Колко точки получихте от лоялната програма?

• 71 013
  • 2 555
  •   1
Отговори
# 2 550
Т.е. в случая наистина съм прецакана и трябваше да ни уведомят предварително.
Добре де, нали имаш 9000 точки в бг мама? Купи си толкова озон точки, колкото ти трябват. 9 000 точки в бг мама трябва да са предостатъчни за озонски точки.

# 2 551
Губиш само 35 лева, нищо работа.

# 2 552
😂😂😂😂 Пари като вестници 😂😂

# 2 553
Да бяха 3 лв
Абе пълна излагация.

# 2 554
Т.е. в случая наистина съм прецакана и трябваше да ни уведомят предварително.
Добре де, нали имаш 9000 точки в бг мама? Купи си толкова озон точки, колкото ти трябват. 9 000 точки в бг мама трябва да са предостатъчни за озонски точки.

Нали това коментираме досега. Че се губят по 6-7 лв. на 3000 БГМ. Не е въпроса, че не може да си купи, а че е на загуба.

# 2 555
И както винаги изявление има. Но  някак след после, може би след вдигнатата шумотевица. Би било по- коректно да предупредят предварително. Както беше с приемането на точките. Тогава, дадоха възможност на хората да помислят за плюсове и минуси. Някой ще каже,  че на подарени пари махна не трябва да се търси, но преди,  точки и финанси се свързваха с твърд курс на превалутирането. Условията се променят и не трябваше да ни поставят известност постфактум. Може би точно това не са искали,  всички да се юрнем да осребряваме точките.

Прочетох в изявлението това
"Вашите BGM точки НЕ са обезценени!
BGM точките ви запазват пълната си стойност при покупки в магазините, които работят с BGM точки. Промяната засяга само обмена към партньорски точкови системи."

Получих наистина много точки миналата година, които обмених за ваучери в търговски вериги и именно те в момента не обменят 1000 към 1лв. както бяха преди. Вече са със собствени точкови системи? Тогава 1000 бгм точки бяха 1 лев и нещата които можех да купя тогава, сега не мога. А мен би трябвало да не ме интересува превалутирането. Така че лично за мен има обезценяване. Аз виновен в случая не търся, но е лицемерно някак.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:44 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт