Колко точки получихте от лоялната програма?

• 71 394
  • 2 574
  •   2
Отговори
# 2 565
Страшна е тая платформа Joy

# 2 566
Има бутон, мисля с трите точки като натиснеш на ваучера, да маркираш, че е използван. Иначе не знам  аз като се знам каква съм шматка, ще отбележа без да искам, че е ползван 🤣

# 2 567
Аз пък писах на декатлон те да ми кажат дали е използван Grinning

# 2 568
Е, ти не знаеш ли дали е ползван?

# 2 569
И моите ваучери си стоят, въпреки, че са ползвани.

# 2 570
Да, ако беше само един.
Ама не е

# 2 571
Да, ако беше само един.
Ама не е

Симулирай покупка през апп и въведи един по един кодовете. Ще се разбере, кой е ползван.

# 2 572
Да, ако беше само един.
Ама не е

Обикновено купувам ваучер и го харча. Така не ми се налага да го помня дали е изхарчен, до кога е валиден и т.н. Набелязвам покупка, отивам да взема ваучер, добавям го и финализирам поръчката.

# 2 573
Има сайтове, при които само като въведеш кода и го пуснеш към поръчката и се води използван. Така изгорях веднъж с някаква отстъпка (не от тук), та от тогава не смея така😀 купувам ваучер преди да финализиран поръчката.

# 2 574
  • 🌊
Има сайтове, при които само като въведеш кода и го пуснеш към поръчката и се води използван. Така изгорях веднъж с някаква отстъпка (не от тук), та от тогава не смея така😀 купувам ваучер преди да финализиран поръчката.
Тейкауей бяха доскоро така, виждам, че го има в платформата, та ще са лоши опитни зайчета за такъв експеримент.

Общи условия

Активация на акаунт