Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 39 072
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Няма ли все още код за отстъпка? 😕

# 151
Уви няма. Проверете и в емаг, поръчах едни кецове, които във фд са 118, а там бяха 80.

# 152
Здравейте,
На някой случвало ли му се е да отмени поръчка платена с карта и в какъв срок за възстановявали сумата?

# 153
Здравейте, цяла седмица се опитвам да създам формуляр за връщане и не ми се получава. Пише 'моля попълни всички клетки отбелязани в червено" Е, няма такива. Всичко съм попълнина и не става, нито през тел. нито от компютър.

# 154
Здравейте,
На някой случвало ли му се е да отмени поръчка платена с карта и в какъв срок за възстановявали сумата?
Аз съм отменяла такава поръчка. Не помня точно, но много бързо ми възстановиха парите.

# 155
Здравейте. Не се ли появи някой код за отстъпка?😊

# 156
  • Пловдив
Мнение за марката часовници Festina?
Или предложение за друга читава... търся за абитуриент.

# 157
За млад човек бих взела някоя от по-разпознаваемите часовникарски марки - Casio или Seiko (при по-голям бюджет)
Casio имат някои много ценени от младежите модели, с малко по-милитари визия, които може и да не са супер елегантни като за бал, но после ще се носят  много повече. Нещо от този тип https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A7%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B … casio-p7292777-2/
Някои момчета даже си вземат за бала по-луксозните металните версии на G-Shock, точно с идеята за активно носене впоследствие и изобщо не ги притеснява, че не им се вързват на лустросания аутфит.
Ако младежът има желание да носи часовник и е важно да му е удобен, а не само да се покаже едни ден с него, аз лично бих предпочела някой от моделите с кожена каишка като тези:
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A7%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B … asio-p12554202-2/
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A7%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B … casio-p5835534-2/
https://www.casiosell.bg/chasovnik-casio-mtp-e173l-7avef.html

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 16:10 от GG*

# 158
Ако трябва да съм напълно честна смятам че Фестина са нисък клас за подарък за бал.
Ако нямате финансова възможност, може да се ориентирате към друг подарък. За 300 лева можете да вземете много хубав парфюм, всякакви неща всъщност. Но за бал Фестина за момче аз лично не препоръчвам. Какво GG* е написала по-добре по-висок клас или нещо друго според мен.

# 159
Аз доколкото разбирам, mystic woman търси часовник за сина си, та няма как да да минат с парфюм вместо часовник, а ще трябват и парфюм, и часовник Simple Smile Освен това в този случай всичко му е подарък на момчето - от ризата до обувките.
Не съм казала, че Фестина са нисък клас часовници. Просто не са така популярни и разпознаваеми като Casio, а при положение, че показаните Фестина са на близка цена с някои модели на Casio, си мисля, че последните ще бъдат по-високо оценени от младежката аудитория.
Фестина са швейцарска изработка, от класическите часовникарските марки, които "разбирачите" ценят много повече от разните дизайнерски брандове като Армани, Бос и т.н., произведени неизвестно къде.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 18:32 от GG*

# 160
  • Пловдив
С последното съм съгласна Simple Smile
И аз гледах тези с кожената каишка Касио, но с бял циферблат не намерих. Ще го решим...мисля, че 250-300лв за часовник е добра сума. На този етап.

# 161
Последният, който съм показала, е със сив метален циферблат. Изглежда доста стилно на живо. Синът ми го има и му е любимият часовник, казва, че е много удобен. Но той харесва такива изчистени модели, без много екстри.
За абитуриент и въобще момче, което сега навлиза в живота, не мисля че е удачно да се купуват някакви супер скъпи марки часовници. Къде да го носи и какво да демонстрира с него? В университета със сигурност няма да го погледнат много положително, ако идва на лекции с Картие. Вече за един бизнесмен или утвърден професионалист, който сам си изкарва парите, нещата стоят по съвсем друг начин.

# 162
Да, те младите на лекции въобще не се гледат и не се преценяват. И ако наистина си мислите че няма значение, ще ви кажа че определено има значение и то всичко, не само часовника, а всичко от а до я. Никой не е казал да се купува часовник за 1000 лева.
И според е най-добре той да си избере. Да пробва, да види, да прецени за да остане доволен. Какъв е смисълът да се купува нещо в някакъв бюджет, което може да не се хареса и да не се носи.
Моите съученички, за бала всичките ги заведоха да си харесат нещо златно, казаха им бюджета, бяха си доволни щастливи. На мен ми подариха без да ме питат, без да се интересуват за моето мнение, евтини в бюджета (1 от майка ми, един от пастрока ми), 1 ден не съм ги носила дори. Нито ми харесват, нито ми допадат, нито са каквото исках (не исках нищо супер скъпо, но едно е два малки бюджета в един, друго е два малки бюджета по отделно, сещате се нали, и да не повтарям че не бяха избрани от мен, което не смятам че ее окей, особено от близки роднини, но такъв е живота, едни са семейство, други не).
Така че по-добре го питайте или поне оставете опция за смяна, ако не се хареса щом сте на бюджет.

# 163
  • Пловдив
Не съм казала, че няма да го питам... Simple Smile Отдавна не мога да купя без да каже Да.

# 164
Фестина изобщо не е лоша марка в ценовия си клас. Марката е испанка и се произвежда в Швейцария. По нищо не остъпва на Касио за същите пари. Единствено, че не е разпознаваема марка, което при тийновe оказва влияние при избора.
Orient са хубава марка, ако можете да увеличите малко бюджета.
Ето един за 309 лв, автомат, 42 мм, биколор, класически мъжки часовник. 

За малко повече пари има още варианти, които са по-достъпни от Tissot, Certina и тн.

Общи условия

Активация на акаунт