Колко точки получихте от лоялната програма?

• 71 155
  • 2 565
  •   2
Отговори
# 2 535
Аз ли не разбирам, или в момента ме "обраха" Simple Smile Имах 9000 точки, които щяха да ми стигнат за ваучери за ОЗОН. Сега имам 90 лв. и не ми стигат и за един ваучер в ОЗОН.
Трябва да са в точки, RWD или каквото там се водят, за да може да се вземе ваучер май. Провери дали не може директен обмен бг мама - Озон. Трябва да стигат.

# 2 536
Морковелка, за емаг са ми казвали  потребителки, че като се купува е по-добре да е неща, които се предлагат от тях.
Оф, тия дни  трябва да се ровичкам да видя за емаг как се обменя и губи ли се нещо.
Колко бяха примерно 5 000 бгм точки преди - 50 лв ли?

Ох, на емаг пък пише, че само 1 ваучер може да се използва в линка.

Без значение с какви пари/точки/карти/дъвки или каквато и да е разменна валута, винаги пазарувайте от търговец еМАГ. Ако стане някакъв проблем с пратката или в последствие откаже да работи нещото, иди се разправяй с някой си търговец чрез еМАГ. Никакъв съпорт. Това е все едно ОЛХ да носи отговорност за обявите в сайта им и да отговаря са продавачите там.

# 2 537
  • София
Твърде много проблеми съм имала с тях, дори пазарувайки директно от ЕМАГ. В черния ми списък са. 😃

# 2 538
По принцип и те не са китка. Най-добри в съпорта са Озон (съответно и бебйбито), но…

# 2 539
Аз съм сигурна, че преди можеше с два ваучера в емаг - след първата лоялна програма опуках почти всичко и доплатих един скъп телефон.

Емаг са ми в белия списък отскоро - не те, а техен търговец прати на мъжа ми вместо два, един дефлектор за климатик, след което мъжът ми обясни на Емаг, търговецът след два дни прати за негова сметка вторият дефлектор, а емаг го компенсираха с 15лв ваучер, който ни дойде много добре, защото обиколихме целия град в търсене на една "показалка с ръчичка", която госпожата на дъщеря ми имала в градината и като не намерихме, поръчахме от Емаг. Доплатих 20 стотинки само за доставката Joy

# 2 540
Miriel, виж в Бейби.бг. Може директно с БГМ точки и доста неща са същите като в Озон. Аз днес разбрах, от VaniaK, вече загубих 6 лв. от обмяната, но поне ти пробвай.

# 2 541
Оф, тия дни ще проуча в ардес може ли повече ваучери да се  купува и ще си ги обърна и да се приключва тази глупост. Че след пет дни ще им хрумне нещо друго сигурно.

# 2 542
Звънни им и ги питай. Ардес са с добър съпорт...и пишат веднага, и на телефон отговарят. Първият ми ваучер опуках там....та доволна съм да, от съпорта им.

# 2 543
Ще им пиша, благодаря.

# 2 544
  • Разпиляна във въображението
Miriel, виж в Бейби.бг. Може директно с БГМ точки и доста неща са същите като в Озон. Аз днес разбрах, от VaniaK, вече загубих 6 лв. от обмяната, но поне ти пробвай.

Купувам само книги с тези ваучери Simple Smile

Така. Имах 9018.34 BGM, като ми излиза баланс 93.48 лв. Искам ваучер за 30 лв. в озон и ми излиза това. Може ли някой да ми обясни защо не ми достигат?

Преди да правят подобни промени трябваше да ни уведомят. Щях да си взема два ваучера от ОЗОН и повече да не се занимавам.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 08:12 от Miriel

# 2 545
Не ти стигат щото точките Озон вървят скъпо на борсата поради големият интерес към тях.
Курс продава е висок в случая...
В сиела няма ли ги книгите...там директно с мамски точки може да купиш ваЛчер.

# 2 546
Т.е. в случая наистина съм прецакана и трябваше да ни уведомят предварително.

# 2 547
Има и книги в Бейби, виж, Miriel.

# 2 548
Ще погледна, но добре се съчетаваше намаление, безплатна доставка и ваучер. Ще следя и СИЕЛА.

# 2 549
С Бокс Нау е безплатна доставката.

Общи условия

Активация на акаунт