Жена го съветва

• 6 644
  • 133
  •   1
Отговори
# 15
Много убедително твърдите,че нямал нищо към нея,но аз не мисля така.
Никой няма право да се меси в отношенията на двойката.
Рядко в случаите има само приятелство между мъже и жени.
Сега ви поставя по назад от "приятелката си",утре ще сте по-назад от всичките му роднини и познати.

# 16
Какво е това нещо, което той не може да обсъди с теб, като партньор? И как изнася извън връзката лични неща за другия? На мен не ми е ок и бих била доста нетолерантна към подобно нещо.
А съветите, да вземеш да се подобриш, защото не си достатъчно добра, ги подмини. Аман от комплексирани мъже, които искат да променят жените си. Започнеш ли да го правиш си загубена.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 16:26 от alex_jp

# 17
а не можеш ли да си хванеш ти един приятел?Приложи му обратна психология .

# 18
Аз съм доста ревнива,ако бях на твое място щях да поставя ултиматум
Не разбирам и аз такива отношения между мъж и жена колеги
Плюс това каква е тая,че ще и разказва и тя ще говори против мен

# 19
Ти наистина ли мислиш, че проблемът е в приятелката, а не в гаджето? Той я е допуснал да е навътре във вашите отношения, можем само да гадаем тя дали го манипулира или просто участва в разговора. Той пък и да ти разкаже за това....
Сбъркано е това и незряло.

# 20
На много млади години междуполови приятелства могат да са полезни - помагат да разберем другия пол. НО... пак трябва да имаме едно наум дали приятелчето не чака в засада, за да отнеме топката и т.н
Също така е важно дали и тя споделя за проблемите с гаджето си. Ако е така, криво-ляво може да се приеме. Но ако само единият споделя - лошо.
Авторке, и аз мисля, че пробелмът ти е с гаджето. Ами намери си и ти мъж-приятелка и си споделяй с него по същия начин.

# 21
Първо, защо гаджето ти говори за теб и връзката ти с друго момиче?
Второ, защо позволява на някой да те коментира и дори да говори лошо за теб?

Ако бях на твое място, щях да се чудя дали изобщо имам нужда от такъв човек. Днес тя е само «приятелка», която има много привилегии, а утре ти ще станеш трето колело.

# 22
А ако не беше приятелка, а приятел, по-добре ли щеше да бъде?
Не е задължително колежката да има мераци към него, може напълно искрено да вярва, че изпълнява приятелския си дълг и му отваря очите за жената, с която се е хванал. Че го прави за добро.
Нима тук във форума не правим същото? Хем дори не се познаваме на живо, камо ли да сме приятели.
Въпросът е защо той поддава и се влияе от чуждото мнение. Също и дали авторката е готова да се примири с това. И да не е колежката, ще е някой друг – приятел, роднина, потребител от друг форум...

# 23
Мъж се оплаква от гаджето си на друга жена поради две причини
- има другата жена 'предвид'
- (смята, че) гаджето създава проблемите
Ако на мен мъж ми се оплаче, че жената до него така и така, ще се запозная с неговата версия много внимателно, ще разпитам за неговите действия и ще кажа какво не харесвам у него и у нея. Това не е манипулация, а личното ми мнение. Той дали ще ме слуша и ще действа - това вече е негова работа.
Повечето хора силно надценяват особата си по отношение на нематериалните характеристики - т.е.се смятат по-честни, кадърни, коректни, верни, справедливи и подобни, отколкото са - затова е хубаво да ревизират първо собственото си поведение.

# 24
Мацки, вие сериозно ли мислите, че мъжете не говорят за жените си? 🤣 Това, че не виждаме, не чуваме, не означава, че не споделят дерзанията с приятелите си.
Както споменах по-горе,доста години, имах близки приятели мъже, бяхме и в обща голяма компания (над 15 човека), е познайте, щом жена им си тръгне, те започват разговора. Тук вече зависи от мъжа дали "много му знае устата" и се започва "оф тая мойта...." или пък наистина търси мнение и помощ от приятелите.
Има и такива, които не говорят, ама те са много осъзнати и знаят какво, кое и как, не им трябват акъли от хората.

Много време съм била в ролята на приятелката от историята. Оплаквали са се, ядосвали са се, плакали са, питали са за съвети всякакви. Не съм имала мераци да ги "крада" от жените им.

Да не останете с впечатлението, че на мен ми е приятно да ме обсъждат - не ми е! Просто когато не ти е приятно, си търсиш мъж интроверт, който не е "душата на компанията", не е твърде приказлив зевзек, най-вече мъж, който те приема теб за най-добрата му приятелка (освен за партньор, налЕ).. Но и това не е фактор, че ще си мълчи.

А и признайте си, вие не споделяте ли с приятелките си(че дори някои и тук..). Защо за единия да може, а за другия да не може 🫣

# 25
Ясно е, че и мъжете коментират жените си. Ние не обсъждаме ли мъжете си с приятелките? Но друго е да се оплакваш от личния си живот с противоположния пол. Това е друг въпрос. За мен лично това е червен флаг и аз, като съм доволна от личния си живот, никога не бих направила това

# 26
Хубавото на приятелите от другия пол е, че могат да дадат по-адекватни съвети. Или да разтълкуват поведението на половинката на приятелчето, което го тормози. Затова много хора предпочитат при проблем да се допитат до представител на другия пол с надеждата да им разтълкуват тяхната гледна точка.
Проблемът тук е, че има някакви проблеми във връзката. Подробност е с кого точно се споделят и защо изобщо се търсят чужди съвети.

# 27
Е, то ако е доволен от личния си живот, никой няма да се оплаква, очевидно.

# 28
Въпросът е, че ако има проблеми, трябва да се обсъдят с партньора си, а не с друг човек. Очевидно нещо не е наред, но човекът споделя това с друга жена, която може да провокира допълнителни проблеми

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 23:04 от unserwahnsin

# 29
За обсъждане трябва чуваемост и от двете страни, а тя също не е много разпространена. Много хора под обсъждане разбират - казват си какво искат и това трябва да се приема императивно и с козируване. Това не е обсъждане.

Общи условия

Активация на акаунт