Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 292
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 730
  • SF
Хм.. Прави сте! Не мога да купя. А има бутон 10 евро. И аз ги имам налични. Май наистина не знам как се работи с това.

# 2 731
С моите 6е и малко ще купя един ваучер за Спарк и ще го дам на сина ми, може и да го намеси някъде.

# 2 732
Хм.. Прави сте! Не мога да купя. А има бутон 10 евро. И аз ги имам налични. Май наистина не знам как се работи с това.
Защо?
Какво ти дава като натиснеш купи?

# 2 733
Ей, добре, че казахте, всички точки дето имах излишни, обърнах в бг мама точки. Обаче от тях какво мога да правя? Имам 33 евро в бг мама точки. И се чудя да обърна ли озонските също в бг мама точки? Че е най-изгодно така

От бейби.бг сигурно ще може да купиш нещо.

# 2 734
  • в сърцето на един мъж...
Ей, добре, че казахте, всички точки дето имах излишни, обърнах в бг мама точки. Обаче от тях какво мога да правя? Имам 33 евро в бг мама точки. И се чудя да обърна ли озонските също в бг мама точки? Че е най-изгодно така

Този сайт до сега не съм го ползвала. Въпроса е тия точки от озон да ги пазя ли или да ги обръщам в бг мама точки. От тук няма как да купя нещо. То е за бебета, а моите са тийнове Simple Smile

# 2 735
  • Бургас
Аз като натисна за обмяна на точки и ми изписва ето това на бял екран!
Грешка в приложението: възникнало е изключение от страна на клиента (вижте конзолата на браузъра за повече информация).

# 2 736
Смени браузъра.

# 2 737
Взех си ваучер за Ардес, за да си купя кана и греда - никъде няма въвеждане на ваучер, иска за платя цялата сума. А това са 25€ ваучер. Как под ягодите се прилагат ваучерите в Ардес?

# 2 738

Този сайт до сега не съм го ползвала. Въпроса е тия точки от озон да ги пазя ли или да ги обръщам в бг мама точки. От тук няма как да купя нещо. То е за бебета, а моите са тийнове Simple Smile

Разгледай. Има козметика за жени, хранителни добавки и витамини, прах за пране и още неща. Не е само за бебетата. Аз даже онзи ден си взех един травъл сет и слънцезащита - нищо бебешко като марка. Виж какво има и ако нещо харесаш - действай. Бейби.бг са на Озон, но курса на Озон не е изгоден.

# 2 739
Ново 20- "Невалиден или изтекъл код на ваучер"?! Ама аз току що го взех. Няма как да е изтекъл, една година му е срокът.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 21:39 от Mama Ru

# 2 740
Взех си ваучер за Ардес, за да си купя кана и греда - никъде няма въвеждане на ваучер, иска за платя цялата сума. А това са 25€ ваучер. Как под ягодите се прилагат ваучерите в Ардес?
Аз нещата си ги купих от магазина на място. Не знам как става онлайн.
Пиши им. Отговорят.

# 2 741
Не съм в София, не мога да купя на място. Намерих къде се въвежда, но ми дава "Невалиден код или изтекъл ваучер". Писах на инсентив

# 2 742
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:

Разгледай. Има козметика за жени, хранителни добавки и витамини, прах за пране и още неща. Не е само за бебетата. Аз даже онзи ден си взех един травъл сет и слънцезащита - нищо бебешко като марка. Виж какво има и ако нещо харесаш - действай. Бейби.бг са на Озон, но курса на Озон не е изгоден.

Аз на първо четене като го разгледах и виждам само детски стоки. Ще видя дали ще харесам нещо

# 2 743
Е, да, главно е това, но има какво да се вземе, колкото да се изхарчат най-изгодно точките.
Ето раздела с козметика. Бебешката си е отделно. Другото не за бебета.

Може и някакви книги да има за възрастни, не само детски, но трябва вече да се провери по автор и заглавие.

# 2 744
Туй за бейбито ли говорите..парфюм си взех от там. Хич не е детски, да ви кажа...Grinning

Общи условия

Активация на акаунт