Априлче 2025г./тема 4/

• 27 643
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Пълнолуние, Мила не се притеснявайте за ритниците. С първо бебче трудно се разбира. Моята е второ бебе и с  предна висока плацента и я усещам много леко, понякога ако съм в движение въобще нищо. Според мен я усещам, защото знам какво е. Иначе на ехографа се вижда, че шафарика Simple Smile
Кактус, моят корем е колкото твоя. А съм седмица назад, ако това те успокоява.

# 226
Гери, определено ме успокоява донякъде ❤️😄
Иначе от една седмица си е в този размер, та и аз да те успокоя, че в 22г.с. може да ти е същият 🤣 Аз се радвам на коремчето и то много, но наистина не знам после как ще се прибере, а има да расте още много. Това ми е първа бременност, а уж тези с втората имат по-голям корем, както си ти в момента. Поне може да споделиш дали е вярно или е мит, защото ми е много любопитно 😁
Който има желание, може да се включи в безплатната лекция 🤗

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 10:10 от Kactus

# 227
Кактус, много е трудно да сравниш. Засега си ползвам дрехите от първата бременност, така че според мен са сходни нещата. Единствено се чувствам ужасно тежка, трудно подвижна и тромава. Преди нямах дете и съответно търчането беше по-малко, почивката повече. Сега трябва да се грижа за него, (детето е първи клас) да уча с него, да ходя на базари, партита, да работя и нещата са много различни. Направо не мисля как се справят пък майките с деца с малка разлика, където грижите са още повече.

# 228
Кактусче, мит е това за корема. Вярно е, че матката се разтяга по-рано, защото вече го е правила, но не се разтяга до безкрайност и в едно положение спира. Засега аз не намирам разлика в големината на корема. С първата бременност ми порасна бързо в първите седмици, но после сякаш се стопира и накрая имах корем, като на бременна в 7-и месец, най-много.
Обаче сега качвам килограми доста по-бързо.
С първата бременност общо качени - 7
А с тази - 9 до момента 😒 (на задник, корем, баджаци... равномерно)

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 12:42 от Re-Born

# 229
Re-born трябва да застана до теб, за да видиш колко съм голяма Grinning коремът ми е двоен, но имам приятелка, с която родихме с една седмица разлика и моят корем беше двоен (структура).

# 230
Много са ви сладки коремчетата 🥰🥰🥰 моето още хич го няма, не е така добре оформено, но аз си имам няколко перманентни месеца на него (леко съм пухкава с пълнеж, така да се каже 🤣🤣🤣 )

# 231
Благодаря ви, мили момичета ❤️🤗☺️ Явно не е само до размер на бебчето или поредността на ражданията, а по-скоро до структура. Оставям един линк със списък на всичко необходимо за мама и бебе. ❄️☀️❤️
https://bebeto.org/Article/233/kakvo-naistina-ni-triabva-za-bebe … MhKAHUV-hDw-SU8Ew

# 232
Здравей, минах при Мануелян ФМ.
Така беше около 20 мин някъде, всичко подробно видяхме, обясни ми кое какво е, което гледаме.
Бебка беше много подвижна и я чакахме да хване някой неща, също и снимки да направим, че много се въртеше.
Ако имаш въпроси питай 😉

Благодаря ви, мили момичета ❤️🤗☺️ Явно не е само до размер на бебчето или поредността на ражданията, а по-скоро до структура. Оставям един линк със списък на всичко необходимо за мама и бебе. ❄️☀️❤️
https://bebeto.org/Article/233/kakvo-naistina-ni-triabva-za-bebe … MhKAHUV-hDw-SU8Ew

# 233
Далинда, много ти благодаря 🤗 Снимки само на хартия ли дава? Предполагам нямаше проблем за придружител. Аз за сега записах при Чучумишев, но ако не се чувствам добре, ще отида при Мануелян. Дълъг път си е до София, а вече ми натежава коремчето. 🤗

# 234
На хартия, да. Няма проблем за придружител.
А и бая път си е, да.
Ето я моята 440гр.маймуна, която не спря да шава, но я дебнехме за хубава снимка 😃
Далинда, много ти благодаря 🤗 Снимки само на хартия ли дава? Предполагам нямаше проблем за придружител. Аз за сега записах при Чучумишев, но ако не се чувствам добре, ще отида при Мануелян. Дълъг път си е до София, а вече ми натежава коремчето. 🤗

# 235
Мина ФМ и казаха, че всичко е наред. След малко ще пусна листа с изследванията на следящата, за да ги види за всеки случай. И нашата мърдаше и не можахме да направим читава снимка. Като извънземно е 😀
Скрит текст:
Вече е 450гр мадамата. Според приложението е колкото едно сладко рулце, ама от по-средните 😁

Момичета ще ми припомните ли за кръвотока. На долна граница са при мен.
Скрит текст:

# 236
Dalinda011, Луничке, прекрасни госпожици 🤗☺️🥰😍🩷🩷 Мисля, че точно на долна граница трябва да са стойностите. Май до 2 беше добре, но може и да бъркам.

# 237
Луничке, много е сладка. Ние имаме същата снимка с половин усмивка на нашия господин - със забито лице в плацентата. Доста го беше срам хаха

# 238
А нашият си дърпаше ушичките и си бъркаше в носа..😂😂😂 много се радвам, че успяхме да го хванем в тези му маймунджалъшки пози.😂😂 от сега го усещам какво диване, ще е- той вече си е де, ахаха .🧿🩵
Та 3/4Д снимките в Марковс са супер. Цветни, многобройни и си ги получаваш на телефона.👌🏼👌🏼

# 239
Здравейте, прекрасни момичета 🌸
Как мислите, Възможно ли е да съм компрометирала резултата за Анти Ха, размествайки часовете за поставяне на Клексан 1 ден преди изследването?
Накратко, поставях Клексан 0,4 в 00:00 часа в продължение на 2 месеца, но вчера заради изследването пропуснах дозата вечерта и я поставих в 6:00 часа сутринта, за да мога в 10:00 да се изследвам. Така ми каза д-р Тончев … Но резултатът ми е 0.2 при реф. 0,3-0,6, та се чудя да не се дължи на това 😏
Благодаря Ви предварително за отговорите 🙂

Общи условия

Активация на акаунт