Априлче 2025г./тема 4/

• 25 635
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Качила съм 8кг, но това което ме успокоява е, че съм висока 1.76см та малко ги губя, Но основно в дупето, корема и бедрата, не ме притесняват въобще 😀
 А между другото , аз съм на втора ФМ на 17.12 по календара ще съм точно в 22г.с, нооо в четвъртък бях на преглед и бебка върви близо 10дни напред та тя ще е в съвсем друга седмица, предполагам няма да е проблем...

# 16
  • Смолян
То май сме само три с повече кг Grinning аз съм качила 6. Дава ми по приложението в първия пост на Кактус, че теглото ми е нормално, но се чувствам мн тежка и трудно подвижна. На работа имам да качвам 4 етажа и направо е някаква мъка. Задъхвам се, почивам си,  накрая едва дишам. Като гледам обаче масово момичетата не с качили кг ... Браво Simple Smile!
Масово тези с първо качват бавно, което е хубаво и ги поздравявам.
Аз съм +8, ама какво да се прави. Не ям боклуци, не пия газирано, ама качвам равномерно, но каквото такова.😁😁😁

# 17
Ами предният път бавно, но сигурно бях качила 15-16 кг, сега гледам, че приложението, което ползвам ми дава пак такава прогноза. Sad
И аз гледам да не хапвам повече, отколкото преди. Но много се изкушавам с плодовете -  обичам много мандарини и портокали.

# 18
Ох, този аутокорект на телефона ми. Беше заменил думата расте с разстройство. 😀

Днес бях на едно събитие за бременни. Имаше полезна информация, но не успях да издържа до край. Заболя ме Д-то от столовете, въпреки че бяха меки. Иначе имаше полезна информация, за която бяхме отишли.

И аз обожавам мандарини, но с тези киселини ги ограничавам, иначе мога да ям с големи количества.

Взех си едно бюстие на Sloggi. На пръв поглед добре го усещам. Ще споделя по-натам като го понося как ще ми е.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:49 от Пълнолуние

# 19
Спокойно, явно аз съм най-качила, а тренирам, ходя по 5 км на ден, но съм +8кг и ми дава, че съм +3 според нормата... Краката ми са дебели, и пусто като почна да ям и не мога да спра. Реално се храня здравословно, но следобед си позволявам "боклуци".. 😒 Направо ми е неприятно да се гледам в огледалото.

# 20
И аз вече съм +8, но реално почти нямам движение, и АГ, каза, че засега е нормално, предвид, че лежа почти непрекъснато. Но все пак ще гледам да се поогранича малко.
Все още ми цапа понякога.

# 21
Момичета, започнахте ли да разглеждате колички? Имате ли идея каква ще ползвате? Аз тотално се обърках, прекалено голям избор има 😀

# 22
Здравейте, прекрасни момичета 🌸
Пожелавам Ви слънчева неделя 🌷
Иве, ние сме абсолютно начинаещи, бъдещи родители и съответно сме като в необрано лозе. Консултирахме се с хора с малки деца, пообиколихме магазините , за да разгледаме количките и да се посъветваме с консултантите и стигнахме до някакъв извод, че бихме се спрели на Cybex - казаха ни, че са висок клас, немски и здрави колички.
Общо взето ни обясниха, че е важно количката да е маневрена, да се сгъва лесно и да не е много тежка.
Други марки, които ни предложиха са :
Peg Pereggo и Easywalker. И за тях чухме доста добри отзиви.
Да не се смеят мамите, които са минали по този път, но аз нямах никаква представа какво търся, та , споделям, ако има и други като мен: Хубаво било към количката да има кош за новородено, столче за кола за новородено и кош за след 6 месеца. Горепосочените марки предлагат варианти 3 в 1. Доколкото разбирам, ако ги купиш отделно ти излиза по-скъпо.
Иначе на cybex количката 3 в 1 , за разлика от останалите модели горе, не включва чанта и зимно термочувалче за крачетата.
Всички колички, консултантите ни казаха да ги дебнем, защото ги пускат на промоция.

# 23
И аз нищо не разбирам от колички, но моя приятелка ми даде нейната. Ще видим дали ще ми е удобна, ако не ще вземем наша.

Но моят съвет е да отидете в магазин и да тествате дали ще вие е удобна. На едни една е удобна, за други друга.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 15:37 от Пълнолуние

# 24
Пълнолуние и аз това щях да кажа. На всеки различни неща са удобни. Нашата примерно е с гуми, защото около вкъщи е паваж с дупки и високи бордюри и в количките без гуми детето може да получи комоцио. Ние сме с асансьор и нашата количка е тежка, но няма къде да я мъкна. Отделно имаме и сгъваема лятна количка (мъжът ми й викаше лагерна количка), която мъкнехме навсякъде и понеже не бяхме давали мн пари, сме я позлвали на плажа, през кал и къде ли не. Имайте в предвид, че количките с амортисьори са тежки, но с нашата сме ходили и на разходка в планината... Така че преценете, къде искате да ходите, автомобилът Ви дали ще я събере (с трите коша са огромни, ние сме с комби и не ни плаши)... Повечето ми приятелки много бързо се отказаха от количките 3 в 1, бяха им тежки, искат разглобяване и си купиха скъпи летни колички. Количката ще е втори дом на детето дълго време.

# 25
Ние вече купихме Cam taski sport. На пръв поглед е удобна, доста маневрена бих казала и лекичка. Та ще видим по-натам

# 26
Здравейте, прекрасни момичета 🌸
Пожелавам Ви слънчева неделя 🌷
Иве, ние сме абсолютно начинаещи, бъдещи родители и съответно сме като в необрано лозе. Консултирахме се с хора с малки деца, пообиколихме магазините , за да разгледаме количките и да се посъветваме с консултантите и стигнахме до някакъв извод, че бихме се спрели на Cybex - казаха ни, че са висок клас, немски и здрави колички.
Общо взето ни обясниха, че е важно количката да е маневрена, да се сгъва лесно и да не е много тежка.
Други марки, които ни предложиха са :
Peg Pereggo и Easywalker. И за тях чухме доста добри отзиви.
Да не се смеят мамите, които са минали по този път, но аз нямах никаква представа какво търся, та , споделям, ако има и други като мен: Хубаво било към количката да има кош за новородено, столче за кола за новородено и кош за след 6 месеца. Горепосочените марки предлагат варианти 3 в 1. Доколкото разбирам, ако ги купиш отделно ти излиза по-скъпо.
Иначе на cybex количката 3 в 1 , за разлика от останалите модели горе, не включва чанта и зимно термочувалче за крачетата.
Всички колички, консултантите ни казаха да ги дебнем, защото ги пускат на промоция.

И ние сме напълно начинаещи 🙂 Разгледахме и пробвахме няколко модела, но нещо все не ми харесва - или е много тежка, или не е толкова компактна и т.н. 😀 Очаквах, че доста по-лесно ще си избера количка.

# 27
Ние купихме Venicci Tinum Edge. Малко по-скъпа е и не е 3в1, но е уникални лека и много маневрена.

# 28
Здравейте, днес попаднах на тази групичка. 😊 Терминът ми е на 27 април 2025. В момента съм в 20г.с и тази седмица съм на ФМ и предстои да разберем пола на бебчето ни.🤗🥰

# 29
Добре дошла ❤

Общи условия

Активация на акаунт