Жена го съветва

• 6 644
  • 133
  •   1
Отговори
# 45
Мисля, че не е нормално да имаш колеги, които не са ти много близки, в социалните си мрежи. Как пък никой не ми писа, откакто съм с мъжа ми…сигурно защото не приемам всеки познат и непознат, както и се държа с нужната дистанция н работното си място.

Има едно лесно решение - да я блокира. Също да ѝ каже да спре да пише. Ама, не иска. За мен е изгубена кауза да ходиш по всяка, която си е писала с някой шавлив мъж. По-добре се замисли тоя мъж какво прави по въпроса. Ако се налага ти да се намесваш - най-вероятно нищо и просто гледа сеир и му е кеф да го искат от две страни.

# 46
Ами инфантили има всякакви, липсва възпитание и такт. А вече писах, че на мъжете им харесва да общуват, да ги търсят, дори и само за да пият кафе.  Моят един път го карах да й отговори на едно такова странно съобщение ...не ще - вика че не било удобно щото били почивни дни - ми той разбира кога е удобно и кога не , но не му е удобно да й каже или да я блокира защото ще се изложи.  Сега като я игнорира вече се усети че е навлязла не където трябва. Трябва в такива ситуации да се поставят нахалните хора на място, а на мъжете трябва да се показва какво и до къде е търпимо.

# 47
мислиш, че е нормално да пишеш на колега вечер съобщения, когато знаеш, че той е у дома, с жена си и децата си? При положение, че в съобщенията няма нищо важно и служебно?
нещо от рода "ха ха ха..видя ли днес как Иванова щеше да падне от стола си? "

Тя може да си пише колкото си иска, проблем е, че жененият колега я отразява. Та топката е у него.

По повод, че приятелят на авторката може би бил говорил с нея, пък нямало резултат. Ами пак да говори с нея. Като говори с колежката, какъв точно резултат очаква?

# 48
мислиш, че е нормално да пишеш на колега вечер съобщения, когато знаеш, че той е у дома, с жена си и децата си? При положение, че в съобщенията няма нищо важно и служебно?
нещо от рода "ха ха ха..видя ли днес как Иванова щеше да падне от стола си? "

Тя може да си пише колкото си иска, проблем е, че жененият колега я отразява. Та топката е у него.

ами не, не я отразява, не и отговаря и тя след два -три дни пак пише нещо подобно. Не се усеща като не получава отговори

# 49
Ами да я блокира? Да я заглуши? На колежката чувствата по-важни ли са от тези на жената?

Имала съм колега с много ревнива съпруга, всички знаехме, че той колежки в приятели няма и няма и да има. Просто не приемаше никоя. И абсолютно никой не му се е сърдил, защото човекът беше напълно директен. Странно ми е мъж да не може да каже “не”.

# 50
gold__,и на жените им харесва да им обръщат внимание.
Защитаването на мъжете ще ви отреже главата някой ден.

# 51
gold__,и на жените им харесва да им обръщат внимание.
Защитаването на мъжете ще ти отреже главата някой ден.
Simple Smile  в този случай времето показа че не е имало за какво да го упреквам
но, ти си права , ако беше някоя по-умна и дискретна можеше нещата да са други

# 52
  • София
Е, как да няма за какво да го упрекваш, когато е допуснал повече от година да се ядосваш от вниманието на някаква към него, вместо изобщо да не допуска такова. Колкото и да е безобидно, това е неуважение към съпругата, защото изобщо не бива да се случва.
Дори на приятели от същия пол не бива да позволява постоянно да нарушават личното му и семейното му пространство.

# 53
Ох, gold, извинявай, ама така си представям жените на колегите, които съм имала, които се криеха по ъглите, че жените им да не разберат, че имат колежКи.

Проблемът не е в колежката, нито при теб, нито при авторката на темата, а това, че мъжете ви се кефят на внимание. Не сте се гаджосвали с колежката, за да държите сметка на нея. За мен е унизително да пращам покани на някакви си там, че и на мъжете им….ако мъж ме накара да стигна до там, значи не е моят мъж.
Ами не е така, само единият да е виновен. За тия неща се изискват двама.

Ок, има фрапантни случаи и в посока ревниви жени или пък мъже, които си търсят свалката. Но защо изключвате, че има и доста нападателни жени, комплексирани и действително интригантки, които си навиват на пръста някого или даже няколко и флиртуват целенасочено? И колкото и да е свестен някой мъж, при все че прекарва по цял ден в близост до тази колежка, неминуемо се отварят някои възможности.
Има ситуации, в които мъжете отговарят на такива колежки, когато колежките им пишат, но реално сами не проявяват инициатива да стартират разговор. Тогава кой е нахалният?

# 54
Сега като я игнорира вече се усети че е навлязла не където трябва.

Я е разбрал, я се е научил да се крие. Simple Smile

# 55
не е било година - няколко месеца и аз не реагирах никак защото го виждах че не й отговаря, чак след като започна да праща снимките си по нова година ме изнерви защото тогава прекали

# 56
  • София
Не е отговарял, но не ги е блокирал, не я е спирал. С месеци. 1-2 дни иди-дойди, ама с месеци и на сестра ми няма да позволя да ми пише постоянно празни приказки.

# 57
От какво да се крие? Просто вече не се движи с тази компания. 
Защо да я блокира? Аз не мисля че това е трябвало да направи. Ако му звъни и пише разни интимни покани - да, ама за тези глупости? Той вижда че е безобидно и не реагира, не отоговаря,  'какво толкова?' , безобидно, но стана досадно по едно време.  Не е било всеки ден или през ден.. няколко пъти в месеца примерно, като се е сетила нещо. Не му е пращала сърца и целувки..

# 58
Мисля, че не е нормално да имаш колеги, които не са ти много близки, в социалните си мрежи. Как пък никой не ми писа, откакто съм с мъжа ми…сигурно защото не приемам всеки познат и непознат, както и се държа с нужната дистанция н работното си място.

Има едно лесно решение - да я блокира. Също да ѝ каже да спре да пише. Ама, не иска. За мен е изгубена кауза да ходиш по всяка, която си е писала с някой шавлив мъж. По-добре се замисли тоя мъж какво прави по въпроса. Ако се налага ти да се намесваш - най-вероятно нищо и просто гледа сеир и му е кеф да го искат от две страни.
Абе не е точно така.  Може да са един екип, може да са в обща компания. И по този повод да са в общи чатове и групи, а не защото изрично е искал да си контактува с нея. И от там вече такива почват уж с любезните реплики. То пък на женените това ли им е единственото решение - да блокират наред само и само другия да схване, защото явно загрява бавно.

# 59
  • София
Защото безпокои него и семейството му в свободното време, затова.  Каквото има да му казва, да си го пази за работното време.

Общи условия

Активация на акаунт