Колко точки получихте от лоялната програма?

• 78 935
  • 2 758
  •   2
Отговори
# 2 640
Пък ако не стане и идеята не продължи, много добре ще осребрят проучването което си направиха на базата на всички анкети, покупки и проследяване на потребителска активност.

# 2 641
Елора, А1 предлагаха Самсунг А17 за 129 лв. с преподписване. 399 лв. не е ли твърде много?

# 2 642
Егати Joy

Ами освен да питам, ама тия 120 лв ваучери какво да ги правя не знам тогава Joy

Хм, ще взема да отскоча утре да ги видя какво ще ми предложат.
Но хубаво преподписване, ама какъв ще ми е новия договор също е важно, аз нямам особено желание да ми се вдига много таксата.

# 2 643
129 лв., но сигурно таксата при преподписване компенсира.
379 лв. си е нормална цена за телефон.

# 2 644
Той уж е на промо за 399.
И ми става 280 реално.

# 2 645
Телефон от мобилен оператор - НЕ!!!
Не препоръчвам.
Достатъчно магазини има, от където свободно може  да си купиш апарат.
 План на колко лв месечно искат а1, Кло, за да дадат апаратче Wink..50 ?

# 2 646
280 си е супер цена за телефон, особено ако това е цена след намаление. Конкретната марка и модел не са ми познати и не мога да дам мнение.
Елора, за мен така похарчени парите е окей. В смисъл за техника.

# 2 647
Телефон от мобилен оператор - НЕ!!!
Не препоръчвам.
Достатъчно магазини има, от където свободно може  да си купиш апарат.
 План на колко лв месечно искат а1, Кло, за да дадат апаратче Wink..50 ?

Не знам, но им знам и номерата.
Ще вдигнат таксата и пак ще си вземат парите.
Миналата седмица разпитах, но за апарат без преподписване и за някакъв самсунг ми искаха 400 в кеш. Уж пак намален. Само дето 124 гб и по-малко рам.
А този в ардес е 256 гб и 8 гб рам.

# 2 648
Ако така или иначе подписваш договор за нов абонаментен план, не виждам лошо с него и да вземеш телефон. Зависи и на каква такса искат да минеш.

# 2 649
Ами то имам още година до преподписване.

# 2 650
Елора , в Ардес нови или втора ръка са? Преди бях гледала лаптопи, но останах с впечатлението, може и погрешно да е, че са втора ръка.
По темата. И аз оглеждам как да изхарча точките. Имам 6125 бг мама точки или 61,25  лева. Най-изгодно ще ми е от Ардес (не съм пазарувала от тях), защото имат купони 50 и 100 и ми иска 2000 бг мама точки, от другите - Емаг и Озон я взема ваучер за 30 лева, я не, защото ми ги обръща към 3100 - 3200 точки от тях. Правилно ли се ориентирам? Не, че имам нужда от нещо на този етап, но приемам и идеи. А още един телефон никога не е излишен. Целта е и да не харча много реални пари.

# 2 651
Нов разбира се.
Те си имат секция за втора ръка.
Бг мама точките може в ардес поне за момента.
Имат и от 20 лв ваучер, поне на мен ми даде да обменя.
Тоест можеш 3 ваучера по 20. Виж в магазина.

Иначе за мен няма смисъл да се взима ей така телефон просто да има.
Непрекъснато излизат нови модели, приложения се обновяват и може да откажат да работят със стар телефон.
Малко не виждам смисъл да имам работещ телефон и да купя ей така да имам, като може да стане така, че след 2 години да го пусна и да не мога да го ползвам, че еди кое си приложение вече не е съвместимо и е остарял телефона, софтуера и т.н.

Стария ми бачка, дразни ме бързото падане на батерията. Иначе е вече на почти 4 години.

# 2 652
А мен ме дразни, че не мога да сложа втора карта на сегашния си, мога, но виртуална, а по ред причини и двете са само физически. И за сега карам на два апарата, но единият често се самоизключва, не реагира бързо при докосване и вече ми лази по нервите сериозно.

# 2 653
Е, щом ползваш два и те дразни, сменяй.
Иначе другият вариант е да му нулираш настройките и слагаш наново приложения.
Помага.

# 2 654
Ако така или иначе подписваш договор за нов абонаментен план, не виждам лошо с него и да вземеш телефон. Зависи и на каква такса искат да минеш.

Зависи..но пак не казваш конкретика. Едва ли накой на 30 лв такса ще иска да плаща 50 лв Wink..ей тъй, щот има излишни пари...
За да дадат телефон, искат да минеш на договор с висока такса. Неизгодно е откъдето и да го погледнеш.
Никога, ама никога не бих купила апарат от тях. При положение че има стотици места от които мога да закупя, и то без да има грам условия! И има избор неограничен на модели.

Общи условия

Активация на акаунт