждаме.
Харизан, но досега всичко си беше точно. Не сме се оплаквали.

# 2 508
Абе що все гледате в чуждата паничка бе, хора. Като не ти е драма, трай си там...що дойде да ни казваш какво да правим.
Някой да те е питал..не те е.
Говорим си при нас как са нещата.
Ние не те питаме при теб как са и да ти се месим...
Айде моля ви се....всеки да си гледа работата.

Дев, аз днес пуснах поръчка от озон, но то цените и на двете места бяха еднакви. Код не ловеше, че са намалени...

# 2 509
Малко като приказката - На харизан кон...дали са ви нещо, никой никого не задължава да си харчи точките. Обаче голям вой, че са ви обезценили стойността. Като не искате да участвате, не участвате, не обменяте и така. Драма не виждам аз.
Е, той не е харизан, всеки с личните си данни си го е “платил”. Но да, драма няма. Аз лично не участвам.

# 2 510
Е да, ама ти Дева като се оплакваш какво постигаш? Участваш в игра с някакво остойностяване, но си се съгласила с правилата на платформата. А те подлежат на промяна от тях по всяко време. Не е като да отидеш и да ги осъдиш за онова, което са ти обвщали, че ще ти дадат.

Тета, не съм дошла щото не сме у вас. Ползвам публичен форум и мога да изразя мнение. Това, че то не съвпада с твоето, не означава, че нямам право да го напиша. Като не ти харесва мнението ми можеш да го игнорираш, със сигурност щеше да покажеш повече пренебрежително отношение отколкото да "подскачаш като ощипана госпожица" и да ми се скараш къде да съм пишела и кога. Като ти дадат модераторски права, може.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 19:52 от brumm

# 2 511
Некоректно беше, че не предупредиха. Категорично. За останалото всеки си преценя.

# 2 512
Общите условия са им от декември 2024г. Съгласяването е било с тях.

# 2 513
А, така. И знаехме евентуално спечелените точки на какво ще се равняват.

# 2 514
Точно! Съгласихме се при едни условия, те в крачка се смениха.
За тези, дето не желаят да участват, добре, разбрахме.
Ние сме се съгласили и имаме право да недоволстваме, ок.

# 2 515
Как "какво постигаш"?
Постигнах, че разбрах за Бейби. Ако не променят условията и имам нови точки, ще купувам от там. Не е малко.

# 2 516
Като ви чета и аз влязох да видя , честно казано видях , че има за Емаг талон и директно ги обмених , синът ми имаше нужда от колонка . Сега видях, че моите горе долу са едно към едно - с точки от бг мама и точки от предизвикателствата - Озон, fashion day  и тн. Но за това, което споделяте си е голяма разлика

# 2 517
Как "какво постигаш"?
Постигнах, че разбрах за Бейби. Ако не променят условията и имам нови точки, ще купувам от там. Не е малко.

Не се надявай да променят нещо в по-добра насока за нас. Въпрос на време е и другите магазини да имат собствени точки.

# 2 518
Утешавам се за момента. Simple Smile

# 2 519
пуснали са статия
Важна информация относно промените в системата за точки в IncentivAI
https://www.bg-mamma.com/?topic=1822186

Партньори, които работят директно с BGM точки
 Следните магазини продължават да приемат директно BGM точки за покупки:
•   Sport Depot
•   Spark
•   The Body Shop
•   Textura
•   Duka
•   Ardes
•   Истински мед
•   Baby.bg
•   Ciela
Вашите BGM точки НЕ са обезценени!
BGM точките ви запазват пълната си стойност при покупки в магазините, които работят с BGM точки. Промяната засяга само обмена към партньорски точкови системи.

Препоръка: Преди да обмените точки, проверете текущия обменен курс в секция "Обмен на точки", за да вземете информирано решение кога и колко точки да обмените.
Съжаляваме, че тази промяна не беше комуникирана предварително.
Работим за по-добра прозрачност в бъдеще.

Следните магазини работят само със собствените си точки:
•   Ozone - можете да купувате само с Ozone точки
•   EMAG - можете да купувате само с EMAG точки
•   CCC Bulgaria - можете да купувате само с CCC точки
•   Decathlon - можете да купувате само с Decathlon точки
•   Fashion Days - можете да купувате само с Fashion Days точки
•   Take Away - можете да купувате само с Take Away точки

Ние сме се съгласили на едни условия, вие ги променяте без да предупредите.
Ами от тези аз не искам да купувам.
Мислех от емаг да взема. И сега ако искам нещо от там ще е на загуба.
Със сигурност от всяка обмяна ще сме на загуба ние, нали?
Много некоректно, много.
Трябваше да предупредите хората. Да си преценят и да си накупят ваучери където преценяват, че ще пазаруват.

Общи условия

Активация на акаунт