Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 93

• 40 069
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
Инжектиране на депакин с матката /под пълна упойка е/ и поне 40 дни прием на депакин /конвулекс беше в моя случай/. Аз бях при Цветков, но мисля че всички го правят. Ако нещо друго ви интересува пишете ми на лично, за да  не досаждам тук.

# 76
Днес бях на преглед и коментирахме резултатите от имунологичната биопсия и разбрах, че има отклонения и се налага лечение два месеца, след което контролна биопсия. Ще приложим лекарство с моя кръв и ще го поставим. Това ще се случи на два пъти в понеделник и сряда. До тук добре…
Какво представлява това лекарство, венозна кръв ли ще ми вземат и как се поставя? Минавали ли сте по този път?

Всяка информация ще ми е добре дошла Hug

Заявих от информация разчитане на резултата, но не е готов.

# 77
Днес бях на преглед и коментирахме резултатите от имунологичната биопсия и разбрах, че има отклонения и се налага лечение два месеца, след което контролна биопсия. Ще приложим лекарство с моя кръв и ще го поставим. Това ще се случи на два пъти в понеделник и сряда. До тук добре…
Какво представлява това лекарство, венозна кръв ли ще ми вземат и как се поставя? Минавали ли сте по този път?

Всяка информация ще ми е добре дошла Hug

Заявих от информация разчитане на резултата, но не е готов.

Да, венозна е кръвта. Поставя се с катетър в матката (нещо, като капкомер) протича без никакви болки, наподобява преглед. Не знам кое точно лекарство ще изработят, защото има поне две. Тук са описанията в сайта на болницата:
https://nadezhdahospital.com/reproduktivna-medicina/specializira … i-proceduri/jeni/
Някои казват на тези лекарства лепило.
Моето беше R1, аз получих контрацкии, като ми го сложиха. Трансфера беше неуспешен. Сега ще ми го сменят с някакво друго, което било по-леко. Все още не знам какво ще бъде.

# 78
Благодаря, Самардала Hug

Излезе ми амбулаторния лист и в него пише PBMC.

# 79
Здравейте, момичета! Имам въпрос, за да мога да планирам почивните дни за предстоящ ЗЕТ на два 5-дневни ембриона.

На 19.01 (неделя) трябва да поставя Овитрел.
На 21.01 (вторник) ще ми вземат първа кръв за РВМС.
На 23.01 (четвъртък) ще вземат втора кръв и ще ми поставят РВМС.

На кой ден се прави ЗЕТ след РВМС?

Благодаря предварително!

# 80
Здравейте , за тези от вас които са замразявали мъжки материал в клиниката ..след като изтече договора трябва ли да се подписват отново документи за унищожаване  и прекратяване? Или просто договора вече не и в сила?

# 81
Tinkata1, от всичко което изчетох за РВМС тези дни мога да предположа, че трансфера е на трети ден след поставянето, т.е. при теб това би било неделя. Но нека някой, който е минал да се включи. Успех 🍀

Sunshine033, задължително се подписва документ, независимо дали ще удължите срока или ще унищожите материала. На информация подготвят документите.

# 82
Здравейте, при мен беше на третия ден след поставянето, като не броя деня на поставянето. Но не мога да кажа със сигурност дали при всички е така.
Здравейте, момичета! Имам въпрос, за да мога да планирам почивните дни за предстоящ ЗЕТ на два 5-дневни ембриона.

Благодаря предварително!

# 83
Tinkata1, правилно са написали момичетата по-горе. Първа кръв за РВМС се взима в деня на ову, което е ден 0. Втора кръв и поставяне е на ден 2 и три дни по-късно се пада трансфер, което е следващата неделя в случая. Успех! Simple Smile

Скрит текст:

Благодаря предварително!

# 84
На мен освен pbmc ми казаха, че трябва и Зарзио. Ние обаче сме на естествени опити и се чудя кога ще трябва да го поставям.
Ние тепърва ще правим хистеро този месец, така че имам време да питам, просто ми е любопитно.

# 85
И при мен pbmc беше 3 дни преди трансфера.
За зарзио - след като го включват след трансфер, предполагам при естествени опити ще е след овулация.

# 86
Благодаря Ви, момичета! А в “Надежда” извършват ли се трансфери в неделя всъщност?

# 87
Да. Всичко си правят, ако е предварително планирано с лекуващия лекар. Моят последен и успешен трансфер беше в неделя. Бях единствената за тази процедура тогава. Heart

# 88
Здравейте, предстои ми подновяване на заповед по фонда, трябва да изследвам АМХ, вие в болницата ли правихте изследването или в друга лаборатория?

# 89
Здравейте, предстои ми подновяване на заповед по фонда, трябва да изследвам АМХ, вие в болницата ли правихте изследването или в друга лаборатория?

Може и в друга лаборатория .

Общи условия

Активация на акаунт