Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 520
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 520
На мен много цинична ми се вижда тази "забележка" към статията:

Списъците с магазини, работещи с един или друг вид точкови системи са динамични и подлежат на промяна.

Значи, казвате, на вас, бг-мама може да ви е дала някакви точки, но ние ще си правим, каквото си щем с тях без предупреждение, да?

# 2 521
Взетите ваучерите имат ли срок, за който да се използват? Ако сега взема за Емаг имам ли ограничение до кога да го използвам?

# 2 522
Всеки магазин си има отделни условия за валидността.
Четеш.

# 2 523
Преди промяната имат 1325 точки приблизително в бг мама и не ми стигаха за нищо. След промяната имах по 600 точки или 6 лева в Емаг, Декатлон и Озон. Отново недостатъчни за нищо. И някакви токени  или каквото там е 450. Даваше ми портфейл 36 лева, но се оказа, че разпръснато не става. Прехвърлих всичко към бг мама докато реша какво искам и за къде, все пак идват Черен петък и Коледа. Така в момента имам малко над 5000 бг мама точки или около 50 лева. Не знам дали ще имам нещо ново към тях докато ми потрябват, за сега ще си чакат.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 19:06 от Mama Ru

# 2 524
Не видях в обясненията на Емаг да е посочен срок за валидност. Къде я има тази информация?
То май срока на валидност след покупката се появява в самият ваучер.

# 2 525
Мисля, че бешв една година.

# 2 526
  • Разпиляна във въображението
Аз ли не разбирам, или в момента ме "обраха" Simple Smile Имах 9000 точки, които щяха да ми стигнат за ваучери за ОЗОН. Сега имам 90 лв. и не ми стигат и за един ваучер в ОЗОН.

# 2 527
Много се чудя дали да не обърна наличните точки към Емаг докато ми стигат за ваучер от тях. Обаче в момента не знам за какво искам да го използвам този ваучер и не ми се рови да търся да си избера и затова ме интересуваше имат ли срок.

# 2 528
Потърсих и аз срок..не намирам обаче.
Имай предвид че кода там ще важи само за стоки предлагани от Емаг..не от външни търговци. Така поне пише .

Към Емаг едва ли ще има голямо движение че да поскъпнат неговите точки като при Озон...си мисля аз...

Аз за сега изчаквам...

# 2 529
Дълъг в срокът за Емаг, взимай спокойно.
Неведнъж са ми изгаряли дребните ваучерчета от анкетите, че нали уж дълъг срок, па ги забравя по някое време.

# 2 530
Освен от ардес да купя там каквото съм решила, там няма да има промяна, нали?

# 2 531
За сега няма.

# 2 532
Ми ще взема един и ако му е кратък срока ще ровя за нещо.
Аз не обменям спечелините точки от бг мама и нямам намерения да изпълнявам предизвиквата.
Кое трябва да гледам, че да го отчете?
Да се предлага от Емаг или да е с доставка от тях?

# 2 533
https://www.emag.bg/help/vaucher-za-otstapka/

Нямам личен опит. Само чета.

# 2 534
Морковелка, за емаг са ми казвали  потребителки, че като се купува е по-добре да е неща, които се предлагат от тях.
Оф, тия дни  трябва да се ровичкам да видя за емаг как се обменя и губи ли се нещо.
Колко бяха примерно 5 000 бгм точки преди - 50 лв ли?

Ох, на емаг пък пише, че само 1 ваучер може да се използва в линка.

Общи условия

Активация на акаунт