Априлче 2025г./тема 4/

• 27 617
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Луничке и аз не знам 😄 Знам само, че в Окръжна е трето ниво. Благодаря ти за информацията.
3890лв. за самостоятелна стая и всичко включено в цената за София май е добре. Аз като платя избор на екип, за самостоятелна стая на ден, за разни лекарства и принадлежности, за упойка, за присъствие на бащата, а стаите знам, че са като от старите болници 😁

# 196
Аз съм се насочила към Майчин дом при доц. Славов. Чудех се между двамата, за Дяволов имаше свободен час малко след средата на януари и не знаех дали няма да е късно.

# 197
Това би трябвало да е стандартна стая, а таксата от 80лв. е просто да си сам в нея. Живот и здраве, догодина ще отидем 45 дни преди термин на денят на отворените врати.

# 198
Joss, колко е хубаво да знаеш, че има и друг себеподобен 😂, който се следи при 3-ма лекари 😂😂😂 И аз съм в понеделник в Токуда, в 14 часа имам час, само че при д-р Колева. Записвам се на платен прием там. Отношението е различно 😏
При д-р Дяволов съм януари, а при д-р Чорбова във Вита си ходя на 2 седмици. Дала съм си време до средата на февруари да се реша къде и при кого 😏
Кактусче, за Бургас- Окръжна с 2 ръце, каквито и да са условията. 😏Цените изглеждат не толкова лоши.
За Свети Лазар съм чувала много добри отзиви, но все са ми от приятелки с безпроблемна бременност. Нямам други споделени впечатления , но цените ми се струват приемливи.
Никой не споделя нищо за Надежда … Интересно, че преди време беше доста актуална тази болница. Напоследък, сякаш, все по-малко бъдещи мами я избират.
Сега разглеждам сайта на болница Вита. Пакет нормално раждане - 5000 лв.
Пакет цезарово раждане - 5 500 лв.
Знам, че там не носиш нищо. Включително ти дават и нови пижами. Като за 5 500 лв 😂
Никъде не намирам инфо за Токуда 😏

# 199
Добре, че ми напомняте 🤣 Забравих да кача линк:
https://www.ozone.bg/product/chipolino-koshara-padashta-strana-r … ks-makdamiya-len/
Спомняте си моята огромна "дилема" между 10 кошари 🤣 Все пак се спрях на сгъваема с падаща страна от лен.
Между другото видях, че в ценоразписа на болниците има избор на лекар и отделно избор на екип. В допълнителното здравно осигуряване имам лимит от 500 или 600лв. за избор на екип....трябва да им се обадя да попитам дали важи и само при избор на лекар. Това са актуалните цени за раждане в Окръжна болница в Бургас, както и списък за родилното. 🤗 Интересно как присъствието на бащата е 200лв., а на друг придружител е 150лв. 😅 Малко скъпичко ми се вижда 80лв за самостоятелна стая(НЕ е с подобрени битови условия 🤣, просто си сама). Луничке, колко излиза раждането в тази болница? Предполагам е по-скъпо, щом не се доплащат за придружител.

Аз ще взема същата кошара, намерих я тук. Направо ми улесни живота. 🤣 Много благодаря ❤️
Интересно защо има различни цени за бащата при нормално раждане и при секциото 🤣 също това с другия придружител.. 🤣 даже трябва отстъпа да правят, все пак вместо да те успокоява някоя акушерка, това ще го прави таткото 🤣

# 200
В Токуда по спомен моя приятелка раждаше миналата година там и беше около 4-5 хиляди, дано не те подведа нещо.
За Надежда знам, че е 3000лв.

Joss, колко е хубаво да знаеш, че има и друг себеподобен 😂, който се следи при 3-ма лекари 😂😂😂 И аз съм в понеделник в Токуда, в 14 часа имам час, само че при д-р Колева. Записвам се на платен прием там. Отношението е различно 😏
При д-р Дяволов съм януари, а при д-р Чорбова във Вита си ходя на 2 седмици. Дала съм си време до средата на февруари да се реша къде и при кого 😏
Кактусче, за Бургас- Окръжна с 2 ръце, каквито и да са условията. 😏Цените изглеждат не толкова лоши.
За Свети Лазар съм чувала много добри отзиви, но все са ми от приятелки с безпроблемна бременност. Нямам други споделени впечатления , но цените ми се струват приемливи.
Никой не споделя нищо за Надежда … Интересно, че преди време беше доста актуална тази болница. Напоследък, сякаш, все по-малко бъдещи мами я избират.
Знам, че там не носиш нищо. Включително ти дават и нови пижами. Като за 5 500 лв 😂

# 201
Zaria999, раждането в Майчин дом е напълно безплатно, ако не държиш на избор на екип (900 лева) и двойна стая (90 лева), единична (180) и апартамент (240лева).

П.П. Дори и с апартамент, не можеш да ги докараш 2к Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 19:21 от Re-Born

# 202
Момичета къде се записвате за този Дяволов, ако реша да го преслушвам и ме вземе, макар и доста закъсняла? Все пак не искам да изключвам МД като опция.

Това са цените на Токуда: https://acibademcityclinic.bg/docs/librariesprovider2/cenorazpis … sfvrsn=10318dad_3

За раждане са посочили 4600лв, но какво включва не мога да кажа. Може би з а избор на екип се палата допълнително, може и и за други неща.

Надежда имат и те хиляди цени за раждане
https://nadezhdahospital.com/wp-content/uploads/2024/11/Cenorazp … da-25.11.2024.pdf
Скрит текст:

# 203
Луничке, има часове в Супердок. Отделно работи и в МЦ Славчев, там също може да се звънне за запазване на час.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 20:19 от Lilyivanova

# 204
Момичета, счупи ми се един зъб вдясно, има дупка, вторник съм на зъболекар-не мога да ям... Обаче пък вляво се сети един мъдрец да ме тормози, който 6г.вече не е излязал... Венеца ми е много подут и ме боли, не мога да ям на нито една страна сега...
Нещо обезболяващо знаете ли до вторник да пия?
За раждане, преди 6г.раждах в Майчин дом-Варна, тогава беше 1500 секцио, сега гледам е 3000лв.
Но аз съм от Бургас, и се следя в Бургас, този път ще заложа на Дева Мария, питах и ми казаха че излиза около 1800,като за бебето нищо не трябва.
Кактус за Окръжна, там са най-добрите до колкото знам,въпреки мизерията, недай Боже има проблем, поне ще ти е спокойно...

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 20:28 от Dalinda011

# 205
  • Смолян
И аз се следя при двама. Отделно направих ФМ при Стоилов и след третата януари ще се следя и при него, защото го имам като опция за раждане.

# 206
Момичета, не е ли рано да се ходи на 20 мн минути до тоалетната? Омръзна ми от това пишкане 🤣 и вие ли сте така, или да се притеснявам вече? Наистина през 20-25 Мин трябва да ходя и изведнъж като ми се допишка, не мога да издържа и 5 мин, тоест като съм навън е доста притеснително. 🤣 Хем ми е смешно, хем се чудя, доколко е нормално?

# 207
Мила, при мен не е толкова често, но винаги е спешно, и 5 минути не мога да изтърпя, ако ми се допишка. Не знам има ли връзка това с плацентата, моята и ниско.

# 208
И аз ходя доста на често, но то е защото и пия доста вода, заради инфекцията на пикочните пътища която лекувах до скоро.
Понеже продължавам да пия спомагателно Неоренал и сироп феминела утро форте, гледам и да пия достатъчно вода, за да се изчиства ако има нещо. Та.....наистина ходя доста на често, което за мен е малко досадно.

# 209
И аз съм постоянно до тоалетна, но пък и пия много течности и го отдавам на това. През нощта е същото и сънят ми е много разбит напоследък.
Да ви се похваля днес бяхме на фотосесия с ММ, успяхме да направим снимки с коремчето 😄❄

Общи условия

Активация на акаунт